2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Acaba denk gelmiş olabilir m? çünkü bu kadar kısa sürede böyle bir durum söz konusu değil :)
Bende hic anlamadım kafasini ceviriyor akşama kadar emmedi gece uyurken acıktı emdi. Emmeyi bırakacak diye o kadar korkmuştum ki dün.

Kizlar bebekleriniz uykuya geçerken ııı ııı diye ses çıkarıyormu bizimki uykuya geçerken öyle yapıyor 2 gündür ve oyun oynarkende o sesi cikariyor. Ses kayıt olsa size atsam çok komik şuan da yapıyor normalmi bu sesi çıkarması

Ben de letgoda cok sey sattim. Bulasik makinesi, yemek masasi sandalyesi, pazar arabasi, sac kurutma makinesi, antika takimlar, cdler vs. Guzel.oluyor satis yapinca insan gaza geliyor. Evde neyi elime gecirsem satasim geliyor. Bebisinkileri henuz satamadim.

Canım ben de sırayla gideceğim günde 2 öğün bir çay bardağı kadar yoğurt ve ikindi gibi pütürlü meyveler öbür ay sebzeler. Sen sütüm yetmiyor diye çok endişeliydin ama mesajını okudum maşallah sadece senin sütün ile iyi kilo almış. Bizim reflüden dolayı ciddi kusma sorunumuz var, tedavi oluyoruz.mama takviyesine rağmen 450 gr anca aldı bir ayda O yüzden benim bebeğin katı gıdalar ile biraz yediklerinin midesinde durmasına, takviyelere ihtiyacı var Her bebegin durumu farklı ben daha çok meyve ile başlatmasina şaşiridm sadece bakalım.

Evet canim yapıyor, kendi kendine ee eee diyor sanki uyumak için keşke wp grubumuz olsa da birbirimize bebislerin videolarını atsak

Canım merhaba konudan bağımsız, ben de besafe oto koltuk aldım ama henüz oturtmuyorum. 9 kgdan itibaren yazıyor. Bir de desteksiz tam oturamadiklari için oturtmaya çekindim açıkçası. Senin bebiş nasıl oturuyor rahat mı, memnun musun? Ben de koymaya baslasam mi acaba..

Yalnız değilsin canım ve asla kötü, yetersiz bi anne de değilsin. Bizde insanız nihayetinde. Yorulabilir, sıkılabilir,dayanamayabiliriz ki emin ol coğumuzda var bu. 4. aydan sonra oğlumla yalnız kaldık, gündüz sürekli birini yanında isteyen bir bebek ve memede uyumayı seviyor,gece uykusuna zar zor dalıyordu ( ki hala böyle ). Annem gidince kabus gibi oldu yalnız bırakamıyorum, kahvaltımı yapamıyorum. Dinlenemiyorum, gece memede uyumak istiyo, uyumazsa keyifsiz, ağlar, bağırır. Uykusuz geceler, eşimle oturamıyodum hiç, konuşacak, sohbet edecek halim kalmıyordu. Tuvalete gitmek bile lüks olmuştu gündüz yalnızken. O tükenmişliği o kadar iyi anlıyorum ki, yetersizlik hissi, istemeden de olsa yorgunluk, mutsuzluk bebeğe yansıyo ,sağlıklı ve kaliteli zaman geçiremiyoruz. Gece uyumayıp ağladıkça bikaç kez kızarak offladım poffladım korktu daha cok ağladı çok kötü olmuştum. Ben psikolojik destek almayı düşündüm ama ihtiyacım olan fiziksel destekti bunu anladım. Biraz uyumak, sabah kahvaltımı yapabilmek gün içinde yarım saat olsun özel ihtiyaçlarımla ilgilenebilmekti. Bu yüzden annemi çağırdım :) Şuan daha iyiyim, memede uyumasını eskiye göre azalttım, daha doğru yaklaşıyorum ve daha sağlıklı ilerliyoruz. Yardım alabiliyosan birinden yardım al.Haftada 1 gece olsun dinlen inan cok fark ediyor. Kendine asla kızma, birçoğumuz seninle aynıyız. Hepsi geçecek ama onları hayal et

musun? Ben de koymaya baslasam mi acaba..
Bende 9-18 olanı aldım böyle altında yatırma kolu var ya 3 kademe onu en yatığa getirip oturtuyorum sırt desteği vs olduğu için hiç sorun yaşamadım rahatsız olsa bizim kz asla durmaz
Tam oturmamış oluyor bide her taraftan destekli zaten kafası bile düşmüyor o kadar destekli ve yatık oluyor yani

