2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım çok çok geçmiş olsun sonuçlarınız umarım farklı gelsin
Sağlıkla büyüsün Can kuzumuz dualarımız sizinle

Canım çook geçmiş olsun. Dualarımız seninle.
Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun.
Allahım şifa versin inşallah

Dualarım sizinleAllah şifa versin miniğine. Umarım düşündüğünüz gibi değildir ve sonuçlar tertemiz gelir

Burada epey kalabalık bir grubuz, daha yeni düşündüm böyle bir şey. Ek gıdasını uykusunu konuşurken, kromozomal bozuklukluğu olan ya da farklı genetik rahatsızlığı olanlar da olacak diye. Siz yaşadınız, belki bizlerin de başına başka şeyler gelecek. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak çok zor gerçekten de.
Sadece belki ilerde ihtiyacı olan olursa diye, bu konuda bilginiz genişledikçe bizi de bilgilendirirseniz memnun olurum kendi adıma.
Size sabır, huzur ve mutluluk diliyorum.

Evet bana da garip geldi zaten birkac onerisi yuzunden o doktora da guvenim kalmadi baska dr.a gidicem diger kontrollerinde. Zaten simdi bile kakasini yapamiyor 3ogun versem kimbilir ne olur
Benim de kafam çok karıştı.Doktor bize 4.gün 2 öğüne başlayın dedi.İlk verdiğim ne olursa olsun 7 gün tadım yaptırıyor.Biraz saçma ve gereksiz geldi ama bilemedim de
Ben de baktim internetten genelde 3hafta tek ogun gitmisler, bizim bu hafta 3.hafta biticek ama ben haftaya da tek ogun vericem sanirim cunku.

Ben de 1hafta sonra 2ogune gecicem ama ben de az veririm heralde kabizlik var cunku.

Cok üzuldum okuyunca, insallah testin sonucu sizi mutlu eder, insallah yanilmissinizdir ve aksi olsa bile insallah hastalik icin basit bir seyir olur. Hepimiz evladimiz icin cok endiseleniyoruz, en ufak seyde tedirgin oluyoruz, dualarimiz sizinle. Allah kimseyi evladiyla sınamasın

Arkadaslar kizim gecen hafta kabizdı, ptesi kakasini yapti hem de 1haftadir beklettigi kakayi bir anda cikardi şok oldum o miktarı gorunce simdi ptesi kaka yaptiktan sonra hala yapmadi, yine kabizlik cekiyor ve gece nerdeyse 15 20dk.da bir, biranlik aglayip tekrar uykuya daldı. Acaba aşıdan mi dedim ama aşı olali 36saati gecmisti, sabaha karsı uykusu hafifleyince yine aglamakli olup sonra ıkındı. Ben o ıkınınca anladim kakasinin rahatsiz ettigini. Dr.lar 1hafta normal diyor ama bu rahatsizlik ve uyku kalitesinin dusmesi yuzunden beklemek istemiyorum. Gunde 1ogun ek gida veriyoeum, zeytinyagi veriyorum. Su veriyorum en az 30cc.falan icirmeye calisiyorum cok icmiyor. Takviye biseyler mi versem emin olamadim var mi oyle seyler, dr.da bisey demiyor napacagimi sasirdim. 2gundur uyku uyuyamiyorum.ben de onu izlemekten.

Canım bizimde ek gıdadan sonra kaka düzeni değişti günde 2 yapardı şimdi 2-3 günde 1 gibi oldu baktım zorluyor kullandığım gaz damlasını tekrar verdim baya etkili oldu günlük yapıyor yine
Tabi kıvam miktar koku değişti sütlü kaka gitti insan kakası oldu diyorum
Damlamız nurse harvey canım doktoruna bi sor istersen

Canım inşallah sadece basit lekelerdir, benim vücudumda da birkaç tane sütlü kahve rengi leke var benimkiler doğum lekesi inşallah öyle birseydir eğer nf ise de inşallah lekeden başka semptom göstermez, ayrıca genetik alanında da baya ilerleme kaydetti bilim, henüz çok küçükler, bebislerimiz büyüyen kadar ben inanıyorum ki genetik de çözülecek ve o hastalıklara çare bulunacak dualarım senin ve bebisinle canım.

Canın karnına masaj yap, bizimki kaka yapamadığı zaman babası masaj yapıyor sonra da banyo yaptırıyoruz çok faydası oluyor birkaç saate yapıyor kakasını.

Kizlar dun 6.ay kontrolumuzu olduk, asilar yapildi calpol verdim neyseki ates olmadi ama epey huysuzdu gece boyunca cok fazla uyandi. Dr demir damlasi olarak sidefer yazdi, kullanan var mi kabizlik yapiyor mu?
Biz kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık doktorunuz nasıl kullanacağınız hakkında açıklama yaptımı

archerwoman canım çok geçmiş olsun inşallah sonuç bahsettiğiniz gibi gelmez . İnşallah doğum lekesidir . Benim oğlumda da var bahsettiğin gibi kahverengi ama benimde öyle bir doğum lekem var . İnşallah sizinkide o tarz bir şeydir . Güzel haberlerini alalım inşallah .

Canın karnına masaj yap, bizimki kaka yapamadığı zaman babası masaj yapıyor sonra da banyo yaptırıyoruz çok faydası oluyor birkaç saate yapıyor kakasını.
Dun banyo da yaptirdik aslinda ama bi faydasi olmasi birde masajla deneyeyim. Masaj yapiyorum aslinda ama ben mi beceremiyorum anlamadim

Nurse harveys kullaniyodum ben de aslinda tekrar alayim o zaman bi de onu deneyeyim, sagol canim

Canım benim Allahım acil şifalar versin inşallah. Tüm kalbimle inanıyorum ki kötü bir ihtimal olmayacaktır. Ne kadar güzel ki erkenden farkına vardınız ve araştırmışsınız ya hiç anlamasaydınız. Rabbim yardımcınız olsun meleklerimizi korusun. güzel haberlerini bildir mutlaka gelmiş geçmiş olsun inşallah

Evet kilo basina 1damla kullanicaz, su an 7,5kilo 7damla vericekmisiz
Biz de öyle kullanıyoruz canım ama icindeki aparat damlalık gibi değil kıvamı da akışkan damlalar biraz göz kararı gibi oluyor bir tek bundan memnun değilim diğer türlü bir sıkıntı yaşamadık

Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda

Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Merhaba hayirli olsun insallah saglikla alin kollariniza..ben de gebelik doneminde yasamistim hatta cok korkmustum istemsizceydi ama sukur bisey olmadi...ayrica sgaliktir bu utanilacak hic bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…