- 8 Mayıs 2021
- 164
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #36.401
Üzülmeyin benim bebeğimde öyle yapıyordu ıkınırken kızarıyor du boğazı acıyordu ikinmaktan huy edindiğini anladım kabız değildi yediğim farklı birseyde yoktu her ikinmaya başladığın da dikkatini dağıttım bir süre sonra vazgeçti şimdi yapmıyor stres yapmayın uzamasın bırakır merak etmeyinKizlar merhaba...ben dun yine yazmistim bebegim bugun de kendini ara ara kasti,ikinma ve zorlama hareketi yapiyor.videosunu cekip cocuk doktorumuza attim hasta cocuk aglar diyor sadece ikinmazmis,yedigim bisey dokunmus diyo israrla...2-3gundurboyle yavrum ne yemis olabilirim kafayi yicem...uyku duzenimiz de yok oldu...esim de doktor oyle deyince zaten hastane konusunda temkinli bebegi bosuna goturup surundurmeyelim derdinde...benim pinpirik oldugum kessin ama kime sorsam kimsenin bebegi oyle yapmiyor burdan sadece bir arkadasin yapiyormus...dis doneminde ondan mi diye dusunuyorum veya atak haftasindayiz ondan mi...ne yapacagimi bilemiyorum resmen dusunmekten ve uzulmekten uykularim haram 2gundur...
Bana ebe yumurta sarisinin yarisini ver bir hafta sonra da peynir karistir dedi.. 10 gün tadim yaptirdim simdi corba yapiyorum.. bugun pirasa havuc ve cok az patates hasladim icine bir cay kasigi kadar zeytin yagi koydum.. bayıla bayila yedi.. birde bebek pankeki yaptim uzerine cok az pekmez damlattim kahvalti da.. pankek yanina elma püresi veriyorum.. aksamda cok hafif bir corba.. aralarda meyve..Kizlar kafam karisti benim yine, tadimlari yapiyorum ben gunde 1defa teklif ediyordum yemegi ama doktor 3defa verebilirsin öğün gibi dusun dedi kafami karistirdi. Siz nasil yapiyorsunuz, gunde 1defa tanitiliyor diye biliyorum hatta onu da yatma saatinden 3 4 saat once bitirmis olun diyorlar, gunde 3ogun nasil vercem anlamadimbirde bu tadim olayini ne zamandan sonra bitircez ben bu hafta da devam edip haftaya baya corbalara falan gecmeyi dusunuyorum.
Ek olarak yumurta sarisini verdiniz mi bebislere, iyice pisirip vericez ama sonucta cok kuru bisey oluyor pisince acaba tek basina degilde baska birseyle mi karistirmak lazim, avokado gibi?
Orgazm bebeğe hiçbir dönemde zarar vermez vajina ve rahim farklı organlar içiniz rahat olsun. Doktor birleşmeyi yasaklamadıysa cinsel ilişki de zarar vermez. Epey korunaklı bir yerde o.Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Benim de öyleydi bir aydır biraz düzelmeye başladım, hiç geçmeyecek diye düşünüyordum emzirirken cinsellik düşünmek bile öğk geliyordu ama endişelenmeyin zamanla galiba düzelecek. Bedenlerimizdeki değişim kolay değil.Kizlar birde utanarak soruyorum.. cinsellige karsi asiri hissizlestim.. cok yorgunum uykusuzum.. bu durum rahatsiz ediyor ama bir yandan da halimden memnunum.. 6 aydir hic yaklasmadik.. ben istemedim.. simdi de alistik sanki bu duruma.. normal degil biliyorum.. gecici mi bu durum..
Ben yeni yeni oturtuyorum 9 aya kadar kendisinin oturması beklenmiyor daha da uzun sürebilir. Henüz ek gıdaya başlamadım.Kizlar bebekleriniz düsmeden oturabiliyor mu? Bunun icin erken mi? Bebegim 6. Ayni oldurdu ama hala mama sandalyesinde yana devriliyor.. tam oturamiyor..boyle olunca ek gida da çekiniyorum
Bebe bisküvisini doktorunuz öneriyormu? Kendiniz mi yapıyorsunuz hazır mi alıyorsunuz?Kızlar merhaba, benim oğlanın kakası çok koyu yeşil bir süredir. Ek gıda dan kaynaklı olabilir mi? Bugün mesela elma,armut, bebe bisküvisini ve keçiboynuzunu karıştırıp vermiştim kahvaltısında. Genelde brokoli verdiğim zaman yoğun yeşil olur ama devamlı yeşil yapar oldu. Ek gıdaya geçip bu şekilde yeşile dönen var mı? Pazartesi 6.aylık kontrole götüreceğim evimize yeni döndük o yüzden, kafama takıldı yoksa cumartesi götüreceğim beklemeyeyim.
