- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.241
kızım emziği 1 kez bile almadı ama biberonu hep verdim onu aldı. Memeyi asla reddetmedi daha iştahla aldı. Ama son 2 hfatadır uyanıkken biberonu istemiyor 2-3 çekiyor diliyle itiyor gece uykusunda alıyor veya gündüz uyuduğunda veriyorum. Uyanıkken sadece meme. Sütüm de az olunca sadece mem ile olmuyor fırsat kolluyorum biberon vermeye gündüzKızlar oğlum biberon almıyorilk zamanlarda bebeğim çok ememediği için buzluğa attığım sütler vardı ılıtıp verdim ama almadı biberonu bi kere öğürdü. 2 3 deneme yaptım yine olmadı dudak büzdü küser gibi ağladı . Emziği de uzun zamandır tutmuyor. Avent biberon kullanıyorduk. Emzik kullanmayıp biberon alan bebeğiniz var mı acaba
Benim bebeğim ne yaptıysak tutmadı emziği ama ilk günden beri biberon alıyor.Kızlar oğlum biberon almıyorilk zamanlarda bebeğim çok ememediği için buzluğa attığım sütler vardı ılıtıp verdim ama almadı biberonu bi kere öğürdü. 2 3 deneme yaptım yine olmadı dudak büzdü küser gibi ağladı . Emziği de uzun zamandır tutmuyor. Avent biberon kullanıyorduk. Emzik kullanmayıp biberon alan bebeğiniz var mı acaba
kaşıkla becerebiliyorsaniz harikasınız. bizimki emdikten sonra kendini parçalıyor mama diye.Meme reddi yapıyorsa benim bebeğim gibi kaşıkla verin mamayı önce iyice emziriyorum iki memeyide sonra üzerine icebildigi kadar mama veriyorum bende hatta doktor kızdı bu şekilde veriyorum diye ama öncelik anne sütü olduğu için dinlemedim çünkü biberon verdim mi hemen memeyi bıraktı sonrası facia onun için kaşıkla veriyorum bende güzelde kilo alıyor artık doktorada söylemiyorum kaşıkla beslediğimi o da bilmiyor diyorum bak çok güzel kilo alıyor diyor
Canim bizimki de ayni şekil el ağızda hiç çıkarmıyorKızlar benim bebiş son 3-4 gündür elini ağzına atar oldu. Daha 3 aylık olmadık ama dişleri kaşınıyor olabilir mi erken mi acaba
Bence çok soğuyor zaten soğukta vermek istemiyorum.Yaptığımız mamayı kaç saat içinde vermemiz gerekiyor acabadoktor bize 2 saat içinde yedirebilirsin dedi ama çok değil mi 2 saat
Benmari usulü ısıtabilirsin demişti ama az önce okudum bi yerde bakteri üretmeye başlıyormuş zaten bekletince. Gerek yok taze taze yesin kuzucumBence çok soğuyor zaten soğukta vermek istemiyorum.
