2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
hepinize hayırlı olsun ama bu ne hız , ben 34 yaşındayım 1 çocuğum var o da ağustos da doğan miniğim sizin yaş kaç ,yaşta dolayı mı hemen ara vermeden düşündünüz? Çok sordum ama benim düşünemediğim kaçırdığım bir şey mi var acaba diye soruyorum

Ben de ikinciyi istiyorum ama esim suan istemiyor...benim yas 32 ama erken menopoz riskim var yumurta rezervim az...gecen sene 0.90di mesela...yani Allah nasip ederse bi bebegim daha olsun yeter derim ben de 2-3sene sinrasina ertelesem ve o zaman da menopoza girmis olsam diye dusunmekten malesef ne kadar zor da olsa ikinciyi hemen istiyorum...ki bu bebegim bile tedaviyle oldu...3kuretaj sonrasi ve tup bebek tedavisindeyken oldu...belki arkadasinda benzer durumu vardir veya gercekten de yas araligi cok olmasin istemistir

Ben 31 yaşımdayım tek çocuğum var
Okadar korkuyorum ki 2. Olur falan diye tüplerimi bile bağlatasım var eşimde 3 biontek aşı oldum inşallah kısır yapmıştır diyor aynı fikirde olmamız güzel tabi
Allah isteyene versin ama bana çok çoook uzak ilerde değişir mi fikrim bilemiyorum ama kendime uzun bi not bile yazdım bi gün 2.çocuk düşünürsem açıp okuyup kendimi vazgeçirmek için

Tüp bebek tedavisinden 5 tane embriyom dondurulmuş şekilde saklanıyor.En azından birini transfer ettirmeyi çok isterim ama o delilik anı kaç bin yıl sonra gelir hiç bilemiyorum Şu an bana düşüncesi bile o kadar uzak ki!Bazen oğlumla konuşurken küçülen kıyafetleri için “Bunu da kardeşine saklayalım” vs gibi deli deli şeyler söylüyorum sonra niyet kapım açık maçık olur deyip geri alıyorum

Arkadaşlar bebeğim mantar oldu galiba nolursunhz bir bakın aklına bir şey gelen varsa Allah rızası için bir şey önersin , acayip kızarık ve kabarık. Pişik kremi sürünce daha beter oluyor

Kızlar kabin size bebek arabası almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz var mıdır uçağa girebilenlerden
Ben Prego aldım, kabin boy çok memnun kaldım sürüşü duruşu hafifliği katlanabilirliği güzel, tek eksiği ekstra valiz tipi çekme yeri yok. Aslında kraft venice (cekcekli) yada hamilton (oldukca iyi indirim vardi ) hamiltonu çok istemiştim bir günle indirimi kaçırdım. Mağazada pierre cardin cabin ile prego vardi prego çok şık 1900 tl aldim. Iki kere gidiş dönüş seyahatimizde kullandim ve kabine aldilar. Kabin boy bebek arabası büyük kolaylık ve rahatlikmış.

Arkadaşlar bebeğim mantar oldu galiba nolursunhz bir bakın aklına bir şey gelen varsa Allah rızası için bir şey önersin , acayip kızarık ve kabarık. Pişik kremi sürünce daha beter oluyor
Benim bebeğimde de var malesef
Dr krem verdi bize ama çokta etkili olmadı
Bebek yağı sür 2-3 günde bir demişti
Öyle devam ediyorum sırayla
Geçmiyo malesef
Pazartesi tekrar göstericem

Benim bebeğimde de var malesef
Dr krem verdi bize ama çokta etkili olmadı
Bebek yağı sür 2-3 günde bir demişti
Öyle devam ediyorum sırayla
Geçmiyo malesef
Pazartesi tekrar göstericem

Neler denemedim dermovat mı dersiniz, pişik kremi mi, kantaron yağı mı... Yok hiç birisi etki etmedi çocuğumda . çocuk da rahatsız haliyle çok kşınıyor napıcam bilmiyorum

Geçmiş olsun

İnşallah kısır yapmıştır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…