2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebeğim 3 gündür kusuyor ama önceden kusmuğu süttü şimdi ise berrak sanki su kusuyor. Önemli bir şey mi doktora gitmelimiyim sizce

MaşaAllah bebeğinize kaç günlük tam olarak birde kız mı erkek mi?

Benimki de dün inat etti hiç emmedi. Sabaha karşı pes etti. Sağdığım sütü eds ile verdim ama çok geliyor sanırım öyle. Ağzından sızdı hep koynuna doldu süt Bugün de ağlıyor memeye geldikçe. Ama bende inat ettim biberon vermiyorum. Ağlaya ağlaya unutacak başka çaremiz yok

Sadece anne sütü veren anneler bebişleriniz kaç kilo oldu sağlık ocağından geliyoruz 4800 olmuş daha kilosu 600 gr almış sadece bir ayda o kadar yiyorum sütüm yaramadı yine de Perşembe doktor kontrolümüz var. Mama verin der sanırım

Yaa çok hoşAynaya bende baktiriyorum keyifliyse kendini görünce gülüyor aynadan yüzünü seviyorum heyecanlanıyor sonrada kendi elini aynaya dokundurup kendini sevdiriyorum çok seviniyor

2 buçuk aylığız 6.200 kilomuz

Canim emzik tutuyorsa onu tutunca agzindan cek kendi memeni ver. Bizide uğraştırdı ağlaya ağlaya uyudu ama vermedik biberonu inşallah seninki de unutur biberonu

Hanımlar ben mama takviyeli gidiyordum günde 2 3 kez kadar. Gecede 1 mama 1 sağılmış süt veriyordum. Biberon kullanıyordum son 3-4 gündür biberon alıyor sadece meme istiyor. Sütüm iyi ama öyle aman aman değil mama takviyeli giderken bile ayda 1 kilo ancak aldı. Şimdi biberonu tamamen reddediyor sadece meme istiyor. Kaşıkla verdim mamayı bitmiyor, uykusunda bazen alıyor. Acaba mama mı değiştirsem tadını artık beğenmiyor olabilir mi? Sma Comfort kullanıyorum

Aaa benim bebeğim de ayın 17 sinde 3 aylık olcak..MaşaAllah bebeğinize benim bebeğim erkek daha uzanmiyor birseylere dokunmuyor
Ben önceleri kendi elimi gösterdim ona hep, parmaklarımı oynattım oyuncaklarını tuttum sonra da onun elini alıp onu gösterdim, parmaklarina tek tek dokundum, anlattım, oyuncağı ona tutturdum, ellerini tanıttım ona, oyuncağı astiğımda önce kendi elimle vurup gösterdim sonra onun elini tutup vurdum öyle öyle kendisi yapmaya başladı

Yaa çok hoşAynaya bende baktiriyorum keyifliyse kendini görünce gülüyor aynadan yüzünü seviyorum heyecanlanıyor sonrada kendi elini aynaya dokundurup kendini sevdiriyorum çok seviniyor
Kuzu yaa ne kadar masumlar, aynada kendisini göstermek zeka gelişimi için de faydalı bence, ilk başlarda pek tepki vermiyordu çünkü, zamanla öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…