Merhaba canım bana sormamışsın ama bizde daha yeni atlattık covidi. Msjını görünce kayıtsız kalamadım. Benim bebeğim 2 gün ateşlendi ondan sonra benim sırt ağrılarım başladı test yaptım pozitif olduğumu gördüm. Kızımda o ateşlendiği zaman covid geçirmiş meğer. Bebeklerde ateş olabilir. Benim bebeğim atlattı belki siz erken farkettiyseniz bebeğinize geçmemişte olabilir bol bol emzirin maskenizi çıkartmayın korkmayın bebekler çok güçlü kolay atlatırsınız inşallah geçmiş olsun…Kızınız covid olduğunda belirtisi var mıydı? Ben dün pozitif çıktım bebeğim iyi yanında da hep maskeyle duruyorum. Maskeyle emzirebilirsin dediler ama yine de endişeleniyorum onun için.
Çok teşekkür ederim. İnşallah geçer bir an önceMerhaba canım bana sormamışsın ama bizde daha yeni atlattık covidi. Msjını görünce kayıtsız kalamadım. Benim bebeğim 2 gün ateşlendi ondan sonra benim sırt ağrılarım başladı test yaptım pozitif olduğumu gördüm. Kızımda o ateşlendiği zaman covid geçirmiş meğer. Bebeklerde ateş olabilir. Benim bebeğim atlattı belki siz erken farkettiyseniz bebeğinize geçmemişte olabilir bol bol emzirin maskenizi çıkartmayın korkmayın bebekler çok güçlü kolay atlatırsınız inşallah geçmiş olsun…
Öksürme evresiBenim de öyleydi bir aydır biraz düzelmeye başladım, hiç geçmeyecek diye düşünüyordum emzirirken cinsellik düşünmek bile öğk geliyordu ama endişelenmeyin zamanla galiba düzelecek. Bedenlerimizdeki değişim kolay değil.
Ben yeni yeni oturtuyorum 9 aya kadar kendisinin oturması beklenmiyor daha da uzun sürebilir. Henüz ek gıdaya başlamadım.
Ikınma evresinden ben de geçtim bir kaç hafta önce uykusunda bile ııh ııh yapıyordu. Kakasını yapıp gazını rahat çıkardığı için pek takılmadım, zamanla bıraktı. Sonra öksürüyormuş gibi yapma evresinden geçtim bu da geçen hafta oldu, istediği bir şey varsa dikkati üzerine çekemeyse öhö öhöama hasta değil ondan eminim, bariz isteyerek yapıyor. Bugünlerde de bunun yerini çığlık aldı bağırarak ağlama taklidi yapıyor kucağa gelince baya kahkaha atıyor. Galiba keşfedip deniyorlar bu şekilde. Sırada ne var bekliyorum minik üçkağıtcı
Ben de ayni sekildeyim. Her gun korkuyorum esim yaklasacak diye. Yorgunluktan ve yogunluktan oluyor. Cinsellik angarya gelmeye basladi bana. Gereksizmis gibiKizlar birde utanarak soruyorum.. cinsellige karsi asiri hissizlestim.. cok yorgunum uykusuzum.. bu durum rahatsiz ediyor ama bir yandan da halimden memnunum.. 6 aydir hic yaklasmadik.. ben istemedim.. simdi de alistik sanki bu duruma.. normal degil biliyorum.. gecici mi bu durum..
Çok normal bence.Bir sürü hormon değişikliği yaşadık doğum yaşadık.Doğumda ben annenin kendini de doğurduğunu düşünüyorum yani şöyle kendimizden bir anne doğurduk.Emzirme,uyutma,gaz problemleri,bebeğe alışma,anneliğe alışma,eski düzeni koruma güdüsü vs çok kolay değil.Üzerine bir de cinsel hayat fazla geliyor başlarda.Ama düzeldi bizimkisi.Zamanla sanırım olacak bir şeyKizlar birde utanarak soruyorum.. cinsellige karsi asiri hissizlestim.. cok yorgunum uykusuzum.. bu durum rahatsiz ediyor ama bir yandan da halimden memnunum.. 6 aydir hic yaklasmadik.. ben istemedim.. simdi de alistik sanki bu duruma.. normal degil biliyorum.. gecici mi bu durum..
