2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar gaz icinde bwbekelre fitil daha iyi bence bebegim kusan bebek oldugu icin ilac fayda etmiodi ,, fitil tarzi gaz sanci ilaclari daha ise yaradi
Fitil tarzı gaz ilacı mı varmış ilk defa duydum bir sakıncası yoksa adını söyleyebilir misiniz? Biz gaza bir türlü çare bulamadık.

Kızlar bebeğim 1 haftada sadece 100 gram almış. Derisinde döküntüleri çok fazla. Doktor süt ya da yumurta alerjisinden şüphelendiği için alerji testi istedi. Var mı başına gelen. Hangi mamayı kullanıyorsunuz?

Herkse merhaba, bebeğim bugün 50 günlük oldu. Bileniniz varsa lütfen cevap versin. Bebeğim çok osuruyordu. İki gündür osuruk yok. Bir sorun mu

Herkse merhaba, bebeğim bugün 50 günlük oldu. Bileniniz varsa lütfen cevap versin. Bebeğim çok osuruyordu. İki gündür osuruk yok. Bir sorun mu
Bebeginizin gazi yoktur ne guzelbir sorun olacagini zannetmiyorum...beslendikten sonra gazini aliyorsaniz bagirsaklara inmeden,bebek de osurmazama haklisiniz biz anneler asiri evhamliyiz havadan nem kapiyoruz resmen

Ben mama kullanmiyorum sadece anne sutu veriyorum ama sut alerjisi ilk haftamizda cikti..bebegimin kakasinda kan vardi.. bi ton tetkik yapildi ve bana sut ve sut ururununden uzak dur dediler...40gundur agzima peynir yogurt ayran sut felan almadimkalsiyum ilqci aliyorum o eksikligimi tamamlamak icin...her bebekte ayni tepkiyi vermeyebilirmis bu tarz alerjiler...siz de bi muddet sut ve sut urunlerinden uzak durun diyebilir doktorunuz

Bende dün 2. Dozu oldum sabahı zor ettim oğlan da huysuzlandı. Titreme ateş kemiklerim sızlıyor. Paremesotol alıyorum bacaklarımda ağrıyor. Siz parol dışında neler yaptınız. Ben hala kötüyüm bebeğimi de emziriyorum çok zorlanıyorum

Bizim de alerji testi vermemizi istedi yumurta ve süt için. Umarım alerji değildir. Kilo alımı nasıl bebeğinizin bizim çok kusmamız var ve kilo almamışız hiç

Fitil tarzı gaz ilacı mı varmış ilk defa duydum bir sakıncası yoksa adını söyleyebilir misiniz? Biz gaza bir türlü çare bulamadık.
spasmo panalgine gibi bi adı olmalı bağırsaklara iyi gelen bir fitil. aşırı gaz olduğunda 1 kez kullandık biz eşime kalsa sürekli koyacak eczacı akrabası sorun olmaz demiş de ben ilaç yanlısı değilim. Ama işe yaramıştı uykusu bile düzene girmişti o bi kaç gün. Çok sıkışırsam ancak ilaç diyorum hep.

Bizim de alerji testi vermemizi istedi yumurta ve süt için. Umarım alerji değildir. Kilo alımı nasıl bebeğinizin bizim çok kusmamız var ve kilo almamışız hiç
Bizim de kilo alimi azdi ilk 2hafta...sonra sut urunlerini birakinca 900gr aldirdim sukur...ama kusmak evet bizde de var bu iki haftadir...2ay kontrolunde bakacagiz ne kadar aldik diye

Canim gecmis olsun benim de kizim o gece cok huysuzdu. Sadece parol kullandim baska bisey yapmadim 2defa icmek beni iyilestirdi, sizin devam ediyor mu etkileri

Merhaba canım hangi asiyi oldunuz

Kızlar bebeğinin kulağını deldiren var mı ya da deldirmeyi düşünen, bunu ne zaman ve nerede yapmalıyız sizce?

Aynı bende öyle uyanıkken asla hiç bi iş yapamıyorum. Uyanıkken nasıl oyalıcağımı da bilemiyorum oyuncak koysam anlamıyor daha hep kucakta gezmek istiyor sling mi alsam da bari hem işimi yaparım hem kucakta gezdirmiş olurum diye düşünüyorum ama. Gerçi maşallah diyeyim 2 gündür güzel uyuyor gaz sancıları azaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…