2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yarın için randevu aldım canım da bi gideyim ama biraz öncede bir pembemsi bşey gelmiş

Evet canım doğru olmuştu bayada yoğundu

Ben de aynı durumdayım dediğiniz gibi sıkıntı memenin boşalmaması. Resmen uyumak için geliyor memeye. Kucağıma aldığım gibi uyuyor. Ağlata ağlata emziriyorum uyumasın diye onda da ön sütü çekiyor sadece biberon istiyor illa. Göğüslerim acıyor artık makineyle boşaltmaya çalışmaktan.

Avuçlarını kaşır gibi yapıyorum bazen işe yarıyor gibi bide uykudan uyandıktan 10 dakika sonra az da olsa memede uyanık oluyor en azından az olan sütü içiyor böylelikle. Siz nasıl bir pompa kullanıyorsunuz ben ilk ay sütüm çokken mochi kullanıyordum çok memnundum ama şuan vakumu yetersiz göğsümü sıka sıka sağmaktan acıyor artık benimde

Kızlar ben gibi hala regli olmayan var mı. Randevu aldım doktora gideceğim de adet söktürücü talep etmeli miyim
Ben 40 çıkar çıkmaz ilk adeti oldum doktorum ilk aylar düzensizlik olabilir ya da hiç gelmeyebilir demişti aylarca ama 4 gün önce 3. Adetimi oldum eski düzene döndü hemen belki sizin de düzensiz gelecektir birkaç ay en iyi sonuç doktor muayenesinde yumurtalıklara bakınca anlaşılır canım

Emzirme südyeni takıyorum. Baya büyük ve sarkıklar ilk günler çok kafama takıyodum artık saldım gitti. Diğerleri çok sıkıyo 2 saat sonra süt dolmaya başlayınca ordan burdan pörtlüyo. Allahtan kış geldi de kalın ve salaş şeyler giymeye çalışıyorum

Kızlar bizde 34 haftalık doğduk ama şuan normal doğmuş gbi sayarsak 4 ayı geçti gelişimi ve kilosu bunu destekliyor. Patates bile yiyoruzama sadece patatesi emiyor. Memlekete geldik 4 ay aşısı olamadık bez molfiks püre soft kullnyrduk babamız sleppy extra almış kullananlar varmı sleepy nasıl molfiks püre soft primayi aratmıyordu çok iyiydi. Oyuncak vs ittirip kaktiriyor tam kavrayamiyor ama

Ahhh ben de aynı dertten muzdaribim
Arabaya biner binmez sanki dövmüşsün gibi ağlıyor. Zar zor pusetine oturtuyorum elimde çıngırakla oyalamaya çalışıyorum ama yok asla oyalanmıyor. Bi ara gittiğimiz bütün yollarda emzirdim ama gerçekten çok güvensiz ve tehlikeli. Allah korusun bir kaza anında nasıl koruyacağım yavrumu
Krize girmese ağlasada almayacağım ama o kadar çok ağlıyor ki katıla katıla
Bazı bebeklere bakıyorum uyuyorlar arabada. Bizimki bebek arabasında bile durmuyor
Valla bir çözümü olan varsa ben de faydalanmak isterim.

Kizlar, kilo durumunuz nasil? Ben tartıya cıkmaya korkuyorum, ilk 40gün kilo verdim ama emzirirken o kadar acıkiyodumki yedim de yedim tekrar kilo aldim. Su an ne durumda bilmiyorum, aynaya bakmak istemiyorum. Eskiden incecik belim vardi simdi hala göbek var. emziren anneler icin diyet oluyormus, destek almak istiyorum bi diyet programina girip. Sütümün de azalmamasi lazim tabii, mama vermiyorum cunku. Artik emzirme o kadar aclik yapmiyor sanirim vucudum süt dengesini kurdu o yuzden diyet yapayim diyorum ama sizde durum nasil, hic diyet yapan ya da hamilelik oncesi kilosuna dönen oldu mu?

Sanırım bende bugun adet olmaya başladım çok az geliyor kahverengi pembe arası

Son düzenleme:
Selam kızlar çok kararsız olduğum bir konu var ben ev tipi lazer epilasyon aleti almaya karar verdim Philips Lumea ve braun silk expert pro5 arasında kaldım içinizde bunlardan birini kullanan varsa yorum alabilir miyim?

Arkadaslar prima premium care kullaniyorum ama gevset baglamaya calisiyorum ve altini acinca bezin lastik izleri cikiyo...2numara.kullaniyoruz acaba 3e mi gecmek lazim? 3numarqya gecen var mi?
Ben bir aydır 3 numara kullanıyorum cnm. Şimdi de bizdeki 3 numara bez dediğin gibi küçük gelmeye başladı sıkıyor bacaklarını iz bırakıyor. 4 e geçicem elimdeki stoklar bitince. Sende 3 e geç bence artık. Bende aynı bezi kullanıyorum.

Aynen katılıyorum yediklerimizle içtiklerimizle alakası yok bence genetik. Ben yediğime içtiğime hiç dikkat etmem oyle aman aman kahvaltı bile yapmam. Bebeğim 2780 doğdu 2600 le hastaneden cıktık. 1. Ay da kilosu 4 bucuk olmuştu. 2. Ay 5800 3. Ay için bu ctesi gidicem doktora henüz bilmiyorum. Başlarda cok az mama verdim. Hep anne sütüyle besledim.

Benim de makine çekmiyor dediğiniz gibi makine takılı elimle ovalıyorum çıkanı topluyor resmen. Zaten en iyi günde en fazla 30 çıkıyor artık uyurken sağdığımdan. Pes edeceğim yakında. Doğumdan sonra bütün kilolarım gitmişti geri 10 kilo aldığımla kaldım. Emzirmeye çalıştıkça arttırmaya çalıştıkça da o eksiklik duygusu bütün morali bozuyor enerji kalmıyor. Az kaldı kabul edip vazgeçeceğim ben. Çünkü ne kadar uğraşıp arttırsam da yine azalıyor her seferinde baştan başlamak gerekiyor.

Bizim alt değiştirmemiz de öyle poposunu kaldırıyor kayıp gidiyor anakucağına oyuncak taktım oyun halısı gibi yukardan onları tutup çekiştirebiliyor artık canı isterse gülümsemeden ayrı kahkaha gibi güldüğü de oluyor babasına cevap verir gibi aguladığı da
Çok yorucu bir süreç bu benim de öyle tam arttı çok şükür kana kana emsin diyorum 2 gün sonra hop aynıyız ama sizin yukarıdaki mesajınızı okudum anne sütü ile maşallah çok çok iyi kilo almış vazgeçmek ne için anlayamadım ben sütünüz az değil anladığım kadarıyla başka bir şeyi mi kastettiniz? Ben bu ay o kadar kasmadım hele iki haftadır yumuşacıklar bir ara tıkanıklık yaşadım sağınca falan eskisi gibi çıkmıyordu 800gr almış sadece geçen ay 1030gr almıştı

Canım ben naturel alacağıma yanlışlıkla extra almıştım, bir sıkıntı yaşamadım, ben zaten çok sık değiştiriyorum bezini, dolmasını asla beklemiyorum, o yüzden bez de fark etmiyor acikcasi.

Kizlar bebegimin saclarini kisalttim.. kazimadim ama makineyle kestim.. simdi internetten okudum 6 aydan once kesilmemesi gerekiyormuş acaba hata mi ettim.. cok dokuluyordu agzina girmesin dedim ama simdi pisman oldum.. bir sorun olur mu

Kızlar günaydın bebeğim anormal aşırı kusuyor diye üzülüyordum ama kilosu maasallah cok iyi çıktı.6.700 kilosu 3 ay 1 haftaligiz.Emzirme ağırlıklı gidiyoruz günde bir kere akşam yatarken iyi uyusun diye 125 ml mama veriyordum.Bütün gün beni emiyor tokluk duygusu yok gibi ne zaman versem aliyor meme cekincede ağlıyor bazen.Doktor süt yetersiz geliyor olabilir o zaman meme tamamen boşalana kadar emzirin dedi hala agliyorsa eğer memede boşsa mama takviyesi yapın dedi.Ama sütüm yetersiz gelse sürekli mastit olmam herhalde her sıktıgımda var sütüm ama sanırım benimki biraz edepsizlikten yapıyor

Kızlar oğlum biberon almıyor ilk zamanlarda bebeğim çok ememediği için buzluğa attığım sütler vardı ılıtıp verdim ama almadı biberonu bi kere öğürdü. 2 3 deneme yaptım yine olmadı dudak büzdü küser gibi ağladı . Emziği de uzun zamandır tutmuyor. Avent biberon kullanıyorduk. Emzik kullanmayıp biberon alan bebeğiniz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…