2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya benim bebeğimin burnu tıkanık gibi hırıltısı var ara ara da öksürüyor bugün doktora gittik doktor burun spreyi verdi. Ama çok tatmin olmadım. sürekli burnunu da temizliyorum ama fayda etmiyor. Yavrum uykusundan sürekli uyanıyor rahatsız oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Evet biz yaşadık burun spreyi ile birlikte bize serum suyu ile buhar yapın dedi 3-4gün geçmezse tekrar getirin dedi ama geçti çok şükür. Burnunu sık sık temizleyin ciğere inmesin de dedi.

Şırıngayla serum fizyolojikle burun yıkaması yap balgamlarını alsın. Ama yan yatırıp. Boğazına da gitsin balgamları çıkar diye. Osman gönülal burun tıkanıklığı yaz, orda bebeğe yaptığını izleyebilirsin. Bi de bana doktor bricanyl diye bir ilaç vermişti o da rahtlatmıştı. Doktoruna sorabilirsin. 2-3 günde atlattı o rahatsızlığı. Ama en önemlisi baby vac. O opmadan burun da temizlenmiyor hırıltı da gitmiyor kolay kolay

Sütümün rengi çok açılmış. Sulandırılmış süt gibi geliyo artık bir besleyiciliği var mıdır acaba böyle

Aynısı bana oluyor arada geçiyor gibi oluyor.Kontrole gittik 2 gün önce doktor sırrını fln dinledi öksürük varmı dedi bende çok az arada dedim bazen hiriltisi oluyor dedim o ara yoktu mesela bugunnyine başladı.Ama birşey vermedi ben kendim burun damlasini veriyorum öyle olunca.

Burun damlası iyigeliyor mu ?hangi damlayı kullanıyorsunuz?

Evet evet bizdeki de ya çok teşekkür ederim uzun zamandır kullanmıyordum serum suyu koyup deneyelim kızıma,kizimda 2 3 haftadır geçmeyen hırıltı balgam var inşallah işe yarar
Geçmiş olsun öncelikle doktor dediki nebülizatör soğuk buhar veriyor krup ve astım hastaları için olmaz dedi sıcak buharlı banyo daha iyi dedi dikkat edin

Kızlar deliriyorum. Kızım 3 buçuk aylık ve kayinvalideme ne zaman gitsek birşeyler yedirmeye çalışıyor. Çocuğun ağzından keki söyleye söyleye zor çıkartırdık.
Çocukla yalnız bırakmayı bırakın yan yana kaldıklarında bile gözüm sürekli üzerlerinde. Verme deyince dinlemiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum....

En korktuğum şey benimkiler de eltimin bebeklerine öyle yapıyorlardı ama ben çok netim bu konuda eşimle konuştum öyle birşey kesinlikle kabul etmem diye. Eşinle konuşsan eşin birşey demiyorum mu? Küçücük bebelere mama verirken vicdan yapıyoruz kek ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…