2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tmm canım hiç başlamayayım o zaman şu an düşündüm de sorun olabilir evet

Bende de faktor v leiden heterozigot var ama varyasyonu bilmiyorum. İgne kullanıyorum su an
Bendede aynisi var. Bugun 4.dusugumu yaptim maalesef.igne clexand 04 kullaniyordum.bebek gelismemis dedi.doktor diyorki bebegin hep duser tup bebek dene diyor. Anlamadigim faktor 5 herkeste olabiliyor bana niye boyle dedi bu

Ya benim bir diger sikintim da biberon almiyo benim kiz zaten kasik mamasi mi alsam diye o yuzden dusundum, tadimlar sirasinda kasiklara cok hevesli cunku. Ama biberonda mama da olsa benim sutum de olsa biberonu itiyor. Daha once alirdi biberon ama uzun zamandir hic biberonla vermemistim, regl zamani sutum azalinca mama aldik verelim diye ama hic icmedi, biberona alissa sagip atarim buzluga aslinda

Ben de tetagil aldim bu gece de onu denicem, 3 4 saat once verdim huysuzlanmisti, iyi geldi galiba ama tam anlamadim. Gece daha iyi anlasilcak etkisi

Biberon markanız ne bilmiyorum ama bizde de olmuştu 1 aylıkken bi verdim alıyordu sonra 3. Aya kadar ihtiyacım olmamıştı verdik ve almadı avent al dediler ve hiç reddetmedi onu
Hala da yenidoğan versiyonunu kullanıyorum tek delik var o yüzden meme reddi de yaşamadık

Ben de avent kullaniyodum ilk aylarda sagip verdigim oldu mastit olmustum, arada mama veriyodum onunla ama simdi almadi onu, sonra babyplus denedim o da olmadi, lansinoh denedim o da olmadi lansinohu birkac kez cekti umutlandik ama devami gelmedi maalesef

sma kullanıyorduk fakat iki kutuda tuhaf siyahımsı topklanmalar gibi yapılarla karşılaştım ve canım sıkıldı. Artık hippten devam etmek istiyorum. kullanan var mı kızlar?

Bendede aynisi var. Bugun 4.dusugumu yaptim maalesef.igne clexand 04 kullaniyordum.bebek gelismemis dedi.doktor diyorki bebegin hep duser tup bebek dene diyor. Anlamadigim faktor 5 herkeste olabiliyor bana niye boyle dedi bu
Doktorunuzu degistirin yani farkli birinden gorus alin hatta gidebiliyorsaniz bir perinatologa gorunun...

sma kullanıyorduk fakat iki kutuda tuhaf siyahımsı topklanmalar gibi yapılarla karşılaştım ve canım sıkıldı. Artık hippten devam etmek istiyorum. kullanan var mı kızlar?
Ben hipp organik combiotic kullanıyorum 1 aydır başka mamada kullanmadık her hangi bir sorun olmadı kabızlık gaz vs

Ben hipp organik combiotic kullanıyorum 1 aydır başka mamada kullanmadık her hangi bir sorun olmadı kabızlık gaz vs
Bizde de bu mamada hiçbir sorun yaşamamıştık, ta ki düne kadar. Mamanın içinde farklı şeyler görünce, bir daha güvenemem doğal olarak.

Bizde de bu mamada hiçbir sorun yaşamamıştık, ta ki düne kadar. Mamanın içinde farklı şeyler görünce, bir daha güvenemem doğal olarak.
İnternetten mi aldınız tarih sorunu olabiliyor gibi cok yorum oluyordu bide her şeyin sahtesi var artık hiç güvenemez olduk ya

