- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.781
Benim de ikili test riskli ve kalpte parlaklık gördü hiç güven verici konuşması amniyosentez önerdi hemen.Tam detayli ultrasinumuzda doktora sormustum ki kendisi dd perinatolog zaten...bagirdaktaki parlakli bir nebze olsu takibe deger ama kalpte veya baska yerdekini onemsemeyiz bile dedi..hatta hastalara deme geregi bile duymayiz bosuna evham demisti bana
Zorlamayın o zaman vücudunun ihtiyacı olunca seve seve içer zatenBen mama vermiyorum hiç suda veryrm içmiyo tiksiniyor adeta
Biz tam 40 i çıktığında yaptırmıştım merak etmeyin çabucak iyilesiyorlar hatta küçük oldukları için iyileşme süreçleri daha hızlıymış..Bizimkinde bir problem olmadı hatta daha uysaldi fitilden vs sanirim.Sizinki nasil sorun mu var?Kaç günlüktünüz canm ağır olur mu acaba. 41 günlük bizim şuan
Bizim burda 3 saate bir diyorlar kizmda 3 saaten once acikmiyor istemiyor zaten sutum yok ancak 20/30 ml cikiyor memeyi dogudugundan beri tutmadi hep kendim sagdim hazir mama yiyor 90 ml dan fazla yemiyor bazen 40 ile bile doyuyor 3 saate bir yemesine ragmen doktora goturdum 2 hafta icinde 290gr almis iyi kilo almis dedi sorun yok boyle devam dediOlur inşallah canım sen sık sık beslersen saat tutmazsan alıyor kilo ben uyanıkken hep ya memede ya kucakta ya da çok az vakit oyun halısında, zeka kartları fln bakıyor ama en çok memede.
Yok cnm zaten yanimda yatiyor oyun halisina cok alisti sikilinca ses veriyor uyuyorum ama derin degil her hareketini duyorum oda uykusu gelince uyuyor hemenCanım o kadar da değil el kadar bebe bunlar bırakmam valla kendi haline sarıl çok sarıl güvenli bağlansın korkabilir sen hep yanında ol hissettir bence
Sadece anne sutuylemi besliyosunuz benimki şu versem de içmiyo
Dolven verdik bizde uyuyor çok şükür. Bez değişikliğinde çok ağlıyorBiz tam 40 i çıktığında yaptırmıştım merak etmeyin çabucak iyilesiyorlar hatta küçük oldukları için iyileşme süreçleri daha hızlıymış..Bizimkinde bir problem olmadı hatta daha uysaldi fitilden vs sanirim.Sizinki nasil sorun mu var?
Gel sarılalımSaat 12 hala uyumuyoruz biryerlerde yanlışlık mı yapıyoruz ben anlamadım artık dün gece de 3 de uyudu
Bebekler suyun tadi olmadigi icin shyu icmez icmelri icin suya cok az tat vermesi icin seker koyulur oyle icerler ama benim kizim iki turlu de iciyor seker olunca daha cok tadina geliyo gerciZorlamayın o zaman vücudunun ihtiyacı olunca seve seve içer zaten
Su vermemek doğrusu bence, doktora da sordum, mama da veriyorum anne sütüde veriyom ama su vermiyorum zaten mama ve sütten yeterince su alıyorlar ayrıca mideleri ufacık suyla doldurmanın mantığı yok gerçektenSadece anne sutuylemi besliyosunuz benimki şu versem de içmiyo
Herkez kendine dogru olani yapsin :) annem olsun anneannem hepsi bizleri boyle buyutmus bizde yemek yiyoruz yemeklerin icine yaparken su katiyoruzBebek
Su vermemek doğrusu bence, doktora da sordum, mama da veriyorum anne sütüde veriyom ama su vermiyorum zaten mama ve sütten yeterince su alıyorlar ayrıca mideleri ufacık suyla doldurmanın mantığı yok gerçekten
Tabiki bebeğniz için en iyisini siz bilirsiniz ama bari şeker katmayın. Hatta 1 yaşına kadar şekerle tanıştırmak da doğru değilHerkez kendine dogru olani yapsin :) annem olsun anneannem hepsi bizleri boyle buyutmus bizde yemek yiyoruz yemeklerin icine yaparken su katiyoruzama yinede su ihtiyacimizi yemekten gidermiyoruz sonucta mantiken dusunulecekse suyu içsede çiş olarak dişari atiyor ki ben en azinda kizimda gozlemledigim bazi seyler varki mesela goz kurumas,eleri soguk gozlerinin etrafi kizarik ve bu belitiler susuzulktan da olabilir diye vermeye basladi her gun vermiyorum bazen de her gun veriyorum gunde en fazla 60ml suyun bebeye zarari olmaz zaten vicudunda cok kalmiyor
Kafanizda soru isaretleri varsa baska bir doktora gorunjn hatta perinatologa gidin benceBenim de ikili test riskli ve kalpte parlaklık gördü hiç güven verici konuşması amniyosentez önerdi hemen.