Aynı durumdayız, benimki de asla biberon almıyor 1,5 aylık olduğundan beri emzikte eh işte çok çok nadir, çok denedim biberonu öğürüyor uykusunda dahi versem uyanıyor bu ne be meme değil bu dercesine mızmızlanmaya başlıyor. Sadece meme baska alternatifi yok. Ne mama ne sagilmis süt verebiliyorum. Eskisi gibi de dolu dolu olmuyor sütüm gün içerisinde, bu çocuk nasıl besleniyor anlamadim. Ilerde işe döneceğim ne halt edeceğim bilmiyorum. Lansinoh biberon almamıştım bir o kalmıştı zaten denemediğim onu alıp birde farklı bir mama alıp deneyeceğim, açıkcası çok canım sıkılıyor bu duruma benimKızlar oğlum biberon almıyorilk zamanlarda bebeğim çok ememediği için buzluğa attığım sütler vardı ılıtıp verdim ama almadı biberonu bi kere öğürdü. 2 3 deneme yaptım yine olmadı dudak büzdü küser gibi ağladı . Emziği de uzun zamandır tutmuyor. Avent biberon kullanıyorduk. Emzik kullanmayıp biberon alan bebeğiniz var mı acaba
Niye kesilmemesi gerekmiş bnde kazittim. Uzadı biraz hattaKizlar bebegimin saclarini kisalttim.. kazimadim ama makineyle kestim.. simdi internetten okudum 6 aydan once kesilmemesi gerekiyormuş acaba hata mi ettim.. cok dokuluyordu agzina girmesin dedim ama simdi pisman oldum..bir sorun olur mu
Aptamili seviyormuş bebekler genelde biraz daha tatlıymış ama çok gaz yapıyor eğer gaz probleminiz yoksa deneyebilirsiniz.Aynı durumdayız, benimki de asla biberon almıyor 1,5 aylık olduğundan beri emzikte eh işte çok çok nadir, çok denedim biberonu öğürüyor uykusunda dahi versem uyanıyor bu ne be meme değil bu dercesine mızmızlanmaya başlıyor. Sadece meme baska alternatifi yok. Ne mama ne sagilmis süt verebiliyorum. Eskisi gibi de dolu dolu olmuyor sütüm gün içerisinde, bu çocuk nasıl besleniyor anlamadim. Ilerde işe döneceğim ne halt edeceğim bilmiyorum. Lansinoh biberon almamıştım bir o kalmıştı zaten denemediğim onu alıp birde farklı bir mama alıp deneyeceğim, açıkcası çok canım sıkılıyor bu duruma benim
Evet aptamil kullanmıştım 1aylik olana kadar, güzel içti gaz sorunuda yaşamamıştı gayet güzel bir mama. Bizimki biberon istemiyor sanırım bir şekilde çözeceğizde tekrar alıştırmak zaman alacak gibi duruyorAptamili seviyormuş bebekler genelde biraz daha tatlıymış ama çok gaz yapıyor eğer gaz probleminiz yoksa deneyebilirsiniz.
English home da var internetten bakinMerhaba kızlar size birşey danışmam gerekecek konuşulan konu ile alakası yok ama kısmetse salı günü Türkiye ye geleceğiz ve uzun kalacağım onun için bebeğimi alışverişi memlekette yapacağım. Uyku tulumu soracağım size internette torba uyku tulumu görmedim resim yüklüyorum bu tarzda uyku tulumu nerede bulabilirim. Birde nerelerden alış veriş yapabilirim manisa ve izmir antalya bu şehirlerde
Ben ergopouch ve owli olarak internetten aldım uyku tulumu, torba olardan. Owli de kundak özelliği de var, ikisi de 3 yaşa kadar kullanımlı. İkisi de çok pahalı ama en azından 2 yaşında da giyer diye düşünüyorum.Merhaba kızlar size birşey danışmam gerekecek konuşulan konu ile alakası yok ama kısmetse salı günü Türkiye ye geleceğiz ve uzun kalacağım onun için bebeğimi alışverişi memlekette yapacağım. Uyku tulumu soracağım size internette torba uyku tulumu görmedim resim yüklüyorum bu tarzda uyku tulumu nerede bulabilirim. Birde nerelerden alış veriş yapabilirim manisa ve izmir antalya bu şehirlerde
Çok teşekkürler geldiğimde otaraflarda olacağım çok iyi.Ben ergopouch ve owli olarak internetten aldım uyku tulumu, torba olardan. Owli de kundak özelliği de var, ikisi de 3 yaşa kadar kullanımlı. İkisi de çok pahalı ama en azından 2 yaşında da giyer diye düşünüyorum.
Burda izmirde mavişehir tarafında alışveriş merkezleri var. Hilltownda ve mavibahçede güzel mağazalar var. Joker, ebebek(koctasın orda da var daha az kalabalık olur) gibi mağazalar da bu avmlerde. Ayrıca zara h&m lcw defacto vs onların da çocuk kısımları var.
3. Ay civari ellerini agzina goturmesi beklenen bir hareketmis. Dis cikarmayla ilgisi yokmus. Ayni soruyu gecen gun kontrolumuzde dr. Ben sordum ve bu yaniti verdi.Kızlar benim bebiş son 3-4 gündür elini ağzına atar oldu. Daha 3 aylık olmadık ama dişleri kaşınıyor olabilir mi erken mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?