- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.761
Wc hariç bende böyleyim mesela az önce kahve yaptım kendime memedeyken öyle geziyoruz evin içindeBen bebegimle Wc'Ye gidiyorumcisimi cok tuttunca da yanma yapiyor sonra..zaten bebis dogdugundan beri kendimi cok ihmal ediyorum uzerimde uyuyor bile olsa onunla gidiyom valla ama tabi pijamayi siyir,taharetlen tekrar giy derken hepsini tek elle yapmaya calismak ayri yoruyor zira diger elde de agirlik varken
Masallah cok guzel kilo almiss keske kizimda oyle guzel kilo alsaTabi tabi öyle her süt yağlı değil ama oğlum mamasız sadece anne sütüyle son 15 gündür mama vermeyerek doktora gitmiştim denemek için günde 46 gr almış görünüyor2. Ay kontrolünde doktor da her seferinde çok iyi diyor sordum gittiğimde ilk üç ay güvenli bağlanma için memeyi çekme 4. Ay bi düzen oturtmaya çalışırız dedi. Ama ben çocuğumun kilosu biraz çok diye zaten hep açmış gibi geldiği için sürekli mama da teklif ediyorum dudağını kilitliyor hep çöpe dökmek için mama aldım bu ay yani ben önümüzdeki ay itibariyle bi düzem oturtmayı düşüneceğim kendisi bazen memede 15 dk durup itiyor bazen gece 8 dk emip yatıyor kendisine bıraktım belki de bu yüzden uyanıyor bilmiyorum
Valla ben bazen uyanik brakiyorum uyuyorum o kendi uyuyor sonra hali aldim oyuncakli ayaklarinin alti piyanolu kimildadikca ayaklarinla piyano caliyor gece uyaninca yataga koyuyorum uyuyorum o da uyuyor oyleAynı durumdaymışız maşşallah seninki uyuyorsa zaten uyandırma ben uyusa inan zaten 7 saat bile uyamdırmam öyle ihtiyacım varbenimki de 6 dan sonra uykuya dalmak istiyo zorla 7 ye kadar fln tutabiliyorum gece gözler açık benimki gözümün içine bakıp hadi gezelim diyo sanki kucakta ve ayakta olmaya çok alıştı bide farklı bi eve geldik şu an görecek çok şey var onun için heyecanla izliyor tabi ben pert 6 küsür kiloluk ve annesinden başka hiç kimsede durmayan bebeyle gezmekten
Icebildigi kadar verecegim cnm aksam mesela yemektej bir saat sonr averdim 10 gr ictiPersembe gunu 2aylik olacak insallah canim, 1aylikken tartildiginda 4250gramdi, Su an ne kadar bilmiyorum6aydan once su vermeyin diyorlar ama 3aylikken uyandiginda ne kadar su vereceksiniz?
Dün geldi başıma sıcak duş başlığını göğsüme tutup masaj yaptım sonra sagdım. Birde sıcak suyla havluyu ıslatıp göğsüme sardım. Eline gelen sertlik vardır oraya bastırarak açmaya çalış. İlerlerse ateş yapıyor. Bir de şu videoyu izle:Kızlar benim sürekli sağ memem şişiyor kafayı yicem ya kaç gündür forumu araştırıyorum yakında işe başlayacağım birde...
Bir kaç saat emzirmeyince tıkanıyor sertleşiyor mastit oluyorum yada olmadan öncesi durum.Canim çok yanıyor ağrıyor. Sağsam bebek gibi çekmiyor makina..Ucuda çok hassaslaşti yara olmuş sanirim silikon uçla emziriyorum bir süre iyileşene kadar böyle yapicam.Aksi gibi yara olan göğsüm tıkanan göğsüm.Sürekli sağip emzirmem lazımHer zaman sagmaya fırsatım olmuyor.Ne yapicam bilmiyorum gece yarısı uyaniyorum şişmiş ağrılı hassas göğüslerle..Artık takmaya başladım piskolojimi bozdu bu durum.Başina gelen var mı sizler neyapiyorsunuz?
