2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Emzirmiyorum sutum yok malesef tek seferde icmiyor 2 defa 30 ml iciyor yemekten 1 bucuk sat sonra acligini bozmuyor yani ama dedigim gibi haftada en fazla 3 defa fazla degil o da yrni yrni vermeye basladim

Merhaba, benim de ilk dozda cok az kol agrisi disinda bisey olmamisti ama 2.dozda resmen yere serdi beni. Üsüme hissi, halsizlik ve eklem agrisi yapti bende. Baya titriyodum kendime gelebilmek icin 2defa parol icmek zorunda kalmistim. Bunyem saglamdir normalde yan etki olmaz diye dusunuyodum ama oldu, hee bünye de farkli tepki verebilir, siz de ne olur ne olmaz kendinizi ona gore hazirlayin.

Mamadan kesilmedi doktorlarin degilde buyuklerin dedigine gore yaptim ama dikat edecegim bundan sonra

Acaba doymuyorda mı sürekli istiyor diye mama verdim bugün 60 ml onu da emri. Anlamadım bu emdikleri nereye gidiyor
Gece uykusuna gecebilmek icin midelerini tam doldurmalari gerekiyormus canim. Bu sayede deliksiz uyuyorlarmis. Bizimki aksam saatleeinde cok sık emiyordu, bir tuelu yetisemiyordum, sonunda gece 1ogun mama veriyordum. Simdi biraz daha duzene girdi, artık sutum de yeriyor. Onceden bizim bebis de oyleydi, emiyordu mama aliyordu yetmiyodu tekrar mama yapiyodum. Megerse ac oluyomus karni doyunca cok iyi uyuyodu. Simdi de aksamlari daha sık emerek midesini iyice dolduruyor, gece 12.40ta emmisti az once 05.40ta tekrar emzirdim. Artik anne sutuyle de 5saat dayanabiliyor. Bence siz de o istedikce sut mama verin bjyerden sonra duzenini bulacak.

Yanıtınız için teşekkürler.
Sitede okuduğum yorumlarda odayı soğutuyor şeklinde memnuniyetsizlik ifade edenler var buhar cihazları hakkında. Odayı çok soğuttu mu sizin aldığınız cihaz?
Evimiz sıcak soğutmaya gücü yetmez ama sadece petek yanıyorsa blki soğur bilemedim faydası oldumu onuda bilemedim aslında su kaynatmak istyrm da nasıl kaynatirim bilmiyorum

Kızlar dün tomografim vardı bebeği 24 saat emzirmk yasaktı biberon la savaştık hem rmzirin hem biberona alıştırın tavsiye biberonu almadı artık emziren birini bulup yalvarcaktim ablmı emdi ama süt yok onada kızdı

Evimiz sıcak soğutmaya gücü yetmez ama sadece petek yanıyorsa blki soğur bilemedim faydası oldumu onuda bilemedim aslında su kaynatmak istyrm da nasıl kaynatirim bilmiyorum
Kettle veya cayciyi odaya getirip aciyoruz biz hem buhar oluyor hem isiniyor oda...

Kızlar çarwie buldunuz mu ağlıyorum resmen kopuyprmmemen 2 gündür ne yapacagımı şaşrıdım bebek emiyor hemde istiyor ama ben ölüyorum
Canım ben ilk hafta dışında hiç meme ucu acısı yaşamadım onda da yara olmadı sızladı sadece
Gümüş kapak ve tahin yağı beni kurtardı
Tahin bekleyince üzerine çıkan yağı bir krem kutusuna aldım her emzirme sonrası sürüp gümüş kapak taktım çok çok iyi geliyor denemediyseniz tavsiye ederim bende burda birinden öğrenmiştim

Iyi günler arkadaşlar bebeğim 2 aylık oldu dünden beri hafif öksürüğü ve burun tıkanıklığı var neler yapabilirim öksürük için ,birde yarın aşılarımız var bu durumda asi yapılır mi

Benimki meme seviyor da tembel canım cork cork emmediki hiçbirzaman ilk 5 dakika süt çeksin anca sulu kısmı alıyor kanımca emzik durumunu biz de uyku sersemiyken vererek az biraz alıştırdık ama derin uykuda değilse atıyor ağzındanah bu bebişler

Emzirmiyorum sutum yok malesef tek seferde icmiyor 2 defa 30 ml iciyor yemekten 1 bucuk sat sonra acligini bozmuyor yani ama dedigim gibi haftada en fazla 3 defa fazla degil o da yrni yrni vermeye basladim
Sadece bir çay kaşığı verilebilir o da Kaynamış soğumuş su ya da bebek suyu olacak. Daha iki aycık bebeğin çok küçük. Bir kaç besleme sonrası bir çay kaşığı belki. Şeker konusunda arkadaşlar uyarmış çok tehlikeli olabilir bebek için. Avrupa’da yaşıyorsun diye aklımda kalmış, sosyal hizmetler öğrenirse seni ziyaret eder bebeği bile alırlar aman diyim.

Osman gönülal burun tıkanıklığı nasıl geçer videosunu izleyin, gifrer markasının tekli ürünüyle yapıyorum ben. Çocuk doktoruna danışmak en güzeli

Kızlar selam 2. Ay aşıları yapıldı mı ? aşıdan 1 gün sonra çok huzursuzluk vs yapıyor mu ? Bizim.asimiz cuma günü ctesi ablama gideceğim ama , sıkıntı yaratır mı huysuzluk vs

Bebek suyu alıyorum mamasini bile bebek suyu ile yapiyorum avupa okadar sıkı değil düşündüğünüz gibi kimse size cocugunuzu nasil bakacaginiza karişmaz sadece sizin için iyisini soylerler ama bunun için kimse cocuk almaz

iyi günler herkese. 2. ay aşılarımızı olduk bugün. çok ağladı yavrum. dayanamadım artık rahatlasın biraz diye calpol verdim. Aile hekimimize sormayı unuttum demir (kan) damla başlayan var mı? kaçıncı ayda başlanıyordu? önceden aile hekimliğinden ücretsiz veriliyordu yine veriyorlar mı?

Kızlar çarwie buldunuz mu ağlıyorum resmen kopuyprmmemen 2 gündür ne yapacagımı şaşrıdım bebek emiyor hemde istiyor ama ben ölüyorum
Kirkimiz çıktı halen bulamadım ama hakiki Zeytinyağı bir parça topladı diyebilirim her emzirmede sürüyorum

Ben 2.dozumu da oldum bahsettiğim gün 2.doz içindi zaten

Kizlar gaz icinde bwbekelre fitil daha iyi bence bebegim kusan bebek oldugu icin ilac fayda etmiodi ,, fitil tarzi gaz sanci ilaclari daha ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…