2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
QUOTE="papatyamrm, post: 69569280, member: 116157"]
Biontech
Sağlık odağındaki doktorumuz biontechin 2.dozu ağır oluyor demişti ondan merak ettim hangi asiyi olduğunuzu çok geçmiş olsun canım
[/QUOTE]
Ben hamileyken 2doz yaptim ikisinde de tek bir agrim olmadi sukur...daha ince kovid gecirenlerde asi yan etkisi daha cok goruluyor

Sakral gamze için ayrıca o bölgeye mi bakıldı yoksa kalça ultrasonunda zaten çıkıyor mu?Benim oğlumda da var baya kapandı ama yine de az da olsa var.Bugün kalça ultrasonu çekildi o bölgeye bakmadılar normal kalça ultrasonuydu.Acaba ayrıca o bölgeye baktırmak gerekir mi?

Evet tek doz fiyatlari canim. Rotarix (iki doz vuruluyor) ben 367 tl aldım bir doz vurdurdum, 4.Ay gelince tekrar alıp 2.dozunu vurduracağim.
Rotateq(üç doz vuruluyor) fiyatı bilmiyorum o daha pahalıdır 500 tl dediğindir muhtemelen. Maalesef devlet karşılamıyor hem rotayı hem menenjit aşılarını.

Aynen sakral usg cekimi yapildi, kalca ultrasonu ile ayni anda yapıldı ama farkli giris yapıldı onun için, benim oglumda da vardi ama kiziminki daha belirgindi. Gamzeden yana sıkıntı çıkmadı şükür ama baska sıkıntı çıktı umarım onu da atlatırız

Amin inşallah güzel haberler alırsınız.

Delirmek üzereyim saatlerdir kızımı uyutuyorum yerine yatiriyorum pat uyaniyor. Kac kere denedim saymadım artık uykusuzluktan ölüyorum ayagmda salladim emzirdim ayaga kalktim kucagimsa gezdirdim. Gozlerim kapaniyor yazarken suan sinirden agliyorum. Esneyip duruyor uykusu var direniyor sebepsizce

Evet annelik çok zor gerçekten, ben de aşıya annemle götürdüm, dayanamam diye dışarıya çıkarttı beni, ağlama sesini duyunca dayanamadım emzireyim rahatlasın diye içeriye girdim bir yanda kızım ağlıyor bir yanda annem o da dayanamamış, o yüzden kulak dertirtme şimdiden dert oldu içime, hem benim gibi olmasın diye erken yapmak istiyorum hem de kıyamıyorum, 4-5, yaşına kadar bekleyeceğim sanırım.

O bizde de oluyor çok sinir edici bir durum, tam ohh uyudu diye yerime yatıyorum pat gözler açılıyor, defalarca doyuruyorum altını alıyorum yine uyutuyorum yatıyorum, gözler gene açılıyor. Gece kesintisiz uyuyacagi zamana gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Canım üşütüyorsundur belki, bebekle uğraşırken fark etmiyoruz, o yüzden ayağına mutlaka çorap giy havalar serinledi artık, vücudumuz henüz alışmadı.

Bizim de öyleydi, çaresizlikten kaç kere acile gittik bilmiyorum, şimdi biogaia ve sab simplex birlikte kullanıyoruz, bir de her mamadan önce 10-15 dk altını acıyorum, karşısına da elektrikli ısıtıcıyı koyuyorum hem sıcağın etkisi hem de rahat hareket ettiği için gazlarını daha kolay çıkarıyor, ağlama krizi gelirse de yapıyorum bunu, bir de ellerimi birbirine sürterek ısıtıp karnını ovuyorum, 2 dk karnını ovuyorsam 2 dakika da kucağıma alıyorum gaz çıkartma pozisyonuna, bazen üzerime çişini yapıyor dikkatli olmak lazım ama bunlar bizimkini baya rahatlattı, ağlama krizleri saatlerce sürerdi artık yarım saat olmadan atlatıyoruz çok şükür. Gaza en iyi gelen şey sıcak ben bunu anladım, artık uyurken altını da çift kat giydiriyorum ki bacakları sıcak kalsın. Uyurken de baya gaz çıkartıyor. Gazlı bebek çok zormuş gerçekten.

Kundaklayip yatir

Ay benimki mümkün değil kundakla durmuyor, kollarını hareket ettirmediği zaman sinirlenip ağlıyor, yeni doğduğunda alıştırmak gerekiyordu sanırım.
Evt dogdugu gunden beri kundakliyorum tum gece uyuyor cok rahat kendide alisti gece uykusunda girmek icin bekliyor her gece uykusu gelince agliyor kundaklamaya basladigimda susuyor bunu bekliyor her gece

Benimki de kollarini hareket ettiremezse kiyameti kopariyor. Hic kundak yapmadim. Sereserpe yatmaya alisti. Gece en son 30 ml mama verdim sızdı içerken
Bebekler gece herekey ettiginde korkuyorlar ve kbu yuzden uyaniyorlar kendi hareketleri bile onlari uyandiriyor kizim elerini hareket ettirince hemen uyaniyor gece gunduz uykuya girerken kundakliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…