Canım uyku eğitimi dışında maalesef bir çözümü yok yeni bir desteğe alıştırırsan onda da ilk günler güzel uyur sonra yine döngülerde destek aramaya başlar hatırladığım kadarıyla baya ilerlemiştin sanki sen desteksiz uyku konusunda aslında meme kucak alışması kolay ama bırakması zor desteklerden maalesefki
Biz covid olduk bebeğim 2 gün ateşlendi cok huzursuzdu vs ama yine de hep yatağında kendisi uyudu hatta yataktan çıkmak istemedi alınca ağlıyordu geri bırakıyordum uyuyordu. Biz nasıl hasta olunca hep yatmak isteriz o da öyle oldu sanırım ama bi panik olmadım değil uyumazsa naparım eğitim bozulur mu acaba diye bi de hasta kıyamazdım da sesi flaan kısılmıştı bide üzerine ağlarsa hiç kıyamazdım boğazı acıyacak diye ama çok şükür hiç etkilemedi bu nedenle uyku eğitimi benim için verdiğim en doğru karar bir kez daha anladım. Gece emzirmesini de bıraktım ek gıdadan sonra çünkü acıkmıyor ben uykusunda 1 öğün emziriyordum emmemeye başladı uyumaya devam ediyordu memede, doktoruma sordum ihtiyacı yoktur kesebilirsin dedi. Gece artık hiç uyanmıyor sayesinde geceleri hep birlikte uyuyoruz çok şükür
ama vücut ritmim alışmış sanırım otomatik uyanıyorum hala 2-3 saatte 1 kameradan bakıyorum o uyuyor ben bir dinç sanki 12 saat uyumuşum evin bebeği benim şuan diyorum gelip kaldırayım gör sen beni kaldırıyordun ya