2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi akşamlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Baya uzun bi süre olmuş girmeyeli. Biz de biberon ve emzik reddi başladı. Sütüm az olduğu icin mama veriyordum biberon ile ama almıyor artık diliyle ittiriyor. Sürekli meme istiyor uyurken bile emmek istiyor. Sütüm az doymuyor da . Emzik de aynı şekilde almıyor onun yerine baş parmağını emiyor.

Biz koronayi atlattik ana iştahsızlık kaldı kızlar zora ki yediriyorum kızımı hiç yemek istemiyoo

Emziriyor muydun? Koronodan sonra sütün tadı değişebiliyormuş eğer emziriyprsan sütünü test ettir istersen.
Emziriorum sütümun tadını biliyordum zaten bakmıştım daha önce şekerli bseydi hala aynı tat değişen bsey yok, mama veriorum belki sütü istemio diye ona da aynı. Günde 7-8 kere yiyen çocuk 4-5 s düştü o da zoraki uykuda anca.. ayikken hiç yemiyoo

Ben toplam 10 kilo almıştım canım.. 17 kilo geri verdim ama hala birazzck sezeryan göbeği var sanki korse kullanyrum umarım bir an önce gider o da diyet yapmıyorum çok su içiyorum ve ekmek falan yemiyorum ben

Merhabalar hic semizotu veya ispanak yemegi yedikten sonra bebeginin kakasi koyu yeşil olan var mi? Dün ve bugun yemistim hem sütümü begenmiyor galiba buruk tat süte gecti, hem de kakasi koyu yeşil çıktı ben şok umarim o yuzdendir varsa başına gelen yazarsa sevinirim

Semiz otunu ilk doğum yaptığımda doktor süt arttırıyor bol bol ye demişti ama ben pek sevmediğim için bir iki defa yedim öyle birşey olmadı.

Semiz otunu ilk doğum yaptığımda doktor süt arttırıyor bol bol ye demişti ama ben pek sevmediğim için bir iki defa yedim öyle birşey olmadı.
Ben de o yüzden bol bol yedim ama fazla da abartmamak lazim demek ki bir yerde okudum az önce sütten geçip kaka rengini degistirebiliyomus annenin yedikleri. Rahatladim simdi.

Evet yeşil yapraklı yiyecekler sonra kaka yeşil oluyor merak etmeyin

Kızlar yardimm...
bebeğim 4 gündür kabiz çok kivraniyor. Önerebileceğiniz bişi var mi ? Masaj, zeytinyağı ve popoyu uyarma ne varsa yaptim ama yine de çıkaramıyor tuvaletini

Bizimde aynıydı bebekler araba da uyur bizimki çığlık çığlığaydı bi arkadaşım kucağında oturt bi bindiğinizi yolculuğu öyle yap alışır dedi
Cidden öyle oldu sonra bindiğinde uyumaya başladı pusette
Emzirme vs değil baya kendim pusetlik yaptım ona

Merhaba aldığınız uyku tulumlarınızın görsellerini atabilir misiniz acaba memnun musunuz? Torba olan mı kullanışlı kundak olan mı yoksa normal olan mı bilemiyorum. Owlinin tulumlarına baktım fakat karar veremedim. Bir de tog değeri fln diyor o ne demek bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Geçen 2 gün üst üste ıspanak yemeği yedim ama hiç böyle birşeyle karşılaşmadım :)) acaba bebiş azcık üşütmüş olabilir mi. Yediğinle alakası olduğunu düşünmüyorum. Doktoruna sor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…