2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için bir de ikinci daha kolay olur derler. Allah sağlık sıhhat versin inşallah biraz uyuruz inşallah bi mucize olur inşallah

Çok güzel düşünmüşsünüz ben de çoğu kere eşime bırakıp uyuyorum ya da ona bırakıp içeride uyuyamasam da tek başıma müzk dinliyorum ruhuma iyi geliyor. Evet bana da çok kişi şu geçince düzelir dediler yok olmuyor bizim gaz sorunumuz geçmedi daha ve ek gıda geliyor o iş daha da kötü olacak diye şimdiden kendimi kuruyorum olumlu düşünme yetimi kaybettim uykusuzluk o boyutta önceden çok pozitif bi insandım belki de bu halim bebeğe yansıyo hissediyo belki de ben anneliğin bu yükünü kaldıramadım bilmiyorum evet destek alacağım artkk karar verdim Allah yardımcımız olsun

Sana katılıyorum baksana önceden durmayan bebek huzurla mutlulukla oturuyor bi uyku eğitimi verdin diye güvenli bağlanma fln çöp olmuyor. Hiç mi hayır demicez hep mi isteklerini yapacağız bi yerde çocuk tabi ki anneyi protesto edecek. Kesinlikle sizin ilişkinize iyi gelmiş belli

Hanımlar Ek gıdaya 6.ayda baslayacak olanlar 180. Günde mi baslancak yoksa doğum tarihimi yani 6 ağustos doğumlu 6 subatımı bekliyim yoksa 180 gün sayarsam 2 şubat oluyor? Cok farkedermi bilmiyorum ama merak ettim

Çok çok teşekkür ederim evet tam olarak anlattığın gibiyim eşimi çok özlüyorum mesela o da beni ama hiç vaktimiz olmuyor buna da katılıyorum bak destek al deniyor psikolojik ama fiziksel olarak hayatım iyiye gitmezse o psikolojik destek işe yarar mı bilmiyorum. Çok teşekkür ederim yazdıkların için

Canım biz de düşünüyoruz o markayı bi isofixli bi isofizxsiz fiyatı var arada baya uçurum var sizinki isofixli mi aradaki farkı biliyo musun

Hanımlar Ek gıdaya 6.ayda baslayacak olanlar 180. Günde mi baslancak yoksa doğum tarihimi yani 6 ağustos doğumlu 6 subatımı bekliyim yoksa 180 gün sayarsam 2 şubat oluyor? Cok farkedermi bilmiyorum ama merak ettim
Bunu okuduğum birçok yerde tahmini doğum tarihi olması gerektiği yazıyordu. Ben 38+6 da sezaryenle 30 temmuzda doğurdum ama tahmini doğum tarihim 7 ağustostu 7 ağustosa göre hesaplamam gerekiyormuş

Çok fark eder mi bilmiyorum ama böyle bi bilgi edindim ben 7 şubatta başlayacağım tadımlara inşallah

Bunu okuduğum birçok yerde tahmini doğum tarihi olması gerektiği yazıyordu. Ben 38+6 da sezaryenle 30 temmuzda doğurdum ama tahmini doğum tarihim 7 ağustostu 7 ağustosa göre hesaplamam gerekiyormuş
Öncelikle cevap için tesekkur ederim beklenen doğum tarihi 40.hafta mıdır? Ben 39+2de doğurdum 6 ağustostu eger 40.haftaysa 11ağustosumu baz almalıyım

Canım biz de düşünüyoruz o markayı bi isofixli bi isofizxsiz fiyatı var arada baya uçurum var sizinki isofixli mi aradaki farkı biliyo musun
İsofix değil bizimki
biri kemerle takılıyor biri koltuğa geçiyor farkı o
Ben kemerle takılanı aldım yani gayet sağlam ve sabit duruyor

İsofix değil bizimki
biri kemerle takılıyor biri koltuğa geçiyor farkı o
Ben kemerle takılanı aldım yani gayet sağlam ve sabit duruyor
Ay teşekkür ederim Baya yüksek di mi çocuğunuz etrafı görüyor mu bir de kemerle takıldığı için bir arabadan diğerine biz de takıp çıkarabilir miyiz kolay mı bu işlem biz sabit diye düşünüyorduk eşimin arabasına alacaktık ilk başta ama takıp çıkarılabiliyorsa benim arabama da olur ikincisini almak zorunda kalmaz mıyız

