2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba ben ekim annesiyim Bebeklerinizin uykuları ne zaman düzeldi şu yorgun anneye biraz umut verseniz

Gece 5 defa kalktıktan sonra devamını saymıyorum kaç kez kalktı diye. 9 da uyuyor sabah 6 ya kadar 7-8 kez uyanıp emiyor yatıyor 6 dan sonra uyumuyor daha zalım oyun istiyor. Gündüz uyuyordur belki diye bir umut varsa hemen söndüreyim. Gündüzleri de uyumuyor. 10 dk 15 dk bazen Yüce Rabbim yüzüme baktıysa 1 saat uyur.
Bebeği çok güzel uyuyan anneler var burda Allahtan umut kesilmez. Her gece “belki o gece bu gecedir” diyerek gidiyorum odaya ama şöyle de bir gerçek var;

Merhaba ben ekim annesiyim Bebeklerinizin uykuları ne zaman düzeldi şu yorgun anneye biraz umut verseniz
Benim ilk 1,5 ay falan çok zor geçti, malum 2-3 saatte bir doyurmak gerekiyor, tam uyuyacağım zaman o uyaniyordu, ama şimdi 5-5,5 saatte bir uyandırıp doyurup biraz oynayıp bırakıyorum yatağına ya da oyun halisina bi bakıyorum uyumuş gündüz gece ayrımı yok bizde uyanik kalma süresi ortalama 2 saat. Ama bebek tabi bunlar 1 hafta güzel uyuyor öbür hafta atak haftası falan oluyor bütün düzeni bozuluyor, yine de gittikçe daha kolaylaşıyor ilk 1-2 ay gerçekten zor.

Bizimki dün gece 11 e kadar oturdum aha dedim uyur yine uyumadı sabah 7.40 ta da uyandı ve ben de 7-8 kere sayıyorum artık kaçıncıda kaldığımı beynim de tutmuyor sanırım gündüz de memede uyudu ilk defa bugün onun dışında 15-30 dk arası. Uykuyu sevmeyen bebe sevmiyor. Ama iyi ki var o gülüşü yeter her şeye çok şükür A ayparcam14 belki senin bebeğin uyuyanlardan olur ben 4 aydır 3 saat kesintisiz bir uyku uyumadım ama bizim sayımız az genelde uyuyor buradaki bebekler umarım seninki uyuyanlardan olur

Ömrümde gördüğüm en güzel gülüş bebeğimin gülüşü. Hiç kimse beni görünce bu kadar mutlu olamamıştı Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın

hipp çok sulu değil yani tüm mamalar öyle sulu anne sütü kıvamında. bebelac nutrikonfor reflüsü olan bebekler için koyu üretilen kusmayı azaltan mama. zaten bildiğim kadarıyla bebelac nutri mamaları koyulaştırmak için üretilen bi ürün. yüzden katmakta sıkıntı olmaz.

bi sürü kişi ek gıdaya geçiş yapıyor ek gıda için 180 gün doldurulması gerekmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum
Kizim 3 aylık 22 günûk bugun doktordaydık ek gidaya baslatalim dedi doktor kilosu 5500gr
Sebzeler ile baslayacagiz dedi ondan sonra etllere gececegiiz boyle boyle devam
3 gun kural uygulayacagiz mi dedim gerek yok dedi baslangic olarak nekadar vermeliyim dedim yiyebildigi kadar dedi baslarda zaten kendi cok yemeye bilir belki hic istemeye bilir şişe arayabilir dedi ama vermeyin kasiga alistirin dedi

Boyle oluyor ama bizimkisi cok belirgin doktordaydik bugun soyledim normal oldugunu soyledi

Eklentiler

• DDD17232-09E4-480E-A5FB-DCD33B580489.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar 6-7kg olunca 3 numara bez mi kullanmalı 4 numara mı? (Prima için soruyorum) Kız çocuklarında dar olmamalı dedi danışmanlık aldığım ebe sizler kaç numara kullanıyorsunuz

