2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebeginiz saçı dökülmeye başladımı. Ben her gün kiyafetinde dökülmüş saçını görüyorum
Evet ya benimkininde cok dökülüyor 2 gündür bende farkettim. Yatağı hep saç tüyü oluyor. Şapka takayım diyorum ama izin vermiyor sevmiyor hiç. Yüzüstü yattığı için ağzına fln girer diye endişeleniyorum. Herhalde normaldir bu dökülmeler doktora da sormadım hiç siz sordunuz mu?

Kızlar 4 ayında ekgıdaya başlatacak var mi ? Ben başlatacagım şimdi den her gün oglende 1 kaşık vermeye başladım sebze ile başladık biz.
Havuç,patates,kabak
Bende anne sütü olmadığı için doktor 4. Ay kontrolünde gelişimine göre karar veririz demişti, eğer uygun görürse başlatacağız.

Her yenidogan bebek saç doker ben 3 ayini doldurdugunda tras ettim hem daha gur gelecek hem daha duzgun

Bende anne sütü olmadığı için doktor 4. Ay kontrolünde gelişimine göre karar veririz demişti, eğer uygun görürse başlatacağız.
Kizim 1 ayina kadar anne sutu içti sutum kesildi o yuzden 4 ayinda tam baslamayi dusundugum icin 1 haftadir her gun 1 kasik veriyorum 1 hafta daha boyle devam edecegim sonra yavas yavas artiracagim

Evt sebze ile baslayan bebekler sonra herseyi yiyormus diye bende oyle yaptim 1 kasik veriyorum havuc puresi cok hosuna gitti yavas yavas artiracagim 4 ayina girdiginde tam beslemeye baslayacagim insallah
Tabii şimdi ek gıda için erken dedi doktor, sindirim sistemleri hazır değil diye başlamadık biz. Bizimki henüz 3,5 aylık Biz de tadımlara bir ay sonra başlayacağız. 3 gün kuralına göre bir sebzeyi 3 gün çay kaşığının ucuyla verip bebeğin hazmedip edemediğine, alerjisi olup olmadığına bakacakmışız. Tadımlardan sonra sorun olmazsa başlayacağız ek gıda vermeye İnşallah ek gıdaları severler bebişlerimiz

Kizim 1 ayina kadar anne sutu içti sutum kesildi o yuzden 4 ayinda tam baslamayi dusundugum icin 1 haftadir her gun 1 kasik veriyorum 1 hafta daha boyle devam edecegim sonra yavas yavas artiracagim
Ben de artık başlamak istiyorum mama ile yeterince beslenemiyor hissi var bende, özellikle prebiyotikli gıdalar vermek istiyorum ki bağışıklığı güçlensin ama işte bizin doktor 4. Ay karar veririz dedi, siz doktor tavsiyesi ile mi başladınız kendiniz mi başladınız? Olmadı 3 buçuk ayı geçince ben de tadımlık başlayabilirim, kusma falan oldu mu ek gıdaya başlayınca ya da kabızlık?

Önemli
Kızlar bazı zamanlar ilaç alacağım ve bikaç saatlik emziremeywcigm bebeğime gaz ve kabızlık yapmayan hangi mamada n verebilirim en iyisi aptamil conformil denedik ama acı geldi

Bende oyle yapiyorum cnm ama 1 mama kasigi veriyordum zaten cay kasigina esit geliyor 3 gun aynisini veriyorum ama simdi 1 yemek kasigina gectik etrafimda 2 kisi daha var onarda bizimgibi 3 bucuk aylik onarda coktan basladi

Bende oyle yapiyorum cnm ama 1 mama kasigi veriyordum zaten cay kasigina esit geliyor 3 gun aynisini veriyorum ama simdi 1 yemek kasigina gectik etrafimda 2 kisi daha var onarda bizimgibi 3 bucuk aylik onarda coktan basladi
Benim bebeğim 3. Ay kontrolünde az kilo almıştı, Pazartesi günü ara kontrol olacak. O zaman doktorumuza bir sorayım ben bu konuyu, belki ek gıdalara geçersek daha iyi kilo alır bebişim

Benim bebeğim 3. Ay kontrolünde az kilo almıştı, Pazartesi günü ara kontrol olacak. O zaman doktorumuza bir sorayım ben bu konuyu, belki ek gıdalara geçersek daha iyi kilo alır bebişim
3 aylik bebek için pure falan yok 4 ayindan basliyor ama ben 4 aylik puresi aliyorum sirf simdi alissin 4 ayinda tam yiyebilmesi için kizim havuc puresine bayiliyor

Kilosu ne kadardı acaba benim bebeğimin de az doktor bu ay bakıp karar vericem dedi
3 aylık Rutin kontrolde 4800 çıktı. Bir hafta mama verin yine gelin bakalım dedi. Sonraki gidişimizde 5250 olmuştu. Bunu normal kabul ediyorum ama önümüzdeki ay bakıcam belki başlatabilirim sebze çorbalarından dedi

Önemli
Kızlar bazı zamanlar ilaç alacağım ve bikaç saatlik emziremeywcigm bebeğime gaz ve kabızlık yapmayan hangi mamada n verebilirim en iyisi aptamil conformil denedik ama acı geldi
Ben Bebelac Gold kullanıyorum onu kullandigimizdan beri şükür gaz sorunumuz yok .

Önemli
Sma comfort veya Hipp combiotic. Ben bebelac gold denedim hiç memnun kalmadım elime döktüğümde yapışkan bi his verdi çok şekerli boğazda da öyle yapışık kalıyordur belki. Su ile çabuk karışmıyor homojen olmuyor. Kalitesiz geldi. Diğer iki mamadan memnun kaldım gaz yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…