2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gitmiyor. 11 kilo almıştım şuan da çubuk gibiyim ama göbekli bir çubuk bu göbekle napıcam bilmiyorum henüz 2 hafta önce hastanede hamile olduğumu düşünen bir amca yer vermek istedi durumum o kadar vahim
Demekki vücut yapısıyla alakalı, bazıları çok çabuk toparliyor, bende de var o koca göbüşten, bazen hamile taytimi giyiyorum cuk oturuyor

Kızlar neredeyse hepimiz 3 ay içindeyiz.Nasil gidiyor bebeğinizde neler gözlemliyorsunuz mesela benim ki oyun halısı ve anakucaginda daha uzun süreyle duruyor artık gülmeleri arttı çok fazla oyun halisinda ki oyuncaklara bilinçli eliyle uzanıyor dokunuyor gülüyor onlara arada kendi ellerini inceliyor sanırım ellerini keşfetti çok hoşuma gidiyor kuzularimiz artık büyüyor
Yanlız uyku durumunda sıkıntı var 4-5 saat uyuyabilen bebeğim 1.5 saatte bir uyanıyor uyku gerilemesi dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım beşiğe bırakınca az uyuyor yanımda yatınca daha uzun

Kızlar aramızda bebeğine külot bez kullanan varmi.
3 numara kullanıyoruz 3numara bitince 4e gececem simdiden 4 numarayida aliyim diyorum acaba külot bezmi alsam

Sıcaklık fazla geliyorsa huysuzlanıyor olabilir belki. Bi de bi Tık ince giydirmeyi deneyin. Bebekler çok sıcak sevmezmiş doktor uyardı beni, gerçekten de sakinleşmişti.
Arkadaslar merhaba...ben hala adet olmadim bu nirmalmidir?siz oldunuz mu?
Ben de olmadım bu şekilde çok memnunum. Ağrısız sancısız ne güzel
İyi akşamlar kızlar aramızda anlayanlar vardı ramzı ve nub teorisinden bu arkadasınmn usgsi anlayanlar tahmin edebilir mi?
fotoprafı görünce tekrar bebek geliyor sandım
ben 25 kilo aldım çoğu gitti yavaş yavaş toparlanıyorum hala göbeğim ve 5+ kilom var. Doktorlar fizyoterapistler korse önermiyor onun yerine basit egzersizler var. İnstadan melike_yoga sayfasını tavsiye ederim o da yeni anne oldu. Kasları içerden dışarıya güçlendirmek gerekiyor korse tam tersi kasları çalıştıramadığı için zayıflatıyor.

Ben hala oyun halısı almadım tavsiyelerinize önerilerinize açığım
Aynen bende çok kararsizim 150 TL ye de var 350 TL ye de var. Almışken iyi olanini aliyim diyorum yorumlari okuyorum onda da baya kötü yorum var. Almışken içime sinsin bebegimde sevsin istiyorum

Aynen bende çok kararsizim 150 TL ye de var 350 TL ye de var. Almışken iyi olanini aliyim diyorum yorumlari okuyorum onda da baya kötü yorum var. Almışken içime sinsin bebegimde sevsin istiyorum
Ay evet ben de aynı şekilde karar veremedim. Kur değiştikçe de zamlanıyor

Bu geceden itibaren trendyolda kasım indirimi var bende aliyim artık diyorum. Alacaksan trendyola da bak canim 8-11 kasım indirimi olacakmis process

O kadar üzgünüm ki meme reddi yaşıyoruz. Kızımın uykusu düzene girsin diye 2 gündür erken yatırıyordum. Uyanacağını hissettiğimde meme veriyordum tekrar uyanacak gibi olursa da gündüz sağdığım sütten veriyordum. Ve ne yazık ki bir kaç seferde biberona alıştı bugün memeye geldikçe ağladı. Zıplayarak emzirmeye çalıştım biraz emdi bıraktı az önce uyumadan yine kıyameti kopardı
Çok çok üzgünüm. Ondan ayrılmışım gibi geliyor ağlamaktan içim şişti

Ben kullanıyorum canım yaklaşık 1 ay oldu. Evimiz 22-24 derece 0,5 tog aldım içine kollu zıbın ve alt giydiriyorum çok memnunum geceleri emzirmeye kaldırdığımda vücudu soğumamış oluyor
Markası ne peki canım gece üstünü örtmüyor musun sadece tulumla mı yatıyor peki?

