- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.961
Ben doktora sordum oturtayim mi oturmak istiyor diye. Istiyorsa oturtun dediEvet ya bizimki de oturmaya hevesliydi ben de artik o moda gectim galiba. Artik arastirmak okumak o kadar yoruyoki bazen arastirmaktan bebegimle ilgilenemiyorum ve hangi birini arastiricam bilmiyorum. Birinin iyi dedigine diger dr kotu diyo zaten, tipta tek bir dogru yok maalesef matematik gibi degil her doktorun farkli bir ekolu var, farkli bir gidis yolu var. Gidis yolu ne olursa olsun sonu saglikli olsun da gerisi onemli degil
Muhtemelen öyle canım hem kol hem bacak hem sırt çalışıyor hem de yorulup güzel uyurlar benceBen de bakayim o markaya
Evet ya bizimki de oturmaya hevesliydi ben de artik o moda gectim galiba. Artik arastirmak okumak o kadar yoruyoki bazen arastirmaktan bebegimle ilgilenemiyorum ve hangi birini arastiricam bilmiyorum. Birinin iyi dedigine diger dr kotu diyo zaten, tipta tek bir dogru yok maalesef matematik gibi degil her doktorun farkli bir ekolu var, farkli bir gidis yolu var. Gidis yolu ne olursa olsun sonu saglikli olsun da gerisi onemli degil
Evet tombul olunca emekleme baya gecikiyor, o tombis bacaklar donmuyor bi turlu kuzenimin bebisinden biliyorumama bana dr emeklemeyi pas gecirme emeklemesi kiymetli dedi, neden oyle dedi bilmiyorum. Kas sistemi icin mi, keşfetmesi icin mi anlamadim o an kizim huysuzlaninca konusamadim da
Benim bebeğim de şu an geri ve yan emekliyor ileri doğru gidemiyorEvet bende emeklememişim totomu üstünde gidiyormuşum yaşıma girmeden de yürümüşüm
Yan giden geri geri emekleyen bebek bile gördüm bu arada
en doğrusunu 170 i arayarak hemen öğrenebilirsiniz sanırımKızlar memurlarda doğum sonrası ücretsiz izin ile ilgili bilgisi olan yazabilir mi? Ben ücretsiz izine baslayacagim ama işlerinde pek bilgi sahibi olan yok, kimisi diyor analık izni bitince baslamaliydın kaçırdın, kimi diyor süt izni bitene kadar başlamalısın, kimi diyor yıllık izin kullanmadan başlaman gerekiyordu kimi diyor 24 ay boyunca istediğin zaman kullanabilirsin, bakanlığı arıyorum 2 gündür kimseye ulaşamadım.
Maşallah canım yaa seninki baya iyimiş. Ben 5 aylıkken gittiğimde 8750 gr 70 cm boydu.Bebegim 5aylik 9.45gr , boy 65cm
Teşekkür ederimen doğrusunu 170 i arayarak hemen öğrenebilirsiniz sanırım
Kizlar bu cocuklari nerde buyutuyosunuz boyle yaMaşallah canım yaa seninki baya iyimiş. Ben 5 aylıkken gittiğimde 8750 gr 70 cm boydu.
Sizinki de iyi masallah Rabbim korusun tum yavrularimizi insallahMaşallah canım yaa seninki baya iyimiş. Ben 5 aylıkken gittiğimde 8750 gr 70 cm boydu.
Sizin de masallah boyu cok iyiKizlar bu cocuklari nerde buyutuyosunuz boyle yabenimki 5aylikken 6880gram 69cm.di 8kilo 9kilolari ne ara gordunuz masallah
MerhabaMerhaba kızlar, emziren annelere sorum gece emziriyor musunuz? Bebeğiniz uyanıyor mu yani? Benim bebiş gece 10 gibi uykuya geçiyor. Sabah 8 gibi uyanip emiyor hatta bazen 9 diyebilirim. Gece hiç kalkmıyor artık anca az emdiyse kalkar ya da huzursuzluk vs. Valla o uyuyunca ben de uyuyorum açıkçası ama her sabah içimde bir pişmanlık acaba aç mı kaldı vs diye. Sizde durumlar nedir? Benim oğlum çok şükür saat gibi dakikasını geçirmeden az pışpışlamam ile dalar uyur, o yüzden uyku problemi yaşamadık hiç uykuya geçemeyen bebelerin annelerine sabır diliyorum o yüzden çok zor uykusuz olmak
Valla tatlım inanki bende bilmiyorum anne sütü veriyorum sadece doktor dedi sütün yarıyor. Öyle sağlıklı beslenmiyorumda yani kahvaltı fln doğru dürüst yapmam pek meyve yemem sanırım genetik. Bir ara vitamin kullanıyordum onları da bıraktım. Aman olsun önemli olan sağlıklı olması kilo cok ta iyi bişey değil.:))Kizlar bu cocuklari nerde buyutuyosunuz boyle yabenimki 5aylikken 6880gram 69cm.di 8kilo 9kilolari ne ara gordunuz masallah
