- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.881
Hipp gece mamasi mi basladigin? Ben de baslasam mi ya, simdilik sadece tadim yapiyorum baska bisey vermiyorum. 6.aya girdigi an baslarim diyodum da baslasam mi bilemedimBenimde aynı şekilde çok azalıyor ne bulursam içiyorum ne kadar etkili bilemem
Ama ilk adet olduğumda hele sütüm kesildi sanmıştım oyuzden dolaba atmaya çalışıyorum dar günler için
Biz mamaya başladık hipp kullanıyoruz
Doktor muhallebi meyve püresi vs başla dedi
Ben başladım ama bebeğim maalesef başlamadı
Meyve püresinden 3-5 kaşık zorla gidiyorda
Muhallebiyi görünce bile ağlıyor artık okadar sevmedi
Muhallebi dediğimde yine hipp in prinç unu maması işte
kendi sütümle ve mamayla da denedim ikisini de yemedi
Doktorum bide irmik dene dedi ama hiç sanmıyorum seveceğini
Mamaya neden baslatiyorsunuz?kilo alimlari mi kotu?yoksa sutunuzun yetmedigini mi dusunuyorsunuz?Hipp gece mamasi mi basladigin? Ben de baslasam mi ya, simdilik sadece tadim yapiyorum baska bisey vermiyorum. 6.aya girdigi an baslarim diyodum da baslasam mi bilemedim
Doktorun daha iyi bilir tabi benimki başla dediHipp gece mamasi mi basladigin? Ben de baslasam mi ya, simdilik sadece tadim yapiyorum baska bisey vermiyorum. 6.aya girdigi an baslarim diyodum da baslasam mi bilemedim
Doktor gerek yok dediyse hiç başlamayın benceMamaya neden baslatiyorsunuz?kilo alimlari mi kotu?yoksa sutunuzun yetmedigini mi dusunuyorsunuz?yani doktor mu soyluyor baslatin diye . Bizim doktora sordum eskiden bebegim 2-3aylikken benim sagdigim 90-120cc ile doyarken artik 90cc yetiyor ve diliyle itiyor diye sordum o da dedi ki sutun yaglanmistir eskinin 120cc suanki 30-40cc ne bedeldir zorlama dedi...kilo alimi da iyi dedi ama simdi bilemedim
Doktor 6. Aydan sonra geç dedi bana canım 2 yeKızlar selamlarmama kullanıp 2 numaraya geçen oldu mu aranızda ayın 30 unda 6 aylık oluyor bebeğim birkaç gün için 1 numara almak yerine direkt 2 numara alayım diyorum ama emin olamıyorum
Evet ben de cok uzuluyordun cocugumu az emzirdim de midesini mi kuculttum diye ama doktorun dedigi oyle olsaydi kilo almaz bilakis kilo verirdi ve bana dediki sutun yaglanmis 30cc bile yetebilirdi cok yagli olsaydi oturup bunlari hesap etme dedi...ben de saldim acikcasi ama burda arkadaslar mamadan bahsedince acaba neden baslattiklarini merak ettim ..gelisimleri mi sikintili diyeDoktor gerek yok dediyse hiç başlamayın bence
Ama cidden mama meme Cc farkı yok
90 Cc kendi sütümü zor bitiriyor ama mamayı 200 Cc bile içebiliyor sanırım yağ kaynaklı dediğiniz gibi
Benim gece minimum 5kere uyaniyor hatta bazen yarim saatte bir uyaniyo evde zombilestim iyiceiki gündür gece defalarca uyanmalar şimdilik bitti gibi dilimi ısırayım.
