2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Anne olmaniza cok sevindim. Allah uzun omurlu hayat nasip etsin. Darisi bana : )
Allah razi olsun aminnn
Tesekkur ederim..ben de ornek listeye bakacagim bana da uymazsa biraz daha oteleyeegim diyetisyene baslama isini

A Aharven Listem buydu. Yağ yakımı ve karaciğere yönelik vermişti. 1 hafta bakliyat yeme dedi. Daha güzel listeleri olanlar varsa paylaşırsa süper olur

Eklentiler

• EA6CA5F0-3185-42CA-BCBA-AB18092A46B2.webp
    47 KB · Görüntüleme: 61
Ya evet ben de anne sutu kattim birkac defa bugun havuc verecektim ama karar degistirip balkabagi verdim bayildi ona birde bebekler icin zeytinyagi satiliyor, onlarin farki nedir bizimkilerden arastirdiniz mi hic ben hic bakamadim onlara, evdekini de kullansam mi bilemedim

kizlar dogumla mi alakali bilmiyorum ama dogumdan beri elleriimin uzeri catliyor..hayat boyunca nemlendirici surmedigim ellerim kupkuru ve catliyor hatta cok yikadigimda kizariyor...benzer durum yasayan var mi

Guleceksiniz ama bizimki yurumeye basladi. Tabi ki bizim yardimimizla. Yurumek istiyor deli gibi. Biz de belinden tutarak yurutuyoruz. Adim atmaya basladi.

Guleceksiniz ama bizimki yurumeye basladi. Tabi ki bizim yardimimizla. Yurumek istiyor deli gibi. Biz de belinden tutarak yurutuyoruz. Adim atmaya basladi.
Ay masallah bizim kiz da ayakta durmayi cok seviyor, ayakta tuttugum an direkt agiz aciliyo guluyo ama emeklemesi cok kiymetli diyor doktorlar, emeklemeden yurumeye baslamasi istenen bisey degilmis, sanirim kemik ve kas gelisimi icin tam emin degilim ama. Saglikli olsunlar da onemli olan o

Ya aslında evdeki yağımızı da biz güvenli, organik olanlardan alıyoruz doktor kullanabilirsiniz dedi ama ben trendyoldan Olizze aldım. Bebek için asit oranı önemli, sıfır asite yakın olmalı. Olizze den memnunum gayet güzel.
kizlar dogumla mi alakali bilmiyorum ama dogumdan beri elleriimin uzeri catliyor..hayat boyunca nemlendirici surmedigim ellerim kupkuru ve catliyor hatta cok yikadigimda kizariyor...benzer durum yasayan var mi
Benim de cildim aşırı kuruyor Zaten kuru hassastı ama dediğiniz gibi bu ara daha fazla ellerim, bacaklarım... Sürekli nemlendirici kullanıyorum. Havalar çok soğuk ve kuru ya ondan ya da emzirirken sıvı kaybı çok oluyor belki ondandır

+1 kendimi süt entegre tesisleri gibi hssediyorum..
İşe başladığımdan beri epey azalmıştı zaten emme durumu sağıp veriyordum biberon ile suan hiç meme tutmuyor gibi bir şey.. sağmak ile de bir yere kadar geliyor işe başlayana kadar 5-6 defa sağan ben, işe başladığımda ilk ay sonunda 3 kere anca doldurdu.. şuan günde 2 ye düştü git gide azalıyor .. max 2 ay sanırım sonrası allahu teala

Masallah sizin bebise de... ya soyle, o kadar cok bilgi var ki. Ben artik sıkıldim ve o ne yapmak istiyorsa onu yapmaya karar verdim. Kestirmeden en temiz yol . Mesela oturmaya da biraz erken basladi ve oturttum. Kendisini hazir hissetmese ve istemese tesebbuste bulunmaz zaten diye dusunuyorum. Aynen Allah tum bebeklere saglik versin de dogru yanlis bir sekilde buyutler

Canım faydalı olabilir çünkü kaslarını çalıştırıyo ama emekleme bir nöromotor gelişim basamağı bile değil oturmak(desteksiz) dönmek yürümek vs nöromotor gelişimi için önemli ama emeklemek sayılmıyo bile ben de senin aracılığılınla paylaşayım istedim bazı tombullar emeklemeden yürüyebilir annişler korkmasın

Bizim de yarın kontrol soracağım ben de Çok geçmiş olsun canım bir daha olmasın inşallah Eşime baktırayım ben de, basit pediatrik muayene yapabilir heralde

Ben hayatimda nemlendirici kullanmamistim ama suan ellerimin uzeri catlamis hatta bazen catlaklar kaniyor...ben de nemlendirici kullanmaya basladim ...hormaonal degisim de olabilir cunku dogumdan sonra peyda oldu bende

Valla ben işe başlama sürecini uzattım ona rağmen durum farksız ozamn hiç kalmayacak sanırım tek meme artık tamamen kesildi geri gelir umuduyla sağıyorum 5 Cc bile çıkmıyor
Öyle böyle geldim bu aya diyorum artık takmıyorum valla
Birazda genetik sanırım anneannem annem teyzem falan da hep tek meme emzirebilmiş max 7. Ayı görmüşler

Benim annem de beni hiç emzirememiş bende öyle ya da böyle 6 ayı gördük şükür diyorum.. en basından beri 9 ay ya 9 ay deyip duruyordum 3 ay daha direneydi iyiydi #dirensüt demeyi isterdim ama yok günde 2 öğünlük anca çıkıyor bazen 1 hatta su son 10 gündür .. ne yapalım kısmet mama ile büyüsünler olSundu

Ben de bakayim o markaya
Evet ya bizimki de oturmaya hevesliydi ben de artik o moda gectim galiba. Artik arastirmak okumak o kadar yoruyoki bazen arastirmaktan bebegimle ilgilenemiyorum ve hangi birini arastiricam bilmiyorum. Birinin iyi dedigine diger dr kotu diyo zaten, tipta tek bir dogru yok maalesef matematik gibi degil her doktorun farkli bir ekolu var, farkli bir gidis yolu var. Gidis yolu ne olursa olsun sonu saglikli olsun da gerisi onemli degil
Evet tombul olunca emekleme baya gecikiyor, o tombis bacaklar donmuyor bi turlu kuzenimin bebisinden biliyorum ama bana dr emeklemeyi pas gecirme emeklemesi kiymetli dedi, neden oyle dedi bilmiyorum. Kas sistemi icin mi, keşfetmesi icin mi anlamadim o an kizim huysuzlaninca konusamadim da

Evet bende emeklememişim totomu üstünde gidiyormuşum yaşıma girmeden de yürümüşüm
Yan giden geri geri emekleyen bebek bile gördüm bu arada

Ya bizde 1. Ay ya da 2. Ay meme reddi yaşamıştık unuttum hangi aydı Neyse çok ağlamıştım 6.ayı görsem yeter diyordum beynimin beni dinleyeceği tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…