2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba hayirli olsun insallah saglikla alin kollariniza..ben de gebelik doneminde yasamistim hatta cok korkmustum istemsizceydi ama sukur bisey olmadi...ayrica sgaliktir bu utanilacak hic bisey yok
Cok teşekkür ederim cevabınız için
Bende çok korkuyorum şimdi inşallah bişi olmaz ama insan uykuda nasıl kendini kontrol edebilirki geç bulunan gebelik olunca işte korkuyor insan

Bende çok korkuyorum şimdi inşallah bişi olmaz ama insan uykuda nasıl kendini kontrol edebilirki geç bulunan gebelik olunca işte korkuyor insan
Tüp bebekle hamile kaldım doktorum biz sormadan cinsellik için hiçbir sıkıntı yok yaşayabilirsiniz dedi.Orgazm da bunun parçası.O sebeple merak etmeyin çok normal.

Tüp bebekle hamile kaldım doktorum biz sormadan cinsellik için hiçbir sıkıntı yok yaşayabilirsiniz dedi.Orgazm da bunun parçası.O sebeple merak etmeyin çok normal.
Teşekkür ederim
Bizede yasak yada değil demedi ama eşim uzak duruyor yinede benden korkuyoruz bişi olurmu diye zor bulduğumuz bı gebelik olduğu için inşallah bişi olmaz

Teşekkür ederim
Bizede yasak yada değil demedi ama eşim uzak duruyor yinede benden korkuyoruz bişi olurmu diye zor bulduğumuz bı gebelik olduğu için inşallah bişi olmaz
Düşük riski ve rahim ağzı problemi olmadığı sürece hiç bir sakınca yok hatta doğuma faydalı diye 40. Haftada baktı doğmuyor bebiş her gün cinsel ilişki önerdi doktorum
Doğuma gelmeden de önerdi aynı şekilde
Yasağı da 7. Aydan sonra bi koymuştu erken doğum riskine karşı önce ve sonrası serbestti ama

Geçmiş olsun. Hiç kotu seyler dusunmeyin. Hicbir sorun olmayacaktir. Iyi olacagina inanin iyi olur. Bebisinize hasta muamelesi yapmayin ve bu hastaligi unutun. Goreceksiniz. Gecmis gitmis olacak. Siz bile sasiracaksiniz bir zamanlar boyle bir sey vatdi diyeceksiniz. Rahat olun. Bebislerin bunyeleri bagisikliklari kuvvetlidir. Allahin izniyle hicbir sey olmaz.

Sizi cok iyi anliyorum benim de 3kuretajdan sonra tedaviyle olmustu...burdaki arkadaslar bilir nasil evhamliyim ve gebeligimin basinda. Beri her muayene gunumde burdaki arkadaslardan dualar istedim bebegim iyi olsun diye...lutfen gonlunuzu hos tutun Rabbimin izniyle saglikla kollariniza alacaksinizdediginiz gibi ben ruyami kontrol edememistim diye sabah uyaninca aglamistim hemen doktora gitmistim bebegimi gorunce rahatlamistim

Kizlar dun 6.ay kontrolumuzu olduk, asilar yapildi calpol verdim neyseki ates olmadi ama epey huysuzdu gece boyunca cok fazla uyandi. Dr demir damlasi olarak sidefer yazdi, kullanan var mi kabizlik yapiyor mu?
Biz kullanıyoruz 4. Aydan beri hiç bir şikayetimiz olmadı çok şükür

Beni rahatlatan cevabiniz için çok teşekkür ederim Allah bebeğinize hayırlı ömürler versin arkadaşların hepsine inşallah sizde.bana dua edin 35 yaşındayım yaşayan çocugum yok napalim herşey nasip Allah'ın takdiri

Biz de öyle kullanıyoruz canım ama icindeki aparat damlalık gibi değil kıvamı da akışkan damlalar biraz göz kararı gibi oluyor bir tek bundan memnun değilim diğer türlü bir sıkıntı yaşamadık
Canim daha kullanmaya baslamadim alamadim hala, bakayim bende. Olmadi acaba d vitamininin icinden cikan damlalikla mi versem onu hic kullanmamistim. İse yarar mi birde onunla deneriz olmazsa

