2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
kızım emziği 1 kez bile almadı ama biberonu hep verdim onu aldı. Memeyi asla reddetmedi daha iştahla aldı. Ama son 2 hfatadır uyanıkken biberonu istemiyor 2-3 çekiyor diliyle itiyor gece uykusunda alıyor veya gündüz uyuduğunda veriyorum. Uyanıkken sadece meme. Sütüm de az olunca sadece mem ile olmuyor fırsat kolluyorum biberon vermeye gündüz

Benim bebeğim ne yaptıysak tutmadı emziği ama ilk günden beri biberon alıyor.

kaşıkla becerebiliyorsaniz harikasınız. bizimki emdikten sonra kendini parçalıyor mama diye.

Yaptığımız mamayı kaç saat içinde vermemiz gerekiyor acaba doktor bize 2 saat içinde yedirebilirsin dedi ama çok değil mi 2 saat

Aynı durumdayız, benimki de asla biberon almıyor 1,5 aylık olduğundan beri emzikte eh işte çok çok nadir, çok denedim biberonu öğürüyor uykusunda dahi versem uyanıyor bu ne be meme değil bu dercesine mızmızlanmaya başlıyor. Sadece meme baska alternatifi yok. Ne mama ne sagilmis süt verebiliyorum. Eskisi gibi de dolu dolu olmuyor sütüm gün içerisinde, bu çocuk nasıl besleniyor anlamadim. Ilerde işe döneceğim ne halt edeceğim bilmiyorum. Lansinoh biberon almamıştım bir o kalmıştı zaten denemediğim onu alıp birde farklı bir mama alıp deneyeceğim, açıkcası çok canım sıkılıyor bu duruma benim

Kizlar bebegimin saclarini kisalttim.. kazimadim ama makineyle kestim.. simdi internetten okudum 6 aydan once kesilmemesi gerekiyormuş acaba hata mi ettim.. cok dokuluyordu agzina girmesin dedim ama simdi pisman oldum.. bir sorun olur mu
Niye kesilmemesi gerekmiş bnde kazittim. Uzadı biraz hatta

Aptamili seviyormuş bebekler genelde biraz daha tatlıymış ama çok gaz yapıyor eğer gaz probleminiz yoksa deneyebilirsiniz.

Aptamili seviyormuş bebekler genelde biraz daha tatlıymış ama çok gaz yapıyor eğer gaz probleminiz yoksa deneyebilirsiniz.
Evet aptamil kullanmıştım 1aylik olana kadar, güzel içti gaz sorunuda yaşamamıştı gayet güzel bir mama. Bizimki biberon istemiyor sanırım bir şekilde çözeceğizde tekrar alıştırmak zaman alacak gibi duruyor

Merhaba kızlar size birşey danışmam gerekecek konuşulan konu ile alakası yok ama kısmetse salı günü Türkiye ye geleceğiz ve uzun kalacağım onun için bebeğimi alışverişi memlekette yapacağım. Uyku tulumu soracağım size internette torba uyku tulumu görmedim resim yüklüyorum bu tarzda uyku tulumu nerede bulabilirim. Birde nerelerden alış veriş yapabilirim manisa ve izmir antalya bu şehirlerde

Eklentiler

• 20211112_231722.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 85
English home da var internetten bakin

Günaydın Kızlar çok giremiyorum İnş bebişler iyidir biberon ve emzik konuşulmuş bizimki de emzik istemiyor biberon da ilk istemiyor sonra alıyor chicco nun kauçuk başlıklı biberonunu tavsiye ediyorum. Bebeğinizin onu emeceğini düşünüyorum.
Elemmesibizde de var hatta becerebilir yumru yapıp sonuna kadar agzına koyar

Eklentiler

• Screenshot_20211113-092622.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 76
Ben ergopouch ve owli olarak internetten aldım uyku tulumu, torba olardan. Owli de kundak özelliği de var, ikisi de 3 yaşa kadar kullanımlı. İkisi de çok pahalı ama en azından 2 yaşında da giyer diye düşünüyorum.
Burda izmirde mavişehir tarafında alışveriş merkezleri var. Hilltownda ve mavibahçede güzel mağazalar var. Joker, ebebek(koctasın orda da var daha az kalabalık olur) gibi mağazalar da bu avmlerde. Ayrıca zara h&m lcw defacto vs onların da çocuk kısımları var.

Çok teşekkürler geldiğimde otaraflarda olacağım çok iyi.

Kızlar benim bebiş son 3-4 gündür elini ağzına atar oldu. Daha 3 aylık olmadık ama dişleri kaşınıyor olabilir mi erken mi acaba
3. Ay civari ellerini agzina goturmesi beklenen bir hareketmis. Dis cikarmayla ilgisi yokmus. Ayni soruyu gecen gun kontrolumuzde dr. Ben sordum ve bu yaniti verdi.

Kanguru alan var mı kızlar 3 aylık oluyoruz artık kullanabilirim sanıyorum. Varsa memnun kaldığınız marka önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…