2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de ayni durumdayim ya bu gece eşim baksin ben emzirmeye gideyim sadece dedim ama asla durmadi onda, ben kucagima aldigim an susuyor babasinda kiyameti kopariyor. Cok hizli alisiyolar herseye ya bir anda kucakci oldu desteksiz uykulari baglarken 45dk.dolunca uyanir oldu, napcaz bilmiyorum

Aynı bizi anlatmışsın. Kolum kopuyor belim ağrıyor artık dayanamıyorum ağlamasına d dayanamıyorum. Gözünde damla görsem ciğerim yanıyor ağlayasım geliyor

Canım uyku eğitimi dışında maalesef bir çözümü yok yeni bir desteğe alıştırırsan onda da ilk günler güzel uyur sonra yine döngülerde destek aramaya başlar hatırladığım kadarıyla baya ilerlemiştin sanki sen desteksiz uyku konusunda aslında meme kucak alışması kolay ama bırakması zor desteklerden maalesefki
Biz covid olduk bebeğim 2 gün ateşlendi cok huzursuzdu vs ama yine de hep yatağında kendisi uyudu hatta yataktan çıkmak istemedi alınca ağlıyordu geri bırakıyordum uyuyordu. Biz nasıl hasta olunca hep yatmak isteriz o da öyle oldu sanırım ama bi panik olmadım değil uyumazsa naparım eğitim bozulur mu acaba diye bi de hasta kıyamazdım da sesi flaan kısılmıştı bide üzerine ağlarsa hiç kıyamazdım boğazı acıyacak diye ama çok şükür hiç etkilemedi bu nedenle uyku eğitimi benim için verdiğim en doğru karar bir kez daha anladım. Gece emzirmesini de bıraktım ek gıdadan sonra çünkü acıkmıyor ben uykusunda 1 öğün emziriyordum emmemeye başladı uyumaya devam ediyordu memede, doktoruma sordum ihtiyacı yoktur kesebilirsin dedi. Gece artık hiç uyanmıyor sayesinde geceleri hep birlikte uyuyoruz çok şükür ama vücut ritmim alışmış sanırım otomatik uyanıyorum hala 2-3 saatte 1 kameradan bakıyorum o uyuyor ben bir dinç sanki 12 saat uyumuşum evin bebeği benim şuan diyorum gelip kaldırayım gör sen beni kaldırıyordun ya

Ben de çok fenalardayım aşırı uykum var, erken uyumaya başladı erken dediğim de 9.30, sabah en geç 7 de uyanıyor sabaha kadan bin kere uyanıyor. Şu diş bi çıksa artık hacı gibi gözler oldum

Ben de iki kere adet oldum saat gibiyimdir gün sekmez, bu ay sekti ilkinde çift çizgiyi görmüştüm, korkuyorum
Valla canim korkutmak istemem ama hersey olabilir ben de hiç beklemiyordum, 3 yıl korunmadik anca hamile kaldım, şimdi kendi çapimizda korunmamıza ve fazla yakınlaşamamıza rağmen oldu yani

ne kadar da ben sabaha kadar memede uyumak istiyor hep yanımda yatar oldu ağzında meme. Ne emzik tutuyor ne biberon alıyor. Biberon alsa mama veririm iyice doyar uyur ama yok memede keyif yapacak

Kızlar benim kız öksürüyor ya öyle hep değil de ara ara ama keyfi yerinde yemesi normal ateş ishal yok. Ama böyle keh keh ediyor ara sıra doktora götürsem mi ne yapsam karar veremedim

Valla canim korkutmak istemem ama hersey olabilir ben de hiç beklemiyordum, 3 yıl korunmadik anca hamile kaldım, şimdi kendi çapimizda korunmamıza ve fazla yakınlaşamamıza rağmen oldu yani

Korunduğum halde olmuş olmamalı ya. Yıllarca korunup hamile kalanlara aklım ermemişti. İlkinde küçük bi dikkatsizlik yaşadık kolay hamile kalıyorum ben. Bu defa öyle bir durum da yok. Zaten dediğiniz gibi ayda yılda bir…
Allah isteyenlere, olmayanlara nasip etsin, aratmasın.

