2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tekrar ciddiyetle yapcam bunlar, teşekkürler
Arkadaslar aranizda diyetisyenle diyete baslayan var mi?varsa ornek liste atmaniz mumkun mu?
Ben başladım 10 gün önce ama sevmedim listeyi ve beslenme tarzını. Listeyi sabah atayım şimdi mutfağa gitmeye üşendim Bu hafta farklı bi diyetisyenle başlayacağım onu da paylaşırım.
Teşekkürler canım Daha iyi sanki azaldı göğüsündeki hırıltılı ses. Aman ihmal etme kimle konuşsam bebeği hasta. Oğlumda çok az ara ara öksürüyodu hiç hasta gibi değildi. Eşine ciğerlerini dinlet en azından, zaten doktor hemen öyle anladı. İnşallah hasta olmaz
Kızlar selamlar mama kullanıp 2 numaraya geçen oldu mu aranızda ayın 30 unda 6 aylık oluyor bebeğim birkaç gün için 1 numara almak yerine direkt 2 numara alayım diyorum ama emin olamıyorum
Canım doktora sorupta geçmek gerekiyo sanırım, bende Cuma soracağım öyle geçeceğim.

Demir ilacı için soru sormuştum ama cevap alamadım kullanan yok mu kızlar emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz
Cevap verdiler mi bilmiyorum geriden okuyarak geliyorum :) ben oceanı kullanıyorum aç karnına veriyorum verdikten sonra bi yarım saat daha bekleyip öyle emziriyorum. 10 damla olarak veriyorum.

Ya ben kızıma su vermiyorum eyvahh yanlış mı yapıyorum acaba bak doktora da sormayı akıl edemedim hiç. Yani emzirdiğim için vermiyorum anne sütünde var diye. 2 3 günde bir 2 3 çay kaşığı veriyorum onda da kaşığı yiyecek nerdeyse :) biberona koyup vereyim ozaman bende istediği kadar içsin dicem de bence bir kere de bir biberonu bitirebilir o potansiyel var tospiğimde :)

Ben de bugun baslayip 3gun patates vericem bakalim napcak
Cnm benim doktorum tek basına patates verme kabızlık yapar dedi haberin olsun. Daha bende başlamadım ek gıdalara 6. Ayın dolmasını bekkiyorum ama yine de doktorum listesini verdi bana. Ayrıca da patatesi hem verdiği kağıtta okudum hemde kendisi de söyledi.

Kız ne emeklemesi ne yuvarlana yuvarlana dönmesi :)) benimki hiç birini yapamıyor koca poposunu kaldırıp dönemiyor bile :)) ya yüzüstü bırakıyorum oynasın diye kollarını bile cok kaldıramıyor onu bile beceremiyor kollarını pek kullanamıyor doktora da sordum kollarını cok kullanamıyor normal mi diye daha 5 aylık bebek ondan neler bekliyosun annesi diyip dalga geçti benimle. Şu an 5 ay 14 günlük bebeğim normal mi yaaa

Yaa sen ne iyi bir insansın uzun uzun üşenmeyip anlatmışsın çok tatlısın yaa hepimiz bilgileniyoruz sayende teşekkür ederiz Seninle tanışmayı çok istedim şuan instagramın var mı :))

Patatesi sulandirip verdim canim, o 3gunu gecirdik kabizlik olmadi, 3gun kabak denedik simdi bugun sira havucta

Ya normali ne bilmiyorum ama benim yigenim 6aylikken emeklemeye basladi bizim kiz dönüyo ama baska bir arkadasim var ay olarak ayni sayiliriz onun bebegi tombis bizim kiza gore kilosu cok cok ustte, onda hareket yok bence mizac ve kilo baglantisi da vardir, benimki zayif ve cok merakli herseye ahjdjajd

Kizlar bu gece tetagil verdim kizima yatarken ve cok rahat uyudu, 40dk.lik dongulerde uyaniyordu, calpol verdigimde 2 3saatte uyaniyordu bu gece de 2 3saatlik uykular yapti, sabaha dogru yine huysuzlandi muhtemelen etkisi gecince dis agrisini hissetti. Demekki o dongulerde hep dis agrisi vuruyomus, gercekten dis agrisi cekiyormus yavrum

Ay gece ben de nasıl uyudum uyudum mu bilemedim.Ağlarken eli ağzına gidiyor bazen sanırım diş rahatsız ediyor.Tetagili deneyeyim ben de.

