2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mastit nasıl oluyor böyle kitle değil mi? İnşallah öyle bi şey yaşamayız ikimiz de

Mastit nasıl oluyor böyle kitle değil mi? İnşallah öyle bi şey yaşamayız ikimiz de
Kitle evet ama benim mesela kipkirmizi oldu yayildi kirmizilik. Atesim yükseldi hasta oldum halsizlestim. Kimisi hastaneye bile yatiyor bu yuzden. Neyse cok konusup cagirmayalim kötüyü geçecek o kitleler de insallah

Göğsün birini emerken diğerinden süt akıyor mu diye sormuştu bana doktorum. O an sormayı akıl edemedim de bebeğin doyduğuna mı işaretmiş yani
Benim göğsüm hep akıyor emzirirken. Hatta ağlarsa iki göğsüm birden akıyor. Bi kaç saat emzirmediysem yine ani hareket yapınca akıyor bi anda boşalıyor ve imkansız yetmiyor ne yaptıysam. En fazla 40 çıkıyor doluyken sandığımdan. Mama veriyorum o yüzden. Yani başka bişey demek istemiştir bence.

Yaa çok üzüldüm canım, geçici bir durumdur, çözümü vardır illaki, İnşallah düzelir canım benim ya.

İlk defa duydum ben de bakayım teşekkür ederim
Muhakkak deneyin, onunla kurtulan çok kişi var. Bazı emzirme danışmanları öneriyor Avrupa’da mastit için kullanılıyormuş. Hatta forumda lesitin diye aratıp bakın kullananlar yazmıştı. Mastit olursam sağmakla, sıcak suyla, sıcak havluyla, masajla geçmezse hemen lesitin alırım. YouTube’da mastit masajı videoları var benim ağrımı sonlandırmıştı düzenli yapınca

Eds sistemini kullananlar yardımcı olabilir mi? Nereden ne kadara aldınız? Kendimiz yapabiliyor muyuz illa satın almak mı gerekiyor

Kitle evet ama benim mesela kipkirmizi oldu yayildi kirmizilik. Atesim yükseldi hasta oldum halsizlestim. Kimisi hastaneye bile yatiyor bu yuzden. Neyse cok konusup cagirmayalim kötüyü geçecek o kitleler de insallah
Çok geçmiş olsun evet ateş eşlik ediyormuş Benim ilk gün kırmızıydı hafif sıcaklık var ama ağrı vs yapmadı umarım geçer çözerseniz beni etiketleyebilirseniz çok sevinirim Ben de yazarım
Eşimle de konuşup ben de uygulayayım çok teşekkür ederim ilk defa duydum antibiyotik hariç yazdığınız her şeyi denedim gitmiyor umarım geçer geçerse paylaşacağım

Bu da mastitle ilgil

Kızlar emzik markası onerirmisiniz. Kullandigimiz emziken memnun değilim

Kimi bebek doyuyor canım bak kiloda almış ne güzel. Benim oğlum asla kendi birakmiyo inan bir saat emse emer bi kere yarim sa emzirdim ne var ne yok kustu o günden beri 15 dk dan fazla emzirmiyorum mesela. Bugün süt sağdım gece aynen 30 anca çıktı tüm gün emzirdim neredeyse ama. Hiç tadına varamadim emzirmenin endişe halinden ( doktorlara sorsan doyuyo sorun yok vs ama gel emzirene sor tüm gün memede çok zormuş çok. Benim eşim de bıktı artık yeter diyo ama engel olamiyorum

Kızlar işçilerde analık izni tek hekim raporuyla 8 hafta daha uzatilabiliyormuş, öyle bir yazı okudum ama memurlarla ilgili bir bilgi bulamadım, bilgisi olan var mı?

Ama emme isteği devam edince insan sürekli acaba diyor ilk kızımda böyle değildi bu kez dediğin gibi emzirmenin tadını alamadım yutkunma sesi dinlemekten emzirdikten ne kadar sonra sağdın

Eds sistemini kullananlar yardımcı olabilir mi? Nereden ne kadara aldınız? Kendimiz yapabiliyor muyuz illa satın almak mı gerekiyor
Ben medikalcilerden eds beslenme sondası(hortumu) alıyorum 5 numara zaten sadece o da yetiyor. İstersen 60 ml lik büyük enjektörler var onlardan alıp mamayı ona da koyabilirsin öyle verirsin alıstırmak için sıkarak. Ben direkt biberona koyuyorum beslenme sondasını kendi ordan çekerek içiyor. Trendyol da da satılıyor Bıçakçılar marka 5 numara

Kızlar dönence alan var mı sizce gerekli mi... bebeğim biraz beşiğinde zaman geçirsin ve oyalansın istiyorum sizce almalı mıyım ????

Merhaba solgarın brewers yeast b12 sini mi kullanıyosunuz? Bende onu kullanıyorum. Acaba aç tok günde kaç kere içiyorsunuz?

Kilo mevzusu baya konuşulmuş. Bende endişeliyim bu konuda. Bizimkininde kilosu fazla gidiyor sanırım. 4125 doğdu ilk ay kontrolünde 5253 olmuştu. Şimdi 2 ay 20 günlük ve 7300 olmuş. Gece bir sefer 90 cc mama veriyorum onun dışında sürekli memede . Ve sütümün tadına baktım çok şekerli bildiğiniz şerbet gibi. Şuan 65 cm olmuş aslında boyuna göre öyle çok kiloluda durmuyor ama obez olurmu diye de endişe duyuyorum. Sabaha kadar kollarımda emerek uyuyor uyurken bile yutkunuyor. Ama hiç kusmuyor çok nadir kusuyor. Özellikle yediğim bişeyde yok sadece günde 4 litre su . Sabah kahvaltı bile yapmadığım çok oluyor. Mamayı hiç vermemeyi denedim ama o zaman da göğsümde süt olmuyor sürekli emdiği için en azından mama verince bi 3 saat dinlendiriyorum o sıra süt oluyor. Tartı bozukluk olabilirmi acaba hiç 7 kilo gibi de durmuyor bilemedim kafam da deli Sorular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…