2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
herkese merhaba, uzun zamandır yazamıyorum ama hemen hepinizin yazdıklarını yakın takip ediyordum: ) 3 ağustos doğumlu benim oğlum. meme, mama, katı gıda şeklinde devam ediyoruz. gündemin yaş itibariyle katı gıda olması gerekiyor ama bizim uyku..
gece 1 buçuk saatte bir şanslıysak 3 saatte bir kalkıyor: ) uyku eğitimini denedim, dayanamadık ağlamasına pes ettik. gündüz 3 uyku uyuyor, bazen 45 dakika bazen 1,5 saat bir uykusu.19.00 civarı uyuyor. ha en önemlisi, sallanarak uyuyor, hem de anakucağında, sistemki bir şekilde. öyle alıştırdık maalesef.
ya "normaldir geçecek bugünler, uykuları uzayacak" ya da "eğitimi tekrar dene, çocuğa hiçbir zararı yok o kadar ağlamanın" denmesine ihtiyacım var galiba: )
sallayarak uyutanlar, nasıl bıraktınız acaba sallamayı?
başta MadammS olmak üzere önerilerinize ihtiyacım var: )

Suyu içerken teklif etmek mantıklıymış ben de veriyorum arada ama kendim içerken ona da vermek aklıma gelmemişti. Yoğurda geçemedim ben hala ya süt ve yoğurda karşı hassasmış gibi geliyor gerçi bir ara 2 gün verdim doktor ertele deyince bıraktım alerjisi olsa o zaman çıkardı herhalde dimi

Merhaba canım ben de uyku eğitimi vermiştim sonra hastalanınca değişti durumumuz ya memede ya sallayarak ya da yatağında uyutuyorum gündüz uykuları 1.5-2 saatti gece de 3-4 saatte bir uyanıyordu emip uyuyordu ama atak haftasına mı girdi nolduysa iki gündür uyumuyor hatta bu gece 1.5-2 saatte bir uyandı hem de ağlayarak MadammS çok başarılı maşallah bilgi verir sana da

Kızlar ben whatsap grubu için bi 8-10 kişiye yazdım yani aktif olan gördüğüm ama takdir edersiniz ki herkese yazamam:) katılmak isteyen bana mesaj atsın lütfen böyle tek tek beni zorlar

Grubun öyle bir özelliği mi varmış walla yasak mı değil mi bilmiyorum ama isteyen olursa ben katılırım whatspp grubuna

Normal şartlarda telefon numarası paylaşmak yasak ama bunu gruplarda yapan bir çok kişi evet var

Hepimiz 1 kişiye yazarız o da grup açar
Zahmet olmazsa tabi

uyarısız ve süresiz hesaplarınızı kapatılır bilginiz olsun .... sonra görmedim, duymadım, sen bizi uyarmadın olmasın

İnstagram paylaşmak yasak mı

konumuz Instagram değil ki siz buradaki grubu Whatsapp üzerine taşıyorsunuz. Yoksa Instagram hesaplarınızı paylaşın bundan bize ne ... Bu grubun aynısını başka bir sosyal medyada kuranlar için söylediklerim.

Tamam kazen bey teşekkür ederiz :)

Kızlar whatsap yasakmış evet :)
İnstagram da takipleşebiliyormuşuz ama beni bulmanız zor olmaz 25 bin takipçim var

kolaylık diliyorum hepimize: ) ben alıştım uykusuzluğa, yakında işe başlıycam, o da sorun değil nasıl osla aynı saatlerde uyanıcam da, kesintisiz uyku beyin gelişimleri için şöyle iyi böyle iyi diye bişeyler okudukça işte içime dert oluyor.. durumu kabul mü etmek lazım acaba, bizimkiler de böyle işte diye..

+bez değiştirmek dönmeye- emeklemeye başlayınca çok çok çok zor

Hassas olsa 2 gün vermişsin muhakkak belirti gösterir sen de anlardın bence. Doktorun ertele demişse bişe diyemem tabiki. Bir bildiği vardır muhakkak tekrar danışmanda fayda var ama özellikle patates pırasa gibi sebzelerin yanında yoğurt iyi gidiyor. Hem ağza