Çok normal,hepsinin kendine ait bir gelişimi var.Hepimizin aynı olmadığı gibi.Benimki de çok az dönüyordu bakıyorum şu 1-2 gündür önden arkaya baya güzel lops diye dönüyor.Zamanı bu zamanmış demek ki diyorum Benim bebeğim öyle aman aman kilolu değil kendini taşıyamadığından vs de değil sadece zamanı gelmiyor bazı şeylerin.Benim bir arkadaşım var aralarında 1 ay var bana sürekli şunu yaptı mı bunu yaptı mı diye soruyor ki genelde benimki yapmamış oluyor.Başlarda korkuyordum ama sonra okuyunca vs anladım her bebek kendine özel :)

Ay gece ben de nasıl uyudum uyudum mu bilemedim.Ağlarken eli ağzına gidiyor bazen sanırım diş rahatsız ediyor.Tetagili deneyeyim ben de.
Deneyin siz de, bu arada acil degilse eczaneden almak yerine internetten alin, hepsiburadada indirim vardi 44liraydi eczanede 80liraymis, hizli olsun diye mecbur aldim ben, sizin de aklinizda olsun

Tetagil kullaninca sonucu merak eden biri vardi siz miydiniz bilmiuorum mesajlardan bulamadim, umarim yazdigimi görür

Yaa sen ne iyi bir insansın uzun uzun üşenmeyip anlatmışsın çok tatlısın yaa hepimiz bilgileniyoruz sayende teşekkür ederiz Seninle tanışmayı çok istedim şuan instagramın var mı :))
Çok teşekkür ederim ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Özelden yazarım size İnstagramımı

Kizlar tadimlar sirasinda bebislere ne kadar su vermeliyiz doktorunuz bisey dedi mi? Ben sormadim ama teklif ediyorum suyu, 10cc anca iciyor cok icmiyor.

Kizlar tadimlar sirasinda bebislere ne kadar su vermeliyiz doktorunuz bisey dedi mi? Ben sormadim ama teklif ediyorum suyu, 10cc anca iciyor cok icmiyor.
Benim doktorum cc söylemedi her ek gıda sonrası teklif et dedi içtiği kadar ama hiç sevmedi midesini bulandırdı o derece

Merhaba herkese, uyku konusu ek gıda konusu diş meselesi atak dönemi konuşacak çok şey var dişimizin 1 i çıktı diğeri piyasada yok huzursuzluğu şu 2 gündür arttı oğlumun diğer dişinde geleceğinden şüpheliyim. Uykusunda dönmeye çalışıyo bazen de başarıyo ağlıyo uyanıyo,jiçbir şey yokken mızırdanıyo yine uyanıyo sanırım diğer diş de geliyo. Calpol verdim yine uyandı ama öyle de bi sıkıntı var. Uykusunda mızırdandığında Beşiğinde de sakinleşmiyo anca kucağıma alıcam gündüz neyse gece çok yorucu oluyor ne yapıcam ben ek gıda tadımları ayrı bi sıkıntı zaten öğürüyo 1 2 parça yutabilirse ne ala

Patatesi sulandirip verdim canim, o 3gunu gecirdik kabizlik olmadi, 3gun kabak denedik simdi bugun sira havucta
Bize doktor 1 çay kaşığı zeytinyağ eklememizi söylemişti, bende öyle veriyorum hep şükür kabızlık fln olmadı aksine kaka düzeni normale döndü, aklınızda olsun. Birde kıvamı koyu gelirse ben azcık anne sütünden ekliyorum yada haşladığım sudan çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…