Biz emzik hiç kullanmadık doğumdan önce nuk silikon almıştım 1 aylıkken birkaç kere verdim tam gaz ataklarımızın başladığı dönemdi bazen tuttu bazen tutmadı üstelemedim açıkçası çok gerekli de görmediğim için üstüne düşmedim ama birkaç haftaya uyku eğitimine başlıcaz vermeyi düşünüyorum sırf uykuya rahat dalabilsin diye

Bana da ayni geliyor ama normal 1 yasa kadar kapaniyormus arka bingildak 3/4 aya kadar keske bugun doktora sorsaydim kapanmis mi diye sadece normal mi diye sordum normal dedi cunku bakinca saga sola giden kemikleri goruyorum dedim normal oldugunu soyledi

Kızlar 6-7kg olunca 3 numara bez mi kullanmalı 4 numara mı? (Prima için soruyorum) Kız çocuklarında dar olmamalı dedi danışmanlık aldığım ebe sizler kaç numara kullanıyorsunuz
Ben hala 2 kulaniyorum ama 3 e gececegim elimdeki bezler bitince beline kadar islanmaya basladi dar degil tam geliyor ama yinede bez dolmadan tasiriyor

Kızlar oğlum 3 ay 3 günlük oldu, 2 gündür ellerini ağzına götürüp onlara bakmaya çalışırken gözlerini şaşı yapıyor. Normal mi böyle şaşı bakması, endişelenmeye başladım.

Ben daha mont almadım Ankara ayaza başlayacakmış. Sizler hangi markanın montlarını aldınız? Astronot kozmonot tarzı olan özellikle.

Çok bilinen m ile başlayan markanın pişik kremi ilk kullanımda çocuğun altı hem kızarttı hem sivilce gibi şeyler çıkardı baya kötü yaptı daha da asla kullanmam. İnternetten şikayetleri okudum tek değilmişiz.

K
3 kullanın 4 büyük gelir, Ben bayadır 3 kullanıyorum, elimdeki 200 civarı bez bitince 4’e geçeceğim(premium care).

Cnm bak benim bebeğimde yeni alıştı asla almıyordu kaç tane emzik denedim. ben aldığım emziğin resmini atıyorum emziğin ucunun attığım şekilde olması lazım bana da arkadaşım söyledi hep dua ediyorum. Eğer evindekilerin ucu öyleyse ona rağmen almıyorsa hiç uğraşma eğer değilse hemen bu emziği al ve dene derim. Emzik büyük rahatlık yaa. Ama yine de pes etme bir kaç gün sürekli ağzına ver

Eklentiler

• 099960B6-0326-4B4D-B738-55FD0B3F8A59.webp
    13 KB · Görüntüleme: 98
Emziğimizde bu

Eklentiler

• 14193EEB-3A19-49BD-A7B3-F95632B0E777.webp
    33 KB · Görüntüleme: 96
Ben gap ten aldım trendyoldan biraz pahalı ama gercekten güzel ısıtıyor. Tavsiye ederim. Panaten pişik kremi kullanıyorum. Haftada 2 kere fln sürüyorum hiç pişik olmadı benim bebeğim . Ama almanyada halama getirttim. Buradakiler aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum. Bende bez premium care 3 kullanıyorum ama sıkmaya başladı artık. Stoğum bitince bende 4 noya geçicem inşallah

Bebişin kilosu kaç da sıkıyor 3 numara bez ben d bez alacağım da 3 numara ne kadar daha gider anlamaya çalışıyorum

Bende hepsini denedim pes etmedim cunkü rahatlikmis emzik en son mam die bir markanin denedim tuttu. Trde varmi bilmiyorum ama baya tutulan bir marka bebekler seviyormus

Eklentiler

• EFCCFBA9-25E2-4752-BDB1-87BC4142B927.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 7A87FDC7-1A61-429D-8155-002E4A76C661.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…