2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doktor takibindeyim canim ama almiyor mamayi ben cok direttim keyfini ben kacirjyirum boyle ypmamla . bebegim huysuz degil. Ozellikle cisli bez saydim dun gayette yapiyor doydugunu anliyorum gozle gorunur bi zayiflama girmuyorum hatta kilosu guzel gorunuyor acaba tartilarimiw yanlis tartiyor. Kafam allak bullak yorum beni bu dusunceler

Oyleymis onuda yeni ogrendim. Ben hep biri Bitmeden oburune atliyorum birde oyle denicem . Gercekten ilk gelenlwr su gibi sefaf hic ona dikkat etmemistim belkide o su gibi sutle doluyor midesi. Gercekten cok kisa emiyor cok imreniyorum uzun uzun memede kalan bebeklere

Kızlar emzik markası onerirmisiniz. Kullandigimiz emziken memnun değilim
Ben 4 çeşit emzik aldım birkaç saniye aventi tuttmuştu ama onu da almadı en son chicco phsio Soft aldım uyuturken veriyorum onu daha çok emiyor kabul etti denemez ama ara ara alıyor ve biz en çok onu beğendik
Kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum iyorum aşırı derecede yorgunum, bitkinim hiç enerjim yok gibi içimde boşluk var gibi hiç ağrımayan başım ara ara ağrıyor benim gibi hisseden varmı?
Bugün ben de dayak yemiş gibi uyandım eklemlerim ağrıyor gibi sanki tuhaf bir halsizliğim var

Sütün yaramış işte maşallah mama neden ki Senin günde bir kez verdiğin mama mı onu tok tutup büyütüyor sence?! Doktorun mamaya gerek yok demedi mi yorum yapmadı mı hiç?

Ama emme isteği devam edince insan sürekli acaba diyor ilk kızımda böyle değildi bu kez dediğin gibi emzirmenin tadını alamadım yutkunma sesi dinlemekten emzirdikten ne kadar sonra sağdın
Tüm gün emzirdim son emzirmeden 40 dk sonra sağıyım dedim çıkmadı işte doğru dürüst haklısın ama şöyle benim bebegim mamada versem aynı açmış gibi hareketlere devam ediyor ağlama değil ama ağız şapirdatma meme versem alma vs yani belki de huyları böyledir

Merhaba benim doktorum anne sütü ile beslenen bebek obez olmaz mamada o ihtimal var demişti. Obez olur diye endişelenmeyin ama mama vermeyin bence gerek yok şu durumda keyfine içiyordur doymadığı vs için değil

Ahh arkadaşım kendimden bir tane daha buldum ne mesudum seninle kahvelerimizi alıp saatlerce bu konuyu konuşabilirim deli muamelesi görmeyeceğime emin olarak emmeden durunca da acaba iştahsızlık mı var diyorum ben

Teşekkür ederim canım. Deneyeceğim bizde sanki meme reddi başladı. İnatlaşıyor. Elini ağzına götürül emiyor emiyor emziği alıyor biberonu alıyor memeye gelince basıyor yaygarayı başını geri çekiyor sanki dönmüşler gibi ağlıyor . Emziği de biberonu da bıraktım dün itibariyle.

Kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum iyorum aşırı derecede yorgunum, bitkinim hiç enerjim yok gibi içimde boşluk var gibi hiç ağrımayan başım ara ara ağrıyor benim gibi hisseden varmı?
Benim de basim agriyor ama surekli memede yatan bebege bakmakyan benxe boynumuz rutuluyo bas agrisi yapiyo...yorgunuz cunku duzenli ve araliksiz yatamiyoruz...benim bi de gazim var com ve eskiden de olan mide hassasiyetim

Ahh arkadaşım kendimden bir tane daha buldum ne mesudum seninle kahvelerimizi alıp saatlerce bu konuyu konuşabilirim deli muamelesi görmeyeceğime emin olarak emmeden durunca da acaba iştahsızlık mı var diyorum ben
Kızlar bende sizdenim Bütün gün emziriyorum hep aranıyor aliyorda memeyi.Bazen üstüne mama veriyorum onuda alıyor hiç doymuyor gibi çok kusuyor acaba ondan mı midesi boşalıyor diye olabilir mi bilmiyorum.Sütüm sıktıgımda gayet iyi ama doyurucu değil mi acaba diyorum.Gögüslerim yumuşakken bile süt geliyor.Ama bütün gün emzirme durumunu neyapicam bilmiyorum yakında işe başlicam