Aaa nerden bilcem peki yapıldı mı diye
karnede olan bir sey mi ki
Doğum yaptığın hastaneye sorabilirsin canım aşı kartına yazmamışlarsa ama benimkinde yazıyor
Evet sütüm konusunda kafayı yediğim doğrudur doktor randevumuzdan çıktıktan sonraki gün başlar yine doktor randevumuzda yeterli kiloyu görünce geçer

Yaaa yemin ederim aynı benim yaşadıklarım
Avm de bakıyorum herkesin çocuğu bebek arabasında, bizimki kanguruda bile yarım saat sonra başlıyor ağlamaya.
Arabaya biner binmez ağlıyor katılırcasına, emmeden gitmiyor. O kadar korkuyorum ki arabada emzirmekten. Allah korusun bi kaza olsa onun vebalini nasıl taşıcam ben. Artık ağlasada emzirmemeye çalışıyorum Allah korusun ama kaza yapmaktansa ağlasın diyorum.
Dediğin gibi bir yere bişey yemeye gitsek bildiğin ayakta yiyoruz apar topar :) bende diyordum ki bi tek benim kızım mı böyle neyse ki yalnız değilmişim
İnşallah kızım kırılmadan üzülmeden kendi kendine uyumayı öğrenir cidden tek dileğim bu.

Ya ne denir bilmiyorum, benim de hic gecikmezdi gecen ay yorgunluktan uykusuzluktan falan heralde 1hafta gecikti korkudan hergun test yaptim. Esimle de konusuyoduk napariz diye, aldiririz demek de dilimin ucuna gelip soyleyemiyordum bile. Zor bi durum gercekten. Bu arada özel olacak belki ama korunma yonteminiz neydi, spiral falan taktirmis miydiniz?

Evet canim yapıyor, kendi kendine ee eee diyor sanki uyumak için keşke wp grubumuz olsa da birbirimize bebislerin videolarını atsak
Kızlar benim bebeğimde uzun süredir yapıyor bunu bende videoları var uykusu geldiğinde sallarken yapıyor ee ee ee diye...sonra uykuya dalıyor Birde o kadar çok çığlık atıyor ki kendine kendine motor sesleri çıkartiyor birde boğazları acimiyor mu diye düşünüyoruz

Ben ilk kez duydum kime bize mi bebeğe mi höf yine araştıracak bir sey çıktı
Ay ne bileyim ya öyle denk geldim de ne alaka oldum yani bir de doğar doğmaz mı ilk 1 ay içinde mi neymiş hiç haberm yoktu hiç söylemediler yaptırmadk ki öyle bir şey

Iki aydır taktiricam randevu bulamıyorum ,çocuklar hasta oldu bırakıcak yer yoktu taktiramadim bu ay kesin taktiricam derken hamile olduğunu ögrendim.geri çekilmeye ile idare ediyorduk aMa oldu iste ,cok agladim sonra cok üzüldüm vardır bir hayır aldırmam ama nasıl olucak bilmiyorum

Eşimde doktora mesaj atalim diyorda her bebek yapiyorsa normal o zaman bizimki bazen uykuda da sesli gülüyor gözler kapali

Kızlar ben 10-15 gündür mama veriyorum
Hipp combiotic mama içtikten sonra ağız çevresi kızarıyor ama 1 saate geçiyor alerji böyle bir sey mi önce biberon iz yapıyor heralde diye düşünmüştüm ama yanaklara doğru kızarıyor
Çabukta geçiyor anlamadım ne olduğunu
Doktoruna yazdım da daha dönmedi başına gelen var mı

Bizimde yanaklar kızarıyor. Ben fazla efor sarf etmesine bağladım. Mama verince hızlı ve fazla çekiyor hatta terliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…