2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebeğiniz yüz üstü yatarken başı tamamen dikken tükürüğünü genzine kaçırıp öksürük tutuyo mu hiç uyurken bile yalnız bırakmaya korkuyorum bu sebepten ne kadar başını sağa veya sola yatırıp bıraksamda düz yapıyo bir şekilde ve tükürüğünü bazen genzine kaçırıyo neden böyle oluyo çok korkuyorum bir şey olacak duymam müdahale edemem diye. Sağa ve sola başı dönük olduğunda olmuyo

Tünaydın kızlar bizim derdimiz sizinkilerden biraz farklı. Benim minnak kızım bi damla çiş yapsa hemen ağlamaya başlıyor ama kendini parçalarcasına ağlamak değil resmen bağırıyor. Hemen altını değişiyorum bu sefer susturana kadar ağlamaktan tekrar çiş yapıyor öyle bir kısır döngüdeyiz ki günde 20den fazla bez değişiyoruz üstelik değişirken de çiş yapıyor en az dört tane de alt açma bezi gidiyor. Bazen daha çiş yapmadan bile ağlamaya başlıyor başına böyle bişey gelen var mı? İdrar testi yaptırdık temiz çıktı. Doktor teşhis olarak huysuz dedi ama benim içime sinmiyor☹ doğduğundan beri böyle

Az önce aynısı oldu. Hatta bu mesajı ben mi yazdım acaba o panikle diye baktım şöyle bi.
Daha önce de olmuştu birkaç kez. Aklım başımdan gidiyor. Uyuyunca bile kalkıp işe güce bakamıyorum korkudan. Ben yan yatırsam bile kızım yüz üstü yatıyo , uyurken de sabit durmuyo hiç.
Hem çabuk büyüsün bitsin bu korkularım istiyorum hem de büyümesin bu halini doyasıya yaşayayım istiyorum

yüz üstü demişim sırt üstü yatarken olacaktı arkadaşlar. Başında olmadığım ve uyanık olmadığı zamanlar haricinde yüz üstü bırakmadım şimdiye kadar.

Canım sende sırt üstü yatırıyorsun değil mi ben yanlışlıkla yüz üstü yazmışım bizim günde fix 2 kere falan oluyo. Bazen kendisi öyle ses çıkartıyo aklımı başımdan alıyo benim. Doktor randevumuza da var daha haftaya perşembe gidicez. Tlfla da sormadım ne yapabiliriz gerçekten hiçbir fikrim yok görüntülü telsizlerden almak farz oldu sanırım

Merhaba naptınız acaba düzeldi mi bebeniz bende aynı durumu yasıyırum bebeğim 8 günlük ama hiç tutmadı tutmuyor da biberona alıştı

Yan yatirdiginda belini testekleyecek birsey koy donmesin

Bende acemi oldugum icin bunu dusunmedim sutum az diye sağim verdim hep memereddi hastanen cikmadan baslamisti hic tutmadi gece tutuyordu sadece az gelmeye baslayinca cikartiyordu (normal uyanikken verdigimde de igrenip oguruyordu ) agliyordu zorlanmak istemiyordu oyle oyle derken 1 aylik anne sutunden kesildi aptamil pre kulaniyorduk malese 1/2 hafta once onuda redetmeye basladi ac ama aptamili emmek istemiyor 6 doktora getirdik kilo alimi iyi dedi doktor degistirmene gerek yok dedi ama 2 aylik cocuk 90 dan 30/40 ml da doymaya basladi ac kaliyor ama fazlasini istemiyordu bende 2 gun once mamasini nestle beba expert ha pre ile degistirdim sukur simdi yine 90ml emmeye basladi sagdigim sutu bile biberondan reddediyor

Evet evet sırt üstü yatıyorum Kafa gitti benim. İlk öyle olduğunda mosmor olmuştu yavrum. Şimdi morarma yok ama nefes alamıyo sanki bi an.
Bi yerde yutkunma refleksleri gelişmediği için olduğunu okumuştum.
Bazen nefes alırken de tuhaf sesler çıkarıyor. Nefes alamıyormuş gibi .. sizde de oluyor mu

Reflü yatağının desteklerine dayandırıyorum ama nasıl oluyo da beceriyosa yine sırt üstüne geliyo o da çare olmadı
Bebişlerimizin bu huyları benziyo yastık koydum sırtına. Yine bi şekilde döndü. reflü yatağından kaydırıyor kendini. Yatağın ucunda buluyorum kızı çoğu zaman

Bu bebeler bizi mahvedecek :) Arada bizimkinde de oluyor kafa dik olduğu zaman özellikle ama burundan geliyo gibi o ses göğsünden falan değil sanki

Bebişlerimizin bu huyları benziyo yastık koydum sırtına. Yine bi şekilde döndü. reflü yatağından kaydırıyor kendini. Yatağın ucunda buluyorum kızı çoğu zaman
Al bizdende o kadar yatağa iniyor bi de yatağa paralel bi şekilde indikten sonra nasıl oluyosa dik pozisyonda buluyorum ben hep bi kıpır kıpır haller uyurken bile ayak durmuyo eller havada

QUOTE="papatyamrm, post: 69569280, member: 116157"]
Biontech
[/QUOTE]
Sağlık odağındaki doktorumuz biontechin 2.dozu ağır oluyor demişti ondan merak ettim hangi asiyi olduğunuzu çok geçmiş olsun canım

Kızlar rota aşısı kaç doz oluyor ben fiyat sormuştum eczaneler arası fiyat farkı var sanırım 380 civarları ve 500 civarlarında fiyat aldım.Sizlerde yaprltiranlar ne kadara aldınız ve bu aşıkac doz bu tek dozun fiyatimi anlamadım ben

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…