2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar 2 gündür akşamları çook ağlıyor sütüm acaba yetmiyor mu diye aventin cam biberonuyla mama veriyordum. Gerçektente ağlarken meme emzik hiçbişe kabul etmediğinden sürekli de ağladığından aç oluyor. 130 cc mama içti dün. Sakinleşip zaman geçtikçen sonra memeyi kabul etmedi. Bende bugün emziği bıraktım. Meme reddi mi yaşıyoruz acaba? Gündüzleri alıp akşamları meme kabul etmeyen var mı?

Bebekler gece herekey ettiginde korkuyorlar ve kbu yuzden uyaniyorlar kendi hareketleri bile onlari uyandiriyor kizim elerini hareket ettirince hemen uyaniyor gece gunduz uykuya girerken kundakliyorum
Benimkide öyle uyanirsa uykudan ya kustuğundan yada elleri hareket ettiğinden uyanıyor yani kendi kendini uyandırıyor.Bizde kundakliyoruz bazen yarım kundak yapıyoruz karnı sıcak oluncada uyuyor

Kizlar sabah vitamin D veriyormusunuz bebeklere ac karina mi tok karina mi ben bazen beslemeden vermeyi unutuyorum oglen yemeden veriyorum sabah tok karina verebilirmiyim ??

Ay benimki mümkün değil kundakla durmuyor, kollarını hareket ettirmediği zaman sinirlenip ağlıyor, yeni doğduğunda alıştırmak gerekiyordu sanırım.
Aynen ben de böyle düşünüyordum canım ama yaklaşık 2 3 hafta önce alıştırdım ilk birkaç ağladı ninniyle süpürge sesiyle sakinleştirdim öyle öyle alıştı şimdi daha rahat uyuyo dalmak üzereyken çok ince bir tülbentle gözünü de kapatıyorum eskiden hem zor dalardı hem max 15 dk uyurdu şimdi 1 saat 1bucuk saat uyuyabiliyor

Kizlar sabah vitamin D veriyormusunuz bebeklere ac karina mi tok karina mi ben bazen beslemeden vermeyi unutuyorum oglen yemeden veriyorum sabah tok karina verebilirmiyim ??
Doktor bize her gün aynı saatte verin dedi, alışkanlık olsun unutmayın dedi. Aç ya da tok demedi. Tok veriyoruz biz öğlen. Saati değişebiliyor az çok bebeğin durumuna göre

Kızlar 2ay kontrollerinde bebekleriniz kiloları kaç çıktı birde bebeğiniz kısmı erkek mi yazabilirmisiniz ?
Kızlar ve erkeklerde kilo alim oranları değişiyor ya

Oyun halisi alanlar memnun mu bebekler vakit gecirebiliyormu almayı düşünüyorum kızlar boşuna para vermekte istemyrm

kızlar merhabalar çok uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum zaman zaman yazdıklarınızı. Umarım herkes ve bebekleri iyidir Bizim çok şükür uyku dışında başka bir sıkıntımız yok. Ama dün gece kabustu,gündüz normal uyudu ne az ne fazla. Gece olduğunda uykusuzluğumuz başladı (9da anca uyudu )9 gibi bir saat yattı ,sonra 12de yattı 40 dakika . Vee sonra sabah 6ya çeyrek kala uyudu. Sabaha kadar emzir uyut,yatağına yatırınca uyanıyo. Ondan önceki günlerde gece 3te falan dalıyodu tabi yine 1er aaat arayla uyanıyor hep. Enerjim tükendi cidden. Böyle olup düzelen var mı ya da sizler nasıl uyutuyorsunuz? Biryerlerde bir şeyi yanlış mı yapıuorum acaba

Merhaba kızlar nemlendırıcı krem ne kullanıylrsunuz ben mustelayı kullanıyorum ama havalar soguyunca yetersız kaldı bızde

Kızlar herkese iyi haftasonları, epeydir yazamiyorum çok yoğundum meğer hamileyken ne çok boş zamanımız varmış bazen bir gün nasıl geçiyor anlamiyorum Hepinizin bebişler iyidir umarım, sorcak bişeyim yok hepiniz saglik mutlulukla büyütün demek istedim. Bebekli hayat çok güzel yorucu olduğu kadar ama itiraf edeyim hamileliği özlüyorum bazen

Oyun halisi alanlar memnun mu bebekler vakit gecirebiliyormu almayı düşünüyorum kızlar boşuna para vermekte istemyrm
Bizimki çok sevdi canım ilk hafta koyduğumuzda 5 10 dakika duruyordu sonra alıştı şimdi karnı tok altı temizse yarım saat bazen daha fazla durduğu oluyor özellikle bu aralar çok rahat ettim diyebilirim, ben hepsi buradadan indirimdeyken fisher price delüks piyanolu jimnastik merkezinden aldım buradaki bir arkadaşın tavsiyesi üzerine

Arkadaslar merhaba.benim gebelikten once de mide sindirim sikintim varsldi ama Allahin isin gebelikte cok buyuk sikinti yasamadim...dogumdan sonra ise mide hassasiyetim ve afedersiniz geyirme ve alttan gaz cikarmalarim.fazlalasti...4yildir.mide ilaci laiyorum doktoruma gidiyordum...yeniden ilac verdi ama icimde.hep.bir korku var ya Allah korusun kotu bir hastaliga cevirdiyse veya bebegime doymadan ölursem telasi sariyir icimi kac gundur...doktoruma endoskopi yapalim mi dedim en son 2sene once yaptirmistim bana gerek yok dedi ama iste bu sacma.ve karamsar dusuncelerime hakim olamiyorum..anksiyetem mi var onu dabilmiyorum ama aklima hep kotu seyler geliyor elimde olmadan....sadece sizinle paylasmak istedim bunu esimle.paylasmak istemedim beni bu donemde anlayacagini pek dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…