Ama doğum sonrası düzensizlik de normal, hele emzirirken, bir de uykusuzluk falan da eklenince gecikme olmuş olabilir, ne zaman gönlünden geçerse o zaman nasip etsin Allah

Kızlar benim kız öksürüyor ya öyle hep değil de ara ara ama keyfi yerinde yemesi normal ateş ishal yok. Ama böyle keh keh ediyor ara sıra doktora götürsem mi ne yapsam karar veremedim
Canım benimki de yapıyor ama yalancı öksürük, sen de bi takip et yalancıktan yapıyor olabilir.

Tatlım bizimki biraz doğaçlama ilerliyor desem de aslında yine bir düzenimiz var, her gün aynı saat aralığında veriyorum. Öğlene doğru uyanır kendine gelir,biraz oyalaninca kahvaltı bir yarım saat sonra 60 yada 90 ml mama veriyorum uyumaya yakın zaten meme istiyor. Akşam üstü 5 sularında çorba öğününü veriyorum yine biraz zaman gecince meme aliyor uyuyor. Akşam da saat 7 civarı yoğurt veriyorum yine bu sefer peşinden meme aliyor. Bazı günler gece uykusundan önce pirinç unlu mama takviyesi yapıyorum ama o da 90 ml geçmiyor.Ek gıda verince yarim saat yada 1 saat birşey vermiyorum sindirimi otursun diye.Uykusu geldiyse eğer tabi meme veriyorum ama ne olursa olsun. Sadece ek gıdanın peşinden hemen mama vermiyorum

Ben uyku egitimine karsiyim ama yani karsiyim dedigim kontrollu aglatmak ve desteksiz uyutmak, desteksiz uyumasini talep etmiyorum zaten o yuzden baya yol katetmistik. alismisti ben sevip oksayarak uyutuyodum tek destek benim sesimdi, temasimdi ve o zaman baya guzel uyuyordu ama su dis ve kabizlik olunca cok huysuzlandi bende kiyamadim oyle de alismis oldu. Simdi bu hafta atak donemi bitti, dr.bakti diş yok dedi, biz ataktaki huysuzluklari dis diye dusunmusuz bosuna cocugu alistirdim yani nasil toparlicam bilmiyorum ama bir sekilde toparlamam gerekiyor

Ben de çok fenalardayım aşırı uykum var, erken uyumaya başladı erken dediğim de 9.30, sabah en geç 7 de uyanıyor sabaha kadan bin kere uyanıyor. Şu diş bi çıksa artık hacı gibi gözler oldum
Bizimki de gece uykusuna 8.30 9civari yatiyor, sabah da 8 8.30 civari kalkiyor. Boyle bakinca uyku saatleri muthis ama gece uyanmalar bizi bitiriyor

ne kadar da ben sabaha kadar memede uyumak istiyor hep yanımda yatar oldu ağzında meme. Ne emzik tutuyor ne biberon alıyor. Biberon alsa mama veririm iyice doyar uyur ama yok memede keyif yapacak
Yaa bizimki memede uyumuyor ama 2 3 haftadir ben de yanimda yatiriyorum, eşim salonda, garibim tutulacak koltukta uyumaktan ins gecer bu gunler de ya, birde bence bebeklerin de mizaci biraz. Ben akrabamjn kizina bakiuorum uyku gerilemesinde bile 3 4saat min.uyuyordu ve ona gerileme diyordu biz simdi oyle uyuyamiyoruz ve ne yaptigini sordugumda hicbirsey. O kadar da okumaz etmez dunyadan bi haber yetistirdi, hatta umrunda bile olmadi ama kizi uyuyo bize denk gelmiyor iste oylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…