Perinatolog söylediKafanizda soru isaretleri varsa baska bir doktora gorunjn hatta perinatologa gidin bence
Bende almayı düşünmüştüm o ara araştırdığım da 2 marka güvenli ve ergonomik gelmişti. Yorumları da iyiydi. Neko ve Babybjörn. Babybjörn fiyatı biraz uçuk ama çok şık ve güzeller. Nekolarda gayet güzel arkadaşımda vardı çok memnunduArkadaslar kanguru alan ve memnun olan varsa markasini oneri babinda paylasabilir mi ?rica etsem
Cok tesekkur ederim ben de hemen bakayimBende almayı düşünmüştüm o ara araştırdığım da 2 marka güvenli ve ergonomik gelmişti. Yorumları da iyiydi. Neko ve Babybjörn. Babybjörn fiyatı biraz uçuk ama çok şık ve güzeller. Nekolarda gayet güzel arkadaşımda vardı çok memnundu
İyi günler bende 2 veya 3 kez mama veriyorum doktorun önerisi ile anne sütü de alıyor sizin kız mı erkek mi bebis ne kadar kilo alıyor ayda biz daha 47 günlüğüz benimki de suyu içmiyor ihtiyaç duymuyor herhalde doktor verirsen 2 çay kaşığı ver dediBen anne sütü yanında günde 1 veya 2 defa mama veriyorum. Doktora tekrar tekrar sordum su vermeli miyim diye. Doktor vermeyin dedi. Anne sütüyle yeterince su alıyor zaten mamayı da suyla yapıyorsunuz ihtiyaç duymaz dedi.
Tabiki kendine doğru olanı yapsın herkes canım, ama bizim sindirim sistemimizle onlarınki bir değil o yüzden bebeklere su vermek yararlı değil kaldıki annelerimiz zamanında yeterli çalışma olsaydı bu konuda onlar da belki vermeyecekti ama şuan bilimsel araştırmalar çok ilerledi biz böyle büyüdük diyip geçiştirilmeyecek çok konu var.. inan ben annemlerin her dediğini yapsam deneme tahtasına çevireceklerdi çocuğu kimi diyor limon suyu ver kimi elma suyu vs vs bitmez yaniHerkez kendine dogru olani yapsin :) annem olsun anneannem hepsi bizleri boyle buyutmus bizde yemek yiyoruz yemeklerin icine yaparken su katiyoruzama yinede su ihtiyacimizi yemekten gidermiyoruz sonucta mantiken dusunulecekse suyu içsede çiş olarak dişari atiyor ki ben en azinda kizimda gozlemledigim bazi seyler varki mesela goz kurumas,eleri soguk gozlerinin etrafi kizarik ve bu belitiler susuzulktan da olabilir diye vermeye basladi her gun vermiyorum bazen de her gun veriyorum gunde en fazla 60ml suyun bebeye zarari olmaz zaten vicudunda cok kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?