Canım onu bebegin gelişimine göre doktorun bilir, bizimki uyanmazsa en fazla 7 saat dedi ben de 6 saate alarm kurup uyurken doyuruyorum.Merhaba kızlar, emziren annelere sorum gece emziriyor musunuz? Bebeğiniz uyanıyor mu yani? Benim bebiş gece 10 gibi uykuya geçiyor. Sabah 8 gibi uyanip emiyor hatta bazen 9 diyebilirim. Gece hiç kalkmıyor artık anca az emdiyse kalkar ya da huzursuzluk vs. Valla o uyuyunca ben de uyuyorum açıkçası ama her sabah içimde bir pişmanlık acaba aç mı kaldı vs diye. Sizde durumlar nedir? Benim oğlum çok şükür saat gibi dakikasını geçirmeden az pışpışlamam ile dalar uyur, o yüzden uyku problemi yaşamadık hiç uykuya geçemeyen bebelerin annelerine sabır diliyorum o yüzden çok zor uykusuz olmak
Kız ne güzel daha ne istiyorsun:) benimki 2 max 3 saatte bir mıkırdanıyor yani acıkıyor emziriyorum. Yarım saat 1 saat memede kalıyor artık ben zorla cekıyorum. Çok zor oluyor geceleri ya. Acıksa mutlaka huzursuz olur uyanır demekki acıkmıyor bence. Hiç doğru düzgün uyuyamıyorum bende bu yüzden hatta diyorum acaba sütüm doyurmuyor mu büyüdüler artık bu kadar sık uyanmaması lazım ama bilmiyorum. Ek gıdaya geçelim geceleri yoğurt verip uyutucam birinde gördüm baya uyuyormuş öyle bebeler :))Merhaba kızlar, emziren annelere sorum gece emziriyor musunuz? Bebeğiniz uyanıyor mu yani? Benim bebiş gece 10 gibi uykuya geçiyor. Sabah 8 gibi uyanip emiyor hatta bazen 9 diyebilirim. Gece hiç kalkmıyor artık anca az emdiyse kalkar ya da huzursuzluk vs. Valla o uyuyunca ben de uyuyorum açıkçası ama her sabah içimde bir pişmanlık acaba aç mı kaldı vs diye. Sizde durumlar nedir? Benim oğlum çok şükür saat gibi dakikasını geçirmeden az pışpışlamam ile dalar uyur, o yüzden uyku problemi yaşamadık hiç uykuya geçemeyen bebelerin annelerine sabır diliyorum o yüzden çok zor uykusuz olmak
Aminn canımmSizinki de iyi masallah Rabbim korusun tum yavrularimizi insallahsadece bizim boy ve kilo dogru orantili degil diye ek gidaya hemen baslamiycaz dedi...daha gelecek ay tadim yapabiliriz dedi cunku obez olma riski oluyormus ek gida da baslatirsa
merhaba. bende memurum(öğretmen).. bu konuyu bende cok merak ediyorum acikcasi. net bir bilgi ögrenirsem sizinle paylasacagim. ayni sekilde sizde net bir sey ögrenirseniz burdan beni etiketleyerek yazarmisiniz, görebilmem için.Kızlar memurlarda doğum sonrası ücretsiz izin ile ilgili bilgisi olan yazabilir mi? Ben ücretsiz izine baslayacagim ama işlerinde pek bilgi sahibi olan yok, kimisi diyor analık izni bitince baslamaliydın kaçırdın, kimi diyor süt izni bitene kadar başlamalısın, kimi diyor yıllık izin kullanmadan başlaman gerekiyordu kimi diyor 24 ay boyunca istediğin zaman kullanabilirsin, bakanlığı arıyorum 2 gündür kimseye ulaşamadım.
Aynen canım benim de böyle. ek gıdada sıkıntı oluor bana biraz bu durum. Tek yol gündüz bir uykusuna geçirmemek, o zaman 1 sa erkene çekilir hem uyku hem kalkma saati dee Benimki günde 2-3 kere şekerleme yapar. Ama elinden alamıyorum uykusu geldiğinde aşırı huzursuz oluyor oyalamak imkansız oluyor. Bakalım belki de kendi kendine ayar çeker bu düzeni de o oluşturdu çünküMerhabaöncelikle maşallah bebişlerimize biz de çekmedik uykusuzluk çok şükür oğlum gece 10-11 arası uykuya geçiyor sabah 9-9:30 kalkıyor ben saatimi kurup emziriyorum, 6 saat sonraya kuruyorum. Ben de gece uykuya geçişi erkene çekmek istiyorum bir türlü olmuyor sabahları geç kalktıgı ve gündüzleri uzun uykuları oldugu için muhtemelen biraz geç uyuyoruz
Yok canım tabii uyuması çok iyi hem o hem ben dinlenmiş oluyoruz iyi oluyor sadece işte klasik annelik vicdanı sanırım 10 gündür falan böyle olunca uykumdan uyanamadim çocuğum aç mı diye tribe girdimKız ne güzel daha ne istiyorsun:) benimki 2 max 3 saatte bir mıkırdanıyor yani acıkıyor emziriyorum. Yarım saat 1 saat memede kalıyor artık ben zorla cekıyorum. Çok zor oluyor geceleri ya. Acıksa mutlaka huzursuz olur uyanır demekki acıkmıyor bence. Hiç doğru düzgün uyuyamıyorum bende bu yüzden hatta diyorum acaba sütüm doyurmuyor mu büyüdüler artık bu kadar sık uyanmaması lazım ama bilmiyorum. Ek gıdaya geçelim geceleri yoğurt verip uyutucam birinde gördüm baya uyuyormuş öyle bebeler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?