- 23 Şubat 2021
- 257
- 425
- 23
- 38
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.941
İnşallah pembiş pembiş pürüzsüz olur yanaklarıBen de ondan aldim evet guzel nemlendiriyor insallah iyi gelir sizinki gibi
Bugün daha iyi fark etti baya insallahİnşallah pembiş pembiş pürüzsüz olur yanakları
Az önce aynısı oldu. Hatta bu mesajı ben mi yazdım acaba o panikle diye baktım şöyle bi.Kızlar bebeğiniz yüz üstü yatarken başı tamamen dikken tükürüğünü genzine kaçırıp öksürük tutuyo mu hiçuyurken bile yalnız bırakmaya korkuyorum bu sebepten ne kadar başını sağa veya sola yatırıp bıraksamda düz yapıyo bir şekilde ve tükürüğünü bazen genzine kaçırıyo neden böyle oluyo çok korkuyorum bir şey olacak duymam müdahale edemem diye. Sağa ve sola başı dönük olduğunda olmuyo
yüz üstü demişim sırt üstü yatarken olacaktı arkadaşlar. Başında olmadığım ve uyanık olmadığı zamanlar haricinde yüz üstü bırakmadım şimdiye kadar.Kızlar bebeğiniz yüz üstü yatarken başı tamamen dikken tükürüğünü genzine kaçırıp öksürük tutuyo mu hiçuyurken bile yalnız bırakmaya korkuyorum bu sebepten ne kadar başını sağa veya sola yatırıp bıraksamda düz yapıyo bir şekilde ve tükürüğünü bazen genzine kaçırıyo neden böyle oluyo çok korkuyorum bir şey olacak duymam müdahale edemem diye. Sağa ve sola başı dönük olduğunda olmuyo
Canım sende sırt üstü yatırıyorsun değil mi ben yanlışlıkla yüz üstü yazmışımAz önce aynısı oldu. Hatta bu mesajı ben mi yazdım acaba o panikle diye baktım şöyle bi.
Daha önce de olmuştu birkaç kez. Aklım başımdan gidiyor. Uyuyunca bile kalkıp işe güce bakamıyorum korkudan. Ben yan yatırsam bile kızım yüz üstü yatıyo , uyurken de sabit durmuyo hiç.
Hem çabuk büyüsün bitsin bu korkularım istiyorum hem de büyümesin bu halini doyasıya yaşayayım istiyorum
Merhaba naptınız acaba düzeldi mi bebeniz bende aynı durumu yasıyırum bebeğim 8 günlük ama hiç tutmadı tutmuyor da biberona alıştı@numcop @Asmin18 kızlar ben de meme reddi yaşıyorum bugün artık net anladım günde bi kere avent biberon kullanıyordum ve çocuk ortalığı yıkıyor mosmor oluyor yine de enjektör kaşık kabul etmedi biberon verince susuyor sütümü sağıyorum hastane tipi kiralamıştım amabu durum çok yorucu resmen kendi ellerimle düzgün emen çocuğu memeden ayırdım nasıl baş edicem bilmiyorumhayır resmen kendi düzenini kurdu. Emzik tutmayan çocuk mememi uykuya dalarken sıcaklığımla memeyi ağzına alıp süt içmeden öper gibi emzik niyetine kullanıyor ama emmiyor. Anne sütünü de memeden almıyor biberon istiyor daha hızlı diye. Yani 1.5 aylık bebek ne kadar hayatımı zorlaştırıp bir düzen oluşturabilirdi bilmiyorum. Emzirme danışmanlığı alıcam bir seansta düzelir mi acaba ağlatmadan nasıl eski düzenime dönebilirim bilmiyorum Bilen birileri yazsın lütfen çok zor durumdayım
Yan yatirdiginda belini testekleyecek birsey koy donmesinKızlar bebeğiniz yüz üstü yatarken başı tamamen dikken tükürüğünü genzine kaçırıp öksürük tutuyo mu hiçuyurken bile yalnız bırakmaya korkuyorum bu sebepten ne kadar başını sağa veya sola yatırıp bıraksamda düz yapıyo bir şekilde ve tükürüğünü bazen genzine kaçırıyo neden böyle oluyo çok korkuyorum bir şey olacak duymam müdahale edemem diye. Sağa ve sola başı dönük olduğunda olmuyo