Bizde kilo alımı yavaşladı ve uyku eğitimi vermeme rağmen gece ağlaması artmıştı hatta önce diş falan sandım amaEvet ben de cok uzuluyordun cocugumu az emzirdim de midesini mi kuculttum diye ama doktorun dedigi oyle olsaydi kilo almaz bilakis kilo verirdi ve bana dediki sutun yaglanmis 30cc bile yetebilirdi cok yagli olsaydi oturup bunlari hesap etme dedi...ben de saldim acikcasi ama burda arkadaslar mamadan bahsedince acaba neden baslattiklarini merak ettim ..gelisimleri mi sikintili diye
Aa yok benim sutum normalde yetiyor ama regl zamani 2gun boyunca cok cok az geliyor, dun surekli memede agladi mesela, sut az geldigi icin sinirleniyor sanirim. Eskiden sut az gelince mama verirdim gece yatmadan once ama simdi mamayi da reddediyor tadini begenmiyor sanirim, o yuzden gece de doymadigi icin surekli huysuzlandi mesela. Kasik mamalari belki sever diye ondan mi kullansam dedim ama normal zamanlarda degil regl zamaninda. Surekli bir durum olmadigi icin doktora da danismadim henuz, bu ay kontrole gidince sorarim artik.Mamaya neden baslatiyorsunuz?kilo alimlari mi kotu?yoksa sutunuzun yetmedigini mi dusunuyorsunuz?yani doktor mu soyluyor baslatin diye . Bizim doktora sordum eskiden bebegim 2-3aylikken benim sagdigim 90-120cc ile doyarken artik 90cc yetiyor ve diliyle itiyor diye sordum o da dedi ki sutun yaglanmistir eskinin 120cc suanki 30-40cc ne bedeldir zorlama dedi...kilo alimi da iyi dedi ama simdi bilemedim
Regl dışında ki bol sütlü günlerinizde stok yapın her gün 30 cc bile atsanız size adet döneminde yeter ben öyle yapıyordum artık okadar sütüm yok yapamıyorum gerçiAa yok benim sutum normalde yetiyor ama regl zamani 2gun boyunca cok cok az geliyor, dun surekli memede agladi mesela, sut az geldigi icin sinirleniyor sanirim. Eskiden sut az gelince mama verirdim gece yatmadan once ama simdi mamayi da reddediyor tadini begenmiyor sanirim, o yuzden gece de doymadigi icin surekli huysuzlandi mesela. Kasik mamalari belki sever diye ondan mi kullansam dedim ama normal zamanlarda degil regl zamaninda. Surekli bir durum olmadigi icin doktora da danismadim henuz, bu ay kontrole gidince sorarim artik.
Doktorunuza sormadan değiştirmeyin,benim sütüm maalesef olmadığı için baştan beri mama ile devam ettim.Özellikle 2. aydan beri hep mama içiyor alışkın yani ona rağmen doktor 2 numara için kontrolde konuşalım dedi.Bazı bebeklerde çok kusma vs yapıyor çünkü.Kızlar selamlarmama kullanıp 2 numaraya geçen oldu mu aranızda ayın 30 unda 6 aylık oluyor bebeğim birkaç gün için 1 numara almak yerine direkt 2 numara alayım diyorum ama emin olamıyorum
Benim doğumdan beri öyleydi, bir iki gün önce yazmıştım hatta. Şimdi böyle olduBenim gece minimum 5kere uyaniyor hatta bazen yarim saatte bir uyaniyo evde zombilestim iyiceama o dinc oluyo minicik bedene yarim saat yeterdir tabiki
Benim de bi mememde mastit olusmustu o valitten beri malesef sutum.azaldi...diger memeyle idare ediyorum ve benim de sutum azaldi baya ama demekki yagli ki yetiyor...bu ay 600gr almistik doktorumuz cok iyi dedi...bunun uzerine ben dedim sutum az geliyor arada sagiyorum ve veriyorum ama 90cc zor bitiriyor o da dedi ki yagli senin sutun hani yagli olmasaydi benim de yetmeyecektiBizde kilo alımı yavaşladı ve uyku eğitimi vermeme rağmen gece ağlaması artmıştı hatta önce diş falan sandım ama
Doktor açlık ihtimali yüksek dedi cidden öyle oldu
20 günde 200 gr almıştı ve mamaya başladık mama verdiğimden beri gece hiç uyanmadı. Uyutan mama değil tokluk tabiki oyüzden uyusun diye mama vermeyi düşünmeyin sütünüzle doyuyorsa tamamdır zaten
Bu arada ben tek memeye düştüm gibibirinden neredeyse hiç gelmiyor artık böyle olunca onu emmek istemiyor emmeyince iyice azalıyor sürekli sağıyorum belki artar diye
Oyuzden sütünüz varsa bol bol emzirin ne güzel bide mama verince emzirme sıklığıda azaldığından sütte azalıyor kısır döngü gibi valla artık yoruldum bende olduğu kadar diyorum
Benimki baya vicdansizBenim doğumdan beri öyleydi, bir iki gün önce yazmıştım hatta. Şimdi böyle olduannem üç gün dinlensin dedi herhalde.
Ya benim de oyle inanir misiniz, cok sukur dun gece digerleri kadar sık uyanmadi. Ama gece cok agladi dis acisindan diye dusunup calpol verdim acaba o mu uyku yaptiiki gündür gece defalarca uyanmalar şimdilik bitti gibi dilimi ısırayım.
çok şükür maşallah diyelimYa benim de oyle inanir misiniz, cok sukur dun gece digerleri kadar sık uyanmadi. Ama gece cok agladi dis acisindan diye dusunup calpol verdim acaba o mu uyku yapti
Zamanı vardır ben de doğumdan beri uykusuzumBenimki baya vicdansiz
Ben de hipp organic combiotic aldım canım 6. Ay diyor 4 gün kaldı emin olamıyorum ama bakıcamDoktorun daha iyi bilir tabi benimki başla dedi
Hipp in üzerinde 4.aydan itibaren yazan makamlarından aldım
Kavanoz meyveleri 3-5 kaşık yiyor ama
Muhallebi olanı yemedi öghk yapıyor doktor içine meyve kat dedi yine yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?