Merhaba dün mesajınızı okudum ama yazamadım ,oğlumdan buna bile fırsat bulamayanlardanım ben Tarif için çook sağolun. Yoğurdu atladım o gün ben ,patates tattırdım :) yarın yoğurt inşallah. Bu arada hiç bir sakınclı durumu yok öyle bir şey hiç okumadım ,sadece taş gibi yoğurt olmuyomuş o kadar. O da bence şimdilik önemli değil. Ama şöyle bir tavsiye verebilirim size. Ben bir kez yoğurt tattırdım ve sevmedi yemedi. Maya olarak activia probiyotikli yoğurt kullanmıştım. Bugün doktorumuza da sordum onun tadından dolayı yememiştir dedi. Normal günlük süt ve pınarın yoğurduyla yapıyordum ben dedi

Mesajları geriden okuyorum şuan. Bugün bizim de patatesin son günüydü. Aynı şey başıma geldi. Ellerim bacaklarım sonrasında 15 dakika daha titremeye devam etti. Ağzında daha doğrusu damağında bekletiyorlar sanırım ,çünkğ ağzında bitmeden vermiyorum ve minicik veriyorum. Ama patates daha kuru olduğu için kaçıyormuş. Ben bir sonrakine zeytinyağı eklicem. Sipariş vermiştim hatta diğer yediği tüm şeylere eklicem. Bu olaydan öncede doktorumuza bugün sormuştum 2 tatlı kaşığına kadar her gün yiyebilir zeytinyağı dedi

öğürmeleri derken ? çiğnemeyimi beceremiyorlar

kaka değil de çiş yaparken zorlanıyor mu ? Ya da bezinde hiç turuncumsu pembemsi lekeler gördünüz mü. İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilirmi ki? Bizim bezimizde lekeler vardı ,bu şikayetle gittiğinde hoca çiş yaparken ıkınıyomu falan diye sornuştu. Ultrasın çekildi idrar tahlili yapıldı. Bi de bunu gözlemleyin isterseniz. Tabi illa bu olcak diye bir şey yok

Vallahi gözlerim doldu şuan. Rabbim Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah. Dert Allah tansa dermanda Allah tandır. Kalbini ferah tut inşallah

Aynen korkudan napıcagmı sasırdım bende cok korkunçtu gerçekten o an. Ben zeytinyağını alerji için üç gün kuralı yapmak gerek sanarak yapmamıştm burda bir arkdas söledi gerek yok diye bende katıcam artık.bugun havuca geçiyorum havuç patates zeytinyaği karıstırıp vereym diye düşündüm

Cok geçmiş olsun inşallah sadece leke olarak kalır öyle de olacak içinizi ferah tutun

P
Patates baslangic icin cok kuru bence. Ya mama ile sulandirarak verin ya da vermeyin. Ben hala patates vermedim. Cunku bogazina kacmasindan ben de korkuyorum 2 aylikken mama yerken tikanip nefessiz kalmisti. Ondan cok korkuyorum su an hala yogurt ve hazir meyve pureleriyle idare ediyorum. Pureyi bile kendim cok iyi yapamiyorum cunku. Cam rendeyle muz ve elmayi yapiyorum ama corba vs blendir gerektiriyor. Blendir da kullanmak istemiyorum. Yemeyi biraz daha ogrenince kendim sebze karisimlari yapmayi dusunuyorum. Patates biraz tehlikeli olmus gecmis olsun

Evet sorun patatesteymiş gerçekten haklısınız bugun havuc verdim gayet guzel yedi birazda mama kattım içine sevdi hosuna gitti .Aslında kafama göre değil doktor patatesle başla havuçla devam et demişti oyuzden benimde tecrubesizliğme geldi tabi

Yoğurdu genelde seviyorlar, inşallah sizin minikte sever. Bende cam şişe günlük süt alıyorum mayada zaten ev mayası artık tadı güzel oluyor
Meyve püresini ben evde yapıyorum, çok kolaymış hazır vermenizden daha iyi bence. Bebek irmiği alın, 1 çay bardağı ya da daha eksik suya 2 tatlı kaşığı irmik ekleyip karıstırarak 4-5 dk pişiriyorum, bebek irmiği hemen pişiyo zaten, üzerine de hangi meyveden koyacaksanız cam rendeden geçirip ekleyin az karıstırıp kapatın. Pratik ve lezzetli oluyor, aklınızda olsun.
Ben hep çatalla ezdim pütürlü yemede daha iyi şuan ağzında çeviriyo eziyo fln. Yavaş yavaş alıştırın minik parçalarla korkmayın.

Ben üç gün değil iki gün yapıyorum tadımları bugün patates bitti zeytinyağ ve anne sütü ile açtım ben yapışkanlığı gidene kadar
öğürmeleri derken ? çiğnemeyimi beceremiyorlar
Hayır canım azıcık fazla verince öğürürdü hatta kusardı nadiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…