Kralice55 wanderingstar walla kızlar sütümün olduğuna eminsem emzirmek problem değil benim için o yüzden ben sağımı bırakmama kararı aldım gece bebiş uyuyunca power pump yapıyorum ondan bir saat sonra yatmış oluyorum ama gündüz daha zor benim için sağım yapmak hem elimde o uyuduğu İçin süt stoğum oluyor mama vermektense emin olamadığım zaman kendi sütümü veriyorum ayrıca ben ağustosa kadar ücretsiz izindeyim işe başlayacaklara sağıma başlamasını tavsiye ederim hem süt artar hem depolamış olursunuz Bir de şu var çeşit çeşit anne çayı ve laktamax gibi takviyeler kullandım ama sağım ve su(kesinlikle en az 3lt) dışında fayda eden olmadı ayrıca kendi sağlığınız için multivitamin de tavsiye ederim kesinlikle. Benim ikinci çocuğum bu zamana kadar karşıydım dışardan vitamin almaya ama hata etmişim ilk kızımda doğum sonrası yarısı döküldü saçlarımın şimdi dökülme yok öyle çok uzun oldu kusura bakmayın

Kızlar o kadar dikkat etmemize eşimlt odaları bile ayırmamıza rağmen bebiş grip oldu babadan bulaştı geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var. Üzerine bugün 2 aylık aşılarımızı da olduk evde kaos var. Bebeği grip olanlar neler yaptınız? Doktor randevumuz Perşembe o zamana kadar ne yapabilirim ?

Canım çok geçmiş olsun.benimde büyük kızım getirdi okuldan grip,ailece dökülüyoruz eşim ve ben çocuklardan ağır geçiriyoruz minigiminde genzi doku sürekli burnu tıkanıyor fizyolojik serum sterimar burun aspiratorunu kullandım hiç fayda etmedi eşim eczaneden fizyolojik serum aldı şırıngaya burnuna sıkıyorum.cok aferdersin yeşil yeşil sümükler akti yavrum nasil nefes almış bugün biraz kan pıhtısı geldi sanırım burun aspiratoru ike tahriş ettim yavrunun burnunu. Şırınga ile daha kolay ve acısız oluyor sende dene istersen kuzum osman gönülal 'ın videosunu izle orda detaylı anlatıyor

Kızlar az önce bebegim kustu. Ama kahverengi bir kusmuk doktorada attim internette mide kanamasi diyor çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmi. Saat sabahin 6si olduğu için doktor görmedi henüz mesaji
Merhaba, doktora götürdünüz mü sonra.. Benim kızımda kahverengi kustu eşimi bekliyorum ama nette yazılanlar korkuttu

canım aynı şey abimiz getirdi bugün tıkanıklık var ateşi 37.3 oldu panikledim baya ateşi kaç sizin doktora mı görürsem acaba

Merhaba, doktora götürdünüz mü sonra.. Benim kızımda kahverengi kustu eşimi bekliyorum ama nette yazılanlar korkuttu
Doktoru aramıştım göğsünde ağrı çatlak varmi dedi evet ikisi var dedim büyük ihtimalle göğüsun yara olmuş kanamış bebekte onu içmiş ve kahverengi olarak kusmuş dedi. Kırmızı renk olursa acilen fakülteye götürun dedi. Çok şükür bir daha öyle kusmadi. Korkulacak renk kırmızıymis bizimki kahverengiydi

Kızlar bebekleriniz bereye alıştı mı ? Bizim ev aşırı sıcak olduğundan doğduğundan beri hiç giydirmemiştim.sadece dışarı çıkarken giydi birkaç kere. Şimdi de havalar serinledi ama benim kız asla durdurmuyor başında. Yıkıyor ortalığı. Gözlerini açamıyor nasıl alıştırabilirim acaba

Sütün yaramış işte maşallah mama neden ki Senin günde bir kez verdiğin mama mı onu tok tutup büyütüyor sence?! Doktorun mamaya gerek yok demedi mi yorum yapmadı mı hiç?
Benim doktorum günde bi kere mama verdiğim zaman ver gitsin üzmeyelim bu çocuğu bu verdiğin mama onun çerezi demişti günde bi kere için @brc0006

Biz de korona sandık ikişer kere pcr verdik rinovirüs soğuk algınlığı çıktı bebeğim de yakalandı ki hep maskeliydik evin içinde ama oldu işte biz doktora gittik iki şurup yazdı geçmezse gelin dedi çok şükür geçti evde de günde 6 kere sterimar serum fizyolojik sıktım üstüne doktor buhar makinesi tavsiye etti bir de kuru soğanı ikiye kesip üstüne 5-6 tane karanfil batırıp yattığı odada tuttum çok şükür onun ağırlaşmadı. Ben bittim bu sırada 2 gün 38.5-39 ateşleydim çocuğu emzirmek harici alamadım kucağıma. Çok çok geçmiş olsun size hemen atlatın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…