2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim bebeğim kız 3150 gram doğduk fakat 2850 ye düştü ilk 3 gün. Çarşamba günü doktor kontrolü vardı 4kilo 800 gram olmuş bana az gibi geldi ama doktor iyi dedi kilo alımına.

Valla sarılalım bence bu düzelecek birsey değil kaderimiz diyelim. Bak gündüz uyutup yatak odasından mutfaga gidene kadar uyuyor saat 5 oldu 11 den beri 30 dk uyumadı 5 dk şekerleme yapıp gözleri açıyor aç da değil gazı da yok altıda temiz oğlum gibi aynı hiç bir farkları yok

Takip ediyorum bende aynı şekilde çok teşekkür ederim

Kızlar 2.doz covid aşısından sonra yan etki yaşadınız mı kol ağrısı dışında ? Cuma günü ikinci dozum olacak da korkuyorum biraz

Evet kapak için bende öyle okudum. Sipariş verdim inşallah kısa sürede gelir. Ama krem konusunda endişeliyim. Göğüs pedi yarayı tetitikliyor diyee düşünüyorum. Oğlumun bebekliğine kremler ve göğüs pedi kuşşllanmıştım. Şimdi korkuyorum

Gogus pedini gunde sadece bir kez 2-3 saat kullaninca bir zarari olmadi bende. Ama tabi cilt yapisina vs gore degisiyor olabilir.
Umarim bir an once her sey yoluna girer

Benim bebeğim kız 3150 gram doğduk fakat 2850 ye düştü ilk 3 gün. Çarşamba günü doktor kontrolü vardı 4kilo 800 gram olmuş bana az gibi geldi ama doktor iyi dedi kilo alımına.
Benim bebeğim de 3.080 gram doğdu aynı şekilde ilk 3 gün 2.850 ye düştü şuan 3.200 bizimki az kilo almaya çalışıyoruz ama bence sizinki gayet normal içiniz rahat olsun

Benim bebeğim de 3.080 gram doğdu aynı şekilde ilk 3 gün 2.850 ye düştü şuan 4.200 bizimki az kilo almaya çalışıyoruz ama bence sizinki gayet normal içiniz rahat olsun. 3.200 yanlış yazmışım 4.200 olucak

Bir an 3200 diyince ben de nasıl yani diyecektim tam

Arkadaslar kanguru alan ve memnun olan varsa markasini oneri babinda paylasabilir mi ?rica etsem
Henüz almadım ama neko ya da boba düşünüyorum.
Neko daha yumuşak kumaşa sahip boba daha sert kumaşlı ama bebeğin ağırlığı çok daha az hissediliyormuş.
Babybjörn'ü de düşünmüştüm ama onunla ilgili bazı şeyler okumuştum (tam ergonomik değil vs gibi) o sebeple onu listeden çıkardım.

Cok tesekkur ederim

Ahahha ben de okuyunca kendi kendime bi şok oldum biyandan bebekle uğraşıp bi yandan yazmaya çalışınca böyle oluyorbu arada sizin bebiş sadece anne sütüyle mi besleniyor
Hayır günde iki defa mama veriyoruz. Sabah 90lık akşam 120 Lik. Gün içinde anne sütü veriyorum.

Bebeğinizin doyup doyamadığını benim gibi anlayamayan var mı sürekli meme istiyor? Acaba doymuyor mu diye şüphe ediyorum

Bebeğinizin doyup doyamadığını benim gibi anlayamayan var mı sürekli meme istiyor? Acaba doymuyor mu diye şüphe ediyorum
Aynı durumdayım sürekli emmek istiyor hep versem hep alacak. Başkalarındayken yine unutuyor ama beni görür görmez dilini çıkarmaya başlıyor

Aynı durumdayım sürekli emmek istiyor hep versem hep alacak. Başkalarındayken yine unutuyor ama beni görür görmez dilini çıkarmaya başlıyor
Acaba doymuyorda mı sürekli istiyor diye mama verdim bugün 60 ml onu da emri. Anlamadım bu emdikleri nereye gidiyor

Kızlar 2.doz covid aşısından sonra yan etki yaşadınız mı kol ağrısı dışında ? Cuma günü ikinci dozum olacak da korkuyorum biraz
Benim ilkinde bi tek hafif kol ağrısı oldu ama ikincide baya hasta oldum. Gece neredeyse ateşim çıktı ya da çıkacakmış gibi çok üşüdüm. O gün aşıdan sonra bebiş beni çok yordu, hiç uyumadı saatlerce yemek bile yiyemedim. Muhtemelen çok yorulduğum için etkiledi beni. İmkan varsa o gün bebiş için nöbetçi bir yardımcı olsa iyi olur. Şöyle 1 2 saat uzanıp dinlenme imkanın olsa iyi olabilir.

2.ay aşıları yaptıranlar aşılar ateş, huzursuzluk vs yaptimi sizinkilerede birde nereden vuruluyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…