Evet kesinlikle bebege yansiyor, hissediyor, ben gerginken uykuya direniyor babasina veriyorum uyuyor. Bugun o 3saat o kadar iyi geldiki bana, uzun uzun dus aldim, maske yaptim bakima girdim resmen, dogumdan sonra ilk defa yoga yaptim, yeniledi beni bu 3saat bile. Keske uykulari duzene girse uyur uyumaz boyle kendimi dinlendirirdim. Size de tavsiye ederim gercekten cok iyi geldi. Yarin pazar, bebek arabasinda uyuyorsa esinize verin gezdirsin biraz, yada babanne anneanne yakinsa onlardan destek alin mutlaka. Birde soyle bisey var benim kizim bende zor uyuyor resmen uykuyu reddediyor ama kayinvalidem uyuturken asla direnmiyor uzun surse de aglamadan kucakta uyuyor. Resmen naz yapiyor bana ama ona nazlanmiyor. Bununla ilgili bir yazi okumustum buraya ekleyeyim. Belki sizin de bebeginiz annenizde daha rahat uyur

Ah kızlar bende de durum aynı hamileyken de içtim şuan emziriyorum yine içiyorum. Ne nalet bişey yaa bebeğim için bile bırakamadım şu illeti. Her içişimde vicdan azabı cekıyorum ama yine de irademe hakim olamıyorum.

Kızlar bugün 5 aylık kontrolümüze gittik doktora benim bebiş biraz tombiş olduğu için ek gıdaya bir sonraki ay başlayalım dedi bende çok hevesliydim ek gıda için biraz üzüldüm ama neyse 1 ay daha beklerim artık. Myiron diye bir demir damlası verdi aranızda kullanan var mı acaba? Bir de ben yürüteç ve hoppalayı sordum bebeğimi evin içinde oyalayacak çareler arıyorum çünkü kucağımda 5 dk dan fazla tutamıyorum kollarım kopuyor yatağa koyuyorum durmuyor sürekli bebek arabasıyla gezdiriyorum evin içinde. la için alabilirsin zararlı değil dedi ama yürüteç için erken biraz dedi 2 ay sonra kullanabilirsin dedi. Sizler bebişleri gün içinde nasıl oyalıyorsunuz? Sevdiği oyuncakları fln neler? Piyanolu oyun matımız vardı artık ondan sıkıldı görmek dahi istemiyor dans eden kaktüs aldım yüzüne bakmıyor ne almalıyım bilemiyorum

Tsbiki çıkıyor kemeri tak çıkar olarak düşün bizde de 2 araba var ama 1 koltuk aldık yeter valla
Çocuk tavana değecek neredeyse okadar yüksek bayılıyor dışarıyı izlemeye kesinlikle tavsiye ederm canım

Canim ben daha cok yerde oyun matinda tutuyorum, dönüp duruyor, cingirakli oyuncaklari, dokun hisset kartlari ve hareketli kitaplari var onlarla oynuyor. Diger masal kitaplarini da ben okuyup gosteriyorum. Hoppla ve yurutec icin ayak ucuna basarak yurume aliskanligi yapiyor diyorlar, cok uzun sure tutmazsaniz sorun olmaz belki bilmiyorum

Aynı mamayı 3 ay kullandık hic böyle bi problem yasamadık biz

Yere geniş bir oyun halisi serdim etrafında yastıklar var döne döne çıkıyor çünkü halıdan oyuzden etrafını kornaya aldım yakında çit vs alacağım
Her tarafa oyuncaklar serpiştirdim elinin rahat kavrayacağı çıngıraklar diş kaşıyıcaları hışırtılı bez kitap vs. Piyanolu bizde de var onun direk altında durmuyor artık ondan kurtulup dönemediği için sıkılıyor bende sağına ya da soluna koyuyorum dönüp gelip oynuyor öyle olunca sıkılınca başka yöne gidiyor
Özgürlük istiyor sanırım artık ama böyle 1 saat falan oyalanabiliyor
Bide bizde babybjörn var camın önüne koyuyorum dışarıyı izlemeyi de seviyor kendini zıplatarak

Ay çok hoş ahhahahBen doğumdan sonra çatalda bayıldığım icin isteyemedim ama sorsalardı cevabım aynı olurdubizimki artık emmiyor bebegi dün esime bırakıp ben de aylardan sonra dün alkol aldım hem de kızkıza buluşmalı o kadar iyi geldiki dışardayken bebegimi cok özledim sürekli fotoğraf istedim falan ama bi tarafımda olduğum an da kalmak eve hic dönmek istemedi ne yalan söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…