2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya ayni durum benim kizimda da var, ben de surekli temas ediyorum eşim ruya goruyordur diyor ama bilmiyorum neden oluyor gaz da olabilir diye dusunuyorum kabizlik yasiyor cunku ek gida doneminde

Bu aylarda rüya görüyorlar.Bebeklerim rem uykusu %50 civarında çok da derin uyumuyorlar bu sebeple rüya görüp ağlama,inleme,bacakları atma gibi şeyler yapıyorlar.Benim oğlum da çok yapıyor içim gidiyor sanki ağlıyormuş gibi oluyor ama tamamen rem uykusuyla alakalı

Biraz kabızlık var bizde de

İnşallah öyledir ya çok üzülüyorum inleyip kalkacak diye uyku uyuyasım gelmiyor ne içli aglıyor bir de kabız benim bebişim 1-2 gündür acaba ondan mı diorum blmiyorum ki

İnşallah öyledir ya çok üzülüyorum inleyip kalkacak diye uyku uyuyasım gelmiyor ne içli aglıyor bir de kabız benim bebişim 1-2 gündür acaba ondan mı diorum blmiyorum ki
Benimki bazen ağlayarak uyanıyor yani rüyasında o kadar şiddetli ağlıyor ki öyle uyanıyor.4-7 ay arası rüya dönemi

Kabız oldu 1 hafta kadar ama suan alisti.. ilk hafta oluyor cok normal.. yeni beslenme aliskanligina alismaya calisiyor.. devam ediyorum ama cok az zeytin yagi koyuyorum corbaya.. yumurtayi tam hasliyorum hemsire oyle söylemişti..

Benim kızda da kabızlık var maalesef nasıl yapcaz
Ben hergun zeytinyagi ve kuru kayisi suyundan vermeye calisiyorum, en azindan kakasini yaparken zorlanmiyor, ıkınması yetiyor sadece aglamiyor. Birde dün kayisiyi kaynatip yogurduna kattim yedirdim. Normalde kurukayisiyi 8aydan sonra verin diyor kitaplar ama ben doktoruma sordum verebilirsin dedi

Kuru kayısı suyu nasıl yapıp veriyoruz canım ?

Kabız oldu 1 hafta kadar ama suan alisti.. ilk hafta oluyor cok normal.. yeni beslenme aliskanligina alismaya calisiyor.. devam ediyorum ama cok az zeytin yagi koyuyorum corbaya.. yumurtayi tam hasliyorum hemsire oyle söylemişti..
Ya bizim ilk hafta kabizlik yoktu aslinda gunde 1defa yapiyordu. Simdi de 4 5gunde bir yapiyor ama karninda sertlik sislik yok, karni dümdüz hatta, gaz cikariyor onda da problem yok. Sadece kakasini yapmiyor. Acaba ben mi abartiyorum diyorum, artik 4 5 gunde mi yapacak acaba kakasini.

Ek gidaya gecenlerin kaka sıklıgı nasil acaba kizlar burdan paylasabilir misiniz?

3 tane gün kurusu kayisiyi 4e bölüp cezvede az suyla kaynatiyorum kısık ateşte. Suyun rengi koyulasinca aliyorum, ondan veriyorum. Tatli oldugu icin bayila bayila iciyor
Ha bende öyle yapayım ee ne kadar yapıyoruz bunu ? kabızlık bitene kadar mı her gün mü yani

Ben hergun vermeye calisiyorum bazi gunler yapamiyorum. Kakasini yapsa bile verdim bazi gunler
Ya bizimki zorlanarak bile olsa yapıyor da , keçi boku gibi 1 tık atıp bırakıyor katı şekilde eski kakalarını özledim bol kakalı akışkan ne zaman düzene girer ki acaba

Aslında aynen benim oğlumda iştahlı ve çok yiyor ,tadımlık kadar verince ağlıyor Bizde de tadımın mantığı kalmadı 2 güne döneceğim sanırım ben de .

yalnız değilmişim probiyotik konusunda sevindim :) Babymix i deneyim ben de ,teşekkür ederim

İnşllah ama önemli birşey olsa mutlaka daha fazla belli eder, kalbinizi ferah tutun
Zaten videosunu cektim enfeksiyon uzerine ihtisas yapmis bir cocuk doktoruna,cocuk gastorloji doktoruna,kendi cocuk doktoorumuza, 2ailedeki dahiliyeciye ,1anesteziciye ,1 de aile hekimine olmak uzere 7tane doktora yolladim hepsine gore tepkisi normal geldiben de acikcasi artik takmamaya calisiyorum cunku yapinca aglamiyor arkasindan kahkaha atiyo

Kilo gayet iyi canım artık 1 kilo 1 kilo alamazlar yavaşlıyor zaten
Total kilodan doktor daha iyi bilir tabi doğum 2 kilosunun 2 katı olması gerekiyor 6. Ayda öyle biliyorum
Total kilomuz 8350gr boy da 69cm. Doğum kilosu 3700’dü
Ben de hep bunu okuyordum ama ilk kızımda 3 aylık adet oldum 1.5 yaşına kadar emzirdim hiç mama vermedik ve tombiş sayılırdı şimdi tam kızımın 6.ayını doldurduğu gün adet oldum ama Allah’a şükür sütümde azalma hissetmiyorum uzun uzun emiyor adet gören arkadaşlar İçin diyorum herkeste aynı etki olacak diye bir şey yok evet adet dönemi azalabilir ama beslenmenize dikkat edin sıvı alımı ile sonra yine toparlar kimse şartlamasın kendisini adet olunca azalacak yetmeyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…