2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar meme başında beyaz bir topcuk var. İnternettrn baktım süt kanalı tıkanıklığı diyor offf sütüm o kadar azken tıkanıklık eksikti başına gelen var mı neler yaptınız

Anne ben küpe takmak istiyorum, kulağımı deldirebiliriz diyene kadar deldirmeyi düşünmüyorum
Benim kulagimi geç deldirdiler, ortaokul da falandım, çok heves ederdim küpe takmaya ama korktugum için istemiyorum derdim hep, delirmeye giderken de büyük stres olmuştu bana, o yüzden kızıma da hissetmeyeceği, hatırlamayacağı yaşa gelmeden deldirtmek istiyorum ama nasıl kıyacağım onu da bilmiyorum

Ben de ondan aldim evet guzel nemlendiriyor insallah iyi gelir sizinki gibi

Benim sanirim kaldi..bugun tokluk1.sqat baktim 190 ciktiannemde diyabet hastasiydi cok korkuyordum basima geldi
Benim de babam diyabet hastası insülün kullanıyor. Düzenli baktın mı bende 3 hafta baktım bazen yüksek çıkabiliyordu moralini hemen bozma. Doktora gittin mi?

Günaydın kızlar çok giremiyorum abi kıskançlıklarindan abi okuldayken kızım da uyurken ev işleri yemek sonra kız uyanıkken emzirme oyalama abi gelince abiden kızı koruma çok yoğun geçiyor

Benim minnosun kalçada sakral gamze vardı onun ultrason çekilirken omurilik bitiminde kitle tespit edildi 6 aylık olunca anestezi altında mr cekilcek orada ne olduğu anlaşılacak inşallah önemsiz bir şey çıkar su an tek yaptığım düşünmemek yoksa 4ay var daha mr a zaman geçmez dualarınıza minik Öykü mü de alırsanız çok sevinirim Rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşallah

Doğumdan sonra sadece bebek değil kendi de gaz sorunu yaşayan var mı aramızda? Yediklerime dikkat ediyorum zaten bebekten dolayı ama her gün gazım oluyor. 2 ay oldu Bi çok şeyin yoluna girmesi gerekmiyor muydu Çok sinir bozucu bir durum Eşimin çalışma saatleri uzun. Bebekle tek başıma doktora da gidemiyorum.

Canım sen şu ekteki ürünü mü kullanıyorsun bundan var bende ve bebeğim çatlıyor artık işe yarayan bu mu
Aglayan bebek cok zor okadar caresiz hissediyorki insan gözlerinden yaslar gelince icim parcalaniyor ama ben cozdum artik yani uyku saati geldimi uyimak istedimi bu cocuk krize giriyor ve aksam saatleeinde saatlerce agliyor uyuyana kadar en azindan aksam fitil veeiyorumki biraz rahat uyisin die , insallah seninde bebegin rahat eder

Evet canim bu zaten bitkisel
Tmm canım ben de kolik krizi geldiğinde kullanayım ben de
Cok gecmis olsun ya geecekden cok zor benimde saatlerce agliyor agliyor artik odayi karanlik yapip muzik aciyorum supirge sesi biraz sakinlesiyor
Sana da çok geçmiş olsun Evet gerçekten çok zor en geç 6. Ayda ama genelde 3. Ayda geçiyormuş çok zorlanıyorum tek dileğim bu ay artık bitmesi inşallah senin de çabuk geçer ben de fön sesi açıp kucağımda tutuyorum biraz iyi geliyor zaten kucakta ayakta gezmeyi çok seviyor bol ten teması sıcaklık yarattığı için iyi geliyormuş

Biz bugün 2. Ay aşılarına gittik sabah ağladı mesela ama asla o kriz anlarındaki gibi değil yani üç tane iğne bile o kadar ağlatmadı düşün nasıl acı çektiğini. Benim bebeğimin de öğleden sonra uykusu hiç yok bu yüzden gaz da vurunca çok korkunç ağlamalar yaşıyor içim parçalanıyor dileğim inşallah çabucak geçer bu ay ile senin de benim de

Ayni benin oglum ya Butun gün kucakda geziyoruz asls bensiz durmuyor,,, evde geziyoruz bol bol ve gercekden saati geldimi krizi tutuyor agliyor agliyor agliyor gezdiriyorim ayakdq salliyirun uyuyana kadar… agliys agliys göbek fitigi oldu oglum okadar kendini sikiyorki aglarken mosmor oluyor ,,,

Benimde sarilik icin kan almislardi benim icim yandi parcalandi oglum sadece dudahini burusturdu ama 7 den sonrs basliyor saatlede 11 e kadar hep agliyor hep agliyor belliki cok cani yaniyor yoksa bukadar aglamaz,, saatini biliyorsan o saatten önce verki sanci tutmadan rahatlatsin,, ama

Her türlü zor bir işlem ama ben kıyamam ya küçükken Birkaç video denk geldi İnstagramda, çok ağlıyorlar, aşıya korka korka götürüyorum zaten, annelik zor Bebeğimin kulağı hafif kepçeleşmeye başladı birinci aydan sonra, saç bandı takayım diye çok uğraştım bir aydır, hiç sevmiyor hep ağlıyor takınca, onu da bıraktım mecbur. Biz onların iyiliği için çok şey düşünüyoruz ama bazen ağlıyorlar diye pes ediyoruz. Hangisini yapmak doğru bilmiyorum Sadece artık daha fazla ağlamayı psikolojim kaldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…