Çok başarılı ve rahat operasyondu bizimki hiç aglamadi.Anestezinin etkisi geçince ağlar dediler onda bile aglamadi normaldi yani.1 hafta içinde iyileşti.Doktor 3 krem verdi biri anestoldj galiba diğeri vazelin öbürünün adını hatırlamıyorum.Bezine sür pipisine denk gelecek şekilde dedi.Kremlerden anestol olanida ekstaradan pipi çevresine üstüne sür az dedi.Cok hızlı iyileşti.İlk banyoyu 5gün sonra yaptırdık.Dün kırkımız çıktı bugün sünnet yaptırdık. Şuan uyuşukluk var. Umarım çok ağrısı acısı olmaz. Sünnet yaptıranlar kaç günlükken neler yaşadınız nasıl bakımını yaptınız alımtı yaparak anlatır mısınız
Wc hariç bende böyleyim mesela az önce kahve yaptım kendime memedeyken öyle geziyoruz evin içinde
Akşama kadar çok iyi zaten akşam vakitlerinde ağlama krizi yaşanıyor ve gece uylusuzluğu Rabbim ayaklarına taş değirmesin geçecek inşallah önceden 10 dk bile durmuyordu şimdi akşama kadar iyi çok şükürO yorgunlugu cok iyi biliriminsan hayati sorguluyor bebeginizjn hosuna gidecek ve ayakta tutacak biseyler bulmalisiniz yani hergun 1saat ilerletseniz de olur
Olur inşallah canım sen sık sık beslersen saat tutmazsan alıyor kilo ben uyanıkken hep ya memede ya kucakta ya da çok az vakit oyun halısında, zeka kartları fln bakıyor ama en çok memede.Masallah cok guzel kilo almiss keske kizimda oyle guzel kilo alsa
Canım o kadar da değil el kadar bebe bunlar bırakmam valla kendi haline sarıl çok sarıl güvenli bağlansın korkabilir sen hep yanında ol hissettir benceValla ben bazen uyanik brakiyorum uyuyorum o kendi uyuyor sonra hali aldim oyuncakli ayaklarinin alti piyanolu kimildadikca ayaklarinla piyano caliyor gece uyaninca yataga koyuyorum uyuyorum o da uyuyor oyle
Bizim de operasyon da sıkıntı olmadı. Kolik ses açtık uyudu işlem sırasındaÇok başarılı ve rahat operasyondu bizimki hiç aglamadi.Anestezinin etkisi geçince ağlar dediler onda bile aglamadi normaldi yani.1 hafta içinde iyileşti.Doktor 3 krem verdi biri anestoldj galiba diğeri vazelin öbürünün adını hatırlamıyorum.Bezine sür pipisine denk gelecek şekilde dedi.Kremlerden anestol olanida ekstaradan pipi çevresine üstüne sür az dedi.Cok hızlı iyileşti.İlk banyoyu 5gün sonra yaptırdık.
İlk çok korkmuştum canı yanar diye ama hiç hissetmedi bile şimdi diyorum iyi ki yaptırmışiz.
Doktor beklediğimden daha hızlı iyileşmiş çok iyi dedi.Verilen kremleri düzenli kullanım bezinde sık değiştirin her bez degistirmede o kremleri kullanın.
Evet weewell iyonizerli kumandaliBuhar cihazı aldınız mı? Aldıysanız ne marka aldınız?
Sadece anne sutuylemi besliyosunuz benimki şu versem de içmiyoIcebildigi kadar verecegim cnm aksam mesela yemektej bir saat sonr averdim 10 gr icti
Kan olabilir korkmayın demişti ama olmadı bizde.Bizim de operasyon da sıkıntı olmadı. Kolik ses açtık uyudu işlem sırasındaHer bez değiştirme de mi? Bize anestol u günde üç kez. Antibiyotik olanı günde iki kez sürün dedi. Ağrısı olırsa yarım ölçek calpol ya da dolven verirsiniz dedi. Bezi takınca çok ağlıyor. Altını açık bırakma ya da bardak kapatma vs yaptınız mı? Bize gerek yok dediler. Bir de iki bez değiştik ikisi de kanlıydı normal midir
Ben anne sütü yanında günde 1 veya 2 defa mama veriyorum. Doktora tekrar tekrar sordum su vermeli miyim diye. Doktor vermeyin dedi. Anne sütüyle yeterince su alıyor zaten mamayı da suyla yapıyorsunuz ihtiyaç duymaz dedi.Sadece anne sutuylemi besliyosunuz benimki şu versem de içmiyo
Kaç günlüktünüz canm ağır olur mu acaba. 41 günlük bizim şuanKan olabilir korkmayın demişti ama olmadı bizde.
Evet her bez değişiminde sürün dedi birde fitil vermişti.
Ben nuk, avent antikolik ve chicoo denedim en son lansinoh antikolik te rahat ettimArkadaslar selam, uzun zamandir giremiyorum, bebek olunca hersey degisti. Meger eskiden ne cok bos vaktimiz varmissizden biberon onerisi isteyecegim. Sutum cok cok az oldugu icin mama ile besliyorum bebegimi. Sutumu tum gun sagip biriktiriyorum 100 cc anca cikiyor chicco nun anne gogsune yakin olan biberonunu aldim ancak emzik kisminda sorun vardi bebegim emerken hava delikleri calismiyor biberonun ucu icine kaciyordu. Sanirim o seride sorun var chicco baska bir baslangic biberonu gonderdi ama onun da deligi bence biraz genis. Avent aldim onun da kapagi sorunlu kapak cevirirken tam kapanmiyor atiyor. Sagdigim sutler dokuldu cok uzulmustum onu da incelemeleri icin gonderdim. Bir turlu biberon sorunumuzu cozemedik. Onerisi olan arkadaslar varsa denemek isterim.
Ben mama vermiyorum hiç suda veryrm içmiyo tiksiniyor adetaBen anne sütü yanında günde 1 veya 2 defa mama veriyorum. Doktora tekrar tekrar sordum su vermeli miyim diye. Doktor vermeyin dedi. Anne sütüyle yeterince su alıyor zaten mamayı da suyla yapıyorsunuz ihtiyaç duymaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?