Gaz bebegin uyku kalitesinde cok önemli.. eger gaz probleminiz varsa uyku da problemli oluyor.. ilk bebegimde 6 aydan sonra gaz problemi duzeldi ve uykusu duzene girmişti... kizimda da gaz problemi 2 ayda bitti ve uykusu ayni anda duzene girdi.. kizima yaklaşık 3 haftadir uyku egitimi veriyorum ve bu hafta tamamen rutine alisti.. yataginda saat 7 de yikayip emzirip bırakıyorum az biraz agliyor miziklaniyor ama uyuyor.. gece 1 de ve sabah 5 te emip tekrar daliyor.. en son 7 de kalkıyor.. uyku egitimi icin bebeginiz uykuyu cok sevecek adli kitaptan yardim aldim.. kitabin sahibi instagramdan da danismanlik yapiyor bir göz atin derim..ben gercekten cok faydasini gördüm

Ay ne güzel ya şansa denk gelmiş demekki bi deneyim bende ama sanmıyorum asla uyumaz ya sevdiği ışıklı bi oyuncağı var bi 10 dk onunla oyalanıyor aslnda ama sıkılınca feryat figan benimki cok alıştı kucağa numaradan ağlıyor resmen beni kucağa al der gibi. Bütün gün gezdiriyorum evin içinde kollarım kopuyor. Eşimin kucağını sevmiyor benimki de hemen ağlıyor onun kucağında :)

Üzmeyin kendinizi bu hepimizin yasadigi bir sey.. ve unutmayin gecici bir dönem.. bende yasadim.. hatta kizimi emziremeyecegim artik.. mamayla büyüyecek diye çok üzüldüm ama gecti.. meme de kiyameti koparardi.. asla emmek istemezdi.. kipkirmizi olurdu.. simdi bayiliyor.. mamayi reddediyor.. asla biberon veremiyorum.. reddettigi donem de biberonu kestim israrla meme verdim.. bakti ac kalacak mecbur alisti.. eger süt yeterli degilse kasikla vermeye calisin.. yada kasik biberonlar var onladi deneyin.. uzmeyin kendinizi cogu anne yasiyor bu durumu.. gececek inanain

Markası ne peki canım gece üstünü örtmüyor musun sadece tulumla mı yatıyor peki?
Ensesi sıcak her zaman sabah üzerini değiştirirkende vücudu sıcak oluyor başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyor. Ama bizim kaloriferler sabah 5 gibi soğumaya başlıyor. İnce bir battaniye örtüyorum. Owli marka istersen incele.

Gazı geçsin ben de başlayacağım inşallah çok teşekkür ederiö bilgiler için benimki hafif mızıklanmaz ortalığı kaldırır ama olsun bakalım…

Kucağa alıştıysa kolay kolay bırakmaz annesini ben gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda bile kurtulmaya çalışıyor resmen, iyi mi kötü mü bilemiyorum artık 4. Aydan sonra uyku eğitimi verilebiliyormuş, eninde sonunda kendileri uyumayı öğrenecekler zaten, bu zamanları bol mıncıklı sevmeli geçirelim çünkü çoook özleyeceğiz

Benimki oyun halisini pek sevmedi sanırım, biraz duruyor mizirdanmaya başlıyor, piyanosunu da kesfedemedi henüz, tesadüf vuruyor ayaklarını, oyun halisindan birkaç oyuncağı bir de cingiragi beşigine astım, onlarla konuşuyor, vuruyor hareket ettirdikçe sevinç çığlıkları atıyor 2 gündür tutup çekmeye de başladı zaman zaman, bir de benimle konuşuyor, şarkı söylerken de eşlik ediyor, aynaları da çok seviyor kendi görüntüsüne gülücükler saçıyor gün gün gelişmelerini izlemek muhteşem bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canim bizde geçen ay doymuyor diye 2 gün aksamlari mama verdik 3. Gun aynı saatte mama istedi memeyi tutmadi ağladı ama mama vermedim büyük adam gibi hırs etti memeyi almadi uyudu. Bende çok üzüldüm aç aç uyudu diye ama 3-4 gün aksamlari hep böyle yaptı vermedim bende mamayi. Emziği tutuyor mememi tutmuyor bende emzigi verdim tuttu ya hemen emzigi cekip memeyi veriyordum o zaman tutuyordu. Ilk memeyi verince tutmuyor hâlâ yine arada yapinca emzik verip hemen arkasina meme veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…