Canim benimki de oyle, yana devriliyo surekli. Dun otursun diye koydum onune oyuncaklari koydum baya bi oturdu ama sonra yine yana devrildiKizlar bebekleriniz düsmeden oturabiliyor mu? Bunun icin erken mi? Bebegim 6. Ayni oldurdu ama hala mama sandalyesinde yana devriliyor.. tam oturamiyor..boyle olunca ek gida da çekiniyorum
Yumurta sarisini nasil verdin peki, tam hasladin mi yoksa kayisi kivami mi? Tam haslayinca baya kuru kaliyor yutabilir mi tiksinir mi bilemedimBana ebe yumurta sarisinin yarisini ver bir hafta sonra da peynir karistir dedi.. 10 gün tadim yaptirdim simdi corba yapiyorum.. bugun pirasa havuc ve cok az patates hasladim icine bir cay kasigi kadar zeytin yagi koydum.. bayıla bayila yedi.. birde bebek pankeki yaptim uzerine cok az pekmez damlattim kahvalti da.. pankek yanina elma püresi veriyorum.. aksamda cok hafif bir corba.. aralarda meyve..
Öğün yapiyorum yani... bu arada kizim 6 ay 10 günluk
Canim valla bende de istek var ama hal kalmadi gecen ay 1defa, bu ay daha siftah yok ahsjjdjaf firsat vermiyorki canavar surekli kucakta geceleri de surekli uyaniyor bu aralar. Normal bence ya zor bi surecten geciyoruz. Ben bi ara kayinvalideme birakip esimle basbasa kalmayi planliyorum ahsjdkKizlar birde utanarak soruyorum.. cinsellige karsi asiri hissizlestim.. cok yorgunum uykusuzum.. bu durum rahatsiz ediyor ama bir yandan da halimden memnunum.. 6 aydir hic yaklasmadik.. ben istemedim.. simdi de alistik sanki bu duruma.. normal degil biliyorum.. gecici mi bu durum..
Canim usutuyor olabilir mi benim kizinda bi ara surekli yesildi ne yapsam gecmedi sonra kulotlu corap giydirmeye basladim ve duzeldi. Megerse soguk aliyomusKızlar merhaba, benim oğlanın kakası çok koyu yeşil bir süredir. Ek gıda dan kaynaklı olabilir mi? Bugün mesela elma,armut, bebe bisküvisini ve keçiboynuzunu karıştırıp vermiştim kahvaltısında. Genelde brokoli verdiğim zaman yoğun yeşil olur ama devamlı yeşil yapar oldu. Ek gıdaya geçip bu şekilde yeşile dönen var mı? Pazartesi 6.aylık kontrole götüreceğim evimize yeni döndük o yüzden, kafama takıldı yoksa cumartesi götüreceğim beklemeyeyim.
Bende öyleyim hiç istemiyorum ayrıca benim özür diliyorum ama acıyor oda isteğimi bitirdi bideKizlar birde utanarak soruyorum.. cinsellige karsi asiri hissizlestim.. cok yorgunum uykusuzum.. bu durum rahatsiz ediyor ama bir yandan da halimden memnunum.. 6 aydir hic yaklasmadik.. ben istemedim.. simdi de alistik sanki bu duruma.. normal degil biliyorum.. gecici mi bu durum..
Bende öyleyim ama zorlada olsa eşim istiyor diye kabul ediyorum bazen oda toplamda 6 ayda iki üç kere filan olmuştur. Benim birde acıyor oda soguttu beni sanırım emzirmeden ötürü kuruluk olabiliyormuşKizlar birde utanarak soruyorum.. cinsellige karsi asiri hissizlestim.. cok yorgunum uykusuzum.. bu durum rahatsiz ediyor ama bir yandan da halimden memnunum.. 6 aydir hic yaklasmadik.. ben istemedim.. simdi de alistik sanki bu duruma.. normal degil biliyorum.. gecici mi bu durum..
Üzülmeyin benim bebeğimde öyle yapıyordu ıkınırken kızarıyor du boğazı acıyordu ikinmaktan huy edindiğini anladım kabız değildi yediğim farklı birseyde yoktu her ikinmaya başladığın da dikkatini dağıttım bir süre sonra vazgeçti şimdi yapmıyor stres yapmayın uzamasın bırakır merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?