Bende acemi oldugum icin bunu dusunmedim sutum az diye sağim verdim hep memereddi hastanen cikmadan baslamisti hic tutmadi gece tutuyordu sadece az gelmeye baslayinca cikartiyordu (normal uyanikken verdigimde de igrenip oguruyordu )@numcop @Asmin18 kızlar ben de meme reddi yaşıyorum bugün artık net anladım günde bi kere avent biberon kullanıyordum ve çocuk ortalığı yıkıyor mosmor oluyor yine de enjektör kaşık kabul etmedi biberon verince susuyor sütümü sağıyorum hastane tipi kiralamıştım amabu durum çok yorucu resmen kendi ellerimle düzgün emen çocuğu memeden ayırdım nasıl baş edicem bilmiyorumhayır resmen kendi düzenini kurdu. Emzik tutmayan çocuk mememi uykuya dalarken sıcaklığımla memeyi ağzına alıp süt içmeden öper gibi emzik niyetine kullanıyor ama emmiyor. Anne sütünü de memeden almıyor biberon istiyor daha hızlı diye. Yani 1.5 aylık bebek ne kadar hayatımı zorlaştırıp bir düzen oluşturabilirdi bilmiyorum. Emzirme danışmanlığı alıcam bir seansta düzelir mi acaba ağlatmadan nasıl eski düzenime dönebilirim bilmiyorum Bilen birileri yazsın lütfen çok zor durumdayım
Reflü yatağının desteklerine dayandırıyorum ama nasıl oluyo da beceriyosa yine sırt üstüne geliyo o da çare olmadıYan yatirdiginda belini testekleyecek birsey koy donmesin
Evet evet sırt üstü yatıyorumCanım sende sırt üstü yatırıyorsun değil mi ben yanlışlıkla yüz üstü yazmışımbizim günde fix 2 kere falan oluyo. Bazen kendisi öyle ses çıkartıyo aklımı başımdan alıyo benim. Doktor randevumuza da var daha haftaya perşembe gidicez. Tlfla da sormadım ne yapabiliriz gerçekten hiçbir fikrim yok görüntülü telsizlerden almak farz oldu sanırım
Bebişlerimizin bu huyları benziyoReflü yatağının desteklerine dayandırıyorum ama nasıl oluyo da beceriyosa yine sırt üstüne geliyo o da çare olmadı
Bu bebeler bizi mahvedecek :) Arada bizimkinde de oluyor kafa dik olduğu zaman özellikle ama burundan geliyo gibi o ses göğsünden falan değil sankiEvet evet sırt üstü yatıyorumKafa gitti benim. İlk öyle olduğunda mosmor olmuştu yavrum. Şimdi morarma yok ama nefes alamıyo sanki bi an.
Bi yerde yutkunma refleksleri gelişmediği için olduğunu okumuştum.
Bazen nefes alırken de tuhaf sesler çıkarıyor. Nefes alamıyormuş gibi .. sizde de oluyor mu
Al bizdende o kadarBebişlerimizin bu huyları benziyoyastık koydum sırtına. Yine bi şekilde döndü. reflü yatağından kaydırıyor kendini. Yatağın ucunda buluyorum kızı çoğu zaman
Evet ıkınıyor ve çok zorlarsa kusuyor kendini sıkmaktanMerhaba kızlar acaba kaka ve gaz yaparken bebeği hala ıkınan var mı
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?Tünaydın kızlarbizim derdimiz sizinkilerden biraz farklı. Benim minnak kızım bi damla çiş yapsa hemen ağlamaya başlıyor ama kendini parçalarcasına ağlamak değil resmen bağırıyor. Hemen altını değişiyorum bu sefer susturana kadar ağlamaktan tekrar çiş yapıyor öyle bir kısır döngüdeyiz ki günde 20den fazla bez değişiyoruz üstelik değişirken de çiş yapıyor en az dört tane de alt açma bezi gidiyor. Bazen daha çiş yapmadan bile ağlamaya başlıyor başına böyle bişey gelen var mı? İdrar testi yaptırdık temiz çıktı. Doktor teşhis olarak huysuz dedi ama benim içime sinmiyor☹ doğduğundan beri böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?