2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok bayafir baktim ben de suphelendim enfeksiyin mu diye ama ne atesi var ne de cisinde renginde sikinti var

Benimki dis doneminden beri oyle ve henuz ek gida baslamadik bile

Bizimde ek gıdadan beri yeşil hatta bi tek havuç yiyince turuncu baya temizliyorum popo turunculuğu zor gidiyor o derece
Doktorum normal dedi bir sıkıntı da yok zaten renk dışında hani kan mukus vs

Bebe bisküvisini doktorunuz öneriyormu? Kendiniz mi yapıyorsunuz hazır mi alıyorsunuz?
Hipp organik bebe bisküvisini almıştım sakıncası yok demişti, şimdi eve döndüm yarın kendim yapacağım bisküvisini instadan tarif almıştım kahvaltısında iki tane koyuyorum iyi oluyor
Canim usutuyor olabilir mi benim kizinda bi ara surekli yesildi ne yapsam gecmedi sonra kulotlu corap giydirmeye basladim ve duzeldi. Megerse soguk aliyomus
Evet aklima o da geldi ama iki kat giydiriyorum alt tarafını üşüttüyse de bir iki güne belli olur evimiz sıcak bakalım anlariz
Benimki dis doneminden beri oyle ve henuz ek gida baslamadik bile
Bak bu da olabilir, üst dişleri cikacak bu sefer.Sarı dan yeşile hem ek gida hem diş çıkardıği o haftalarda geçti etkilemiş olabilir
Bizimde ek gıdadan beri yeşil hatta bi tek havuç yiyince turuncu baya temizliyorum popo turunculuğu zor gidiyor o derece
Doktorum normal dedi bir sıkıntı da yok zaten renk dışında hani kan mukus vs
Aynen renk dışında bir durum yok ama insan tedirgin oluyormuş sanki gece gündüz yeşillik yemiş gibi, havuç ve yumurta sarısı yediği zaman aralarda turunculuklar oluyor. Pazartesi ye kadar dursun bakalım doktor ne diyecek

Bizim bi de yesil ve icinde beyaz beyaz seyler var ...yenidogan doneminde de oluyirdu sut yagi mi ne diyorlardi...kakasini doktoruna sormaktan yoruldum valla hep yazdigi kakanin rengi miktari kivami onemli degil bol emzirin

Ya şu öksürük olayı bende de var bildiğin yaşlı neneler gibi öksürüyor ben dönüp bakınca da gülerek öksürmeye devam ediyor kucak için ellerini açıyor çok tatlı şebekler şimdiden öğrendiler işlerine gelen şeyleri, istediklerini yaptirmayi valla

Aaaa hayırlı uğurlu olsun istiyordunuz sanırım, beraber büyüyecekler
Teşekkür ederim evet istiyordum aslında ama önümüzdeki ay korunmayi bırakırım diye düşünüyordum, birkaç ay da olmaz zaten diye düşünmüştüm ama supriz yaptı işte, daha sezaryan dikislerim kaşınıyor nasıl olcak hiç bilmiyorum

Kızlar yeniden kendi çapımızda korunuyorduk aslında, haftaya kizimin 6. Ay kontrolünde bende muayene olup doktor uygun görürse korunmayi birakacaktım.
Hayirli olsun, saglikla birlikte buyusunler minisler cesaretinize hayran kaldim keske ben de bu kadar cesur olsam ama ödüm kopuyor yanlislikla bisey olacak diye

Hayirli olsun, saglikla birlikte buyusunler minisler cesaretinize hayran kaldim keske ben de bu kadar cesur olsam ama ödüm kopuyor yanlislikla bisey olacak diye
Teşekkür ederim, çok zor olcak biliyorum aslında ama benim yaşım 33, artık çok fazla bekleyecek de vaktim kalmadı, simdiye kadar gezdiğim tozdugum dinlediğim yeter diye düşünüyorum seneye de 3. Olur sonra unumu eler eleğimi asarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…