Tesekkur ederim. Kromozom sorunlari her gebelikte olur mu yoksa sadece o gebelige ozgu tesaduf olan birsey mi?
Kromozom bozuklugu degil de sizin veya esinizin bir genetiginde sikinti varsa her gebelikte olur ama sizde birsey yoksa tesadufen o gebelik icin gecerlidir diye biliyorum...benim de 3sebebi bilinmeyen kalp atimina bile gelmeden gelisimi duran kuretajlarim var...herseye bakildi ama sokinti yoktu...genlerimiz esimin sperm analizi kan pihtilasmasi da hafif vardi bende...derken amh degerimin de dusuk oldugunu ogrendim ve pandeminin basiydi tup bebek arayisina girdim. İzmirde rahmetli kaan bozkurtta karar kildim...bana acele etme dedi...tek yumurta ve tek sperm yeter bize dedi...biraz zaman ver dedi yani hemen tup bebek yapmadi...once 2-3ay esime full vitamin destegi verdi ote yandan karisimlar onerdi esim icin...karisimdan kastim keciboynuzu unu,corek otu,zencefil ,zerdecal,kisnis tozu gibi bi kac tane daha baharati gunde bir kere bi tatli kasigi bal ile karistirip suyla esine icir demisti...o esnada bana da akdeniz tipi beslen dedi ve her sabah kahvaltida esinle ev yapimi birer yemek kasogi domates salcasi tuketin demisti...ben bi ayda 8kg verdim asiri kilolu sayilmazdim ama yine de verdim...derken 3ayin sonunda benden yumurta toplandi 8 tane,esimin spermi de ayiklandi genetik olarak kusuru olmayanlarla dollenme yapildi ve geriye sadece 2embriyomuz olustu...ben pgt ye gonderecektim ama kaan hoca embriyo sayimiz az gerek yok masraf yapma dedi...derken transfer hazirligina girdi...histereskopi yapti lakin rahmin kuretajlardan baya ince olmustu...soyle ki regl oldugum gun sayisi 2yi gecmiyordu.....transfer yapsak da bebek tutu amaz dedi ve benden yinr sabir istedi...trentilin hapi ve evicap ile bi kac tane dea vitaminle 5mm olan rahmimj transfer icin kalinlastirmaya calisti ...transfere bi ay kala babami kaybettim memlekete gidip geldim kontorle cagirdi ve tup bebek transferi icin rahmin baya hazir dedi hatta gulerek sen dogal bile gebe kalmis olabilirsin dedi ama ben pek ihtimal vermedim bir ayda 1kez birlikte olmustuk esimle...sonra karnimdan igne yapti su transfere yakin yapilan ignenin adini unutt suan...regl olunca geleceksin dedi transfer gunumuzu konusacagiz dedi...9 gun sonra regl oldugumu dusundum 2-3damla kan geldi devami olmayinca doktoruma yazdim o da hemen kan ver dedi..ve sonucum pozitifti inanin hic umudum yoktu 3dusukten sonra bu da gider diyirdum ne gerek vardi simdi diyordum yine kuretaj olmaya ben transfer olacaltim diye soyleniyordum...hemen doktorum cagirdi...intralipid serum baglatti...kan sulandiri oksapar igne 0.4, ecoprin 100mg,duphaston,progestan, popodan proluton,prednol 4mg ve multivitamin ile d vitamini...sonra da beni baris hocaya yani perinatologa yonlendirdi sonra da esini oldurup intihar haberini aldim gerci..baya uzun yazdim ama yaptiklarim bunlar...31yasindaydim erken menopozla karsi karsiyaydim Rabbime bin Sukur tanidigim tanimadigim herkes duamda saglikla size de versin insallah...hayatinizi beslenmenizi duzene sokmaya calisin...organik urunler tuketmeye calisin ote yandan her turlu tetkiki iz elinizde olsun ve gebe kalinca da abi perinatologa gorunun

Cok tesekkur ederim allah herkesin evladini bagislasin. Yazdiklariniz ve onerileriniz degerli. Esimde hic sorun yok ama bende faktor 5 leiden heteretigot troit ve kansizlik anemi cikmisti. Genetik test yaptik esimle herhangi bir sorun cikmadi.3,5 aylik bebegimi dusurdugumde cikti bu sonuclar. Bebekte herhangi bir sorun yokmus o donem corona oldum o etkilemis olabilir.hayirlisi.26 yasindayim. Kaderde varsa olur.insallah

Aminnn Allah razi olsun ama soyle diyom troit,faktor 5, kansizlik ve seker durumunuza yeniden baktirin...bunlar da gebelligin devi icin cok onemli faktorler...ben o donem kafayi soyiracaktim...bu sitede az gezmedim neden nicin diye diye...en son doktorum dedi ki bagisikligin bebegi yabanci gorup kabullenmiyordur...sirf bu ihtimal icin bana bagisiklik dengeleyici. İntralipid serum ve prednol ilaci verdi...ondan bilmiyorum ama sukur gebeligim devam etti...yani en ufak bir detay malesef onemli....sabirla tedavinzii olun yasiniz da kucuk daha ben 32 yasimda anne oldum

Anne olmaniza cok sevindim. Allah uzun omurlu hayat nasip etsin. Darisi bana : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…