2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bence üzülme hiç anne sütü almayan bebekler var çok şükür sen çabalamışsın elinden geleni yapmışsın için rahat olmalı.

Bizim doktor emzirmeyle mama arasında en az 1 saat olmalı demişti reflünün artmaması için ama her zaman o kadar sabredemiyor bebişler. Ben mama verince uykusu geliyor ardından hemen meme istiyor uyumak için

Anneler, bebeği arabada huysuzlanıp ağlayan var mı? Araba durunca başlıyor özellikle, bir yerden bir yere gitmek adeta zulüm Bu durumda olup bir çaresini bulan varsa, çözüm önerilerini yazabilir mi? Besleyip, gazını çıkardıktan sonra hafif uykulu bindiriyoruz. Bebek müzikleri açıyoruz. Oyuncak alıyorum yanıma çıngırak vs ama aşırı şiddetli ağlıyor. Sanki aşı yapılmış gibi Güvenlik nedeniyle pusetinden de çıkarmamak lazım, varsa çözüm önerileriniz çok sevinirim

Kızlar ayın 20 sinde ise başlayacağım problemim südyen takmaknormalde göğüslerim küçüktü 80 fln takıyordum ama doğumdan sonra 95 i buldular hatta 95 bile sıktı ek uç aldım arkasina fayda etmedi.Degince bile acıyor südyen ağrı yapıyor rahatsız ediyor ne yapacağımı şaşırdım.Ustelik geçen gün südyen takmak zorunda kaldım sanırım sıktı alttan mastit oldu iki göğüsümde.Sizler ne yapıyorsunuz önerisi olan var mı ?
İşte ne yapicam bilmiyorum evde çamaşır takmıyorum ama

Emzirme atletleri daha rahat oluyor sütyrn giymiş gibi de oluyor içine göğüs pedi yapıştırınca.

Hamak beşik kullanan varmi?
Kenarlari demir olanmi iyi olur tahta olanmi sizce.
Bebegim elde sallaninca susuyor ve uyuyor bende hamak beşik almayi düşünüyorum önerilere açığım kizlar
Ayakları metal, hamak kenarı ahşap bir model aldı eşim, memnunuz, bizimki sallanmayı sevdiği için gündüz orada uyuyabiliyoruz. Sağlam duruyor. Şöyle bi model:

Svava Ahşap Bebek Hamak Beşik (Kırmızı)

Kızlar ben gibi hala regli olmayan var mı. Randevu aldım doktora gideceğim de adet söktürücü talep etmeli miyim
Bende olmadın canım hormonlar regl.olmayi baskılıyormuş şuan sanırım 6 ay 1 sene olmayanlar varmış tamamen normalmiş.
Bu arada sen nasılsın iyimisin ?

Meme reddi yapıyorsa benim bebeğim gibi kaşıkla verin mamayı önce iyice emziriyorum iki memeyide sonra üzerine icebildigi kadar mama veriyorum bende hatta doktor kızdı bu şekilde veriyorum diye ama öncelik anne sütü olduğu için dinlemedim çünkü biberon verdim mi hemen memeyi bıraktı sonrası facia onun için kaşıkla veriyorum bende güzelde kilo alıyor artık doktorada söylemiyorum kaşıkla beslediğimi o da bilmiyor diyorum bak çok güzel kilo alıyor diyor

Bende olmadın canım hormonlar regl.olmayi baskılıyormuş şuan sanırım 6 ay 1 sene olmayanlar varmış tamamen normalmiş.
Bu arada sen nasılsın iyimisin ?
Hamdolsun idare ediyorum sağlık sorunlarım var onlarla uğraşıyorum ameliyat olacağım işte. Sağol sorduğun için Allah razı olsun

Hamdolsun idare ediyorum sağlık sorunlarım var onlarla uğraşıyorum ameliyat olacağım işte. Sağol sorduğun için Allah razı olsun
Ne demek canım.. Unutmadım seni hiç.İnsallah herşey yoluna girer sağlığına kavuşursun öncelikle sonrası gönlünden ne geçiyorsa o olsun

Tommee tippee kullanıyoruz canım temizliği biraz zahmetli ama gaz problemi yaşamadık, benimki hala göğsümü silikon uç ile emdiği için ikisi arasında bi ayrım yapmıyor

Bizim doktor emzirmeyle mama arasında en az 1 saat olmalı demişti reflünün artmaması için ama her zaman o kadar sabredemiyor bebişler. Ben mama verince uykusu geliyor ardından hemen meme istiyor uyumak için
Doğrudur canım ama benim sütüm çok çok azdı, 2-3 tatlı kaşığı kadar çıkıyordu, beklesem aç duramazdı, açken çok ağlıyor.

Bazen çok az oluyor. Bazen de artıyor o zaman da Sağıp dondurucuya koyabiliyorum mesela. Anlamadım bende Her şeyi kafana takıyorsun ondan azaldı diyor eşimde. Sanki ben özellikle getirdim bu duruma
İşte bazı şeyleri de kafaya takma demekle olmuyor ki, istemese de takıyor insan, bol sıvı tüketmeye çalış, inşallah bol bol süt olur bebis için.

İşte sizinki normalde benım ki değil ben süt vermiyorum ki benım bebeğim yok
Canım ben de süt vermiyorum ilk kez geçen hafta oldum ama çok azdı, 4-5 gün sürdü fakat toplasan 3 ped anca doldurur, tam adet gibi değildi, vücut anca toparlanıyor, hormonlar dengeye giriyor, bence sen de 1 ay daha bekle olmazsa doktora gidip söktürücü alırsın.

Kızlar ben gibi hala regli olmayan var mı. Randevu aldım doktora gideceğim de adet söktürücü talep etmeli miyim
Canım senin 40 'in çıktığımda bir kanamam olmuştu diye hatırlıyorum.o adet işte. Ilk adetin.benim de öyle olmuştu hatta adet olduğunu anlamıştım çok yoğundu doktoru aramıştım hatta o da adet olmuşsun demişti.
Sonra 30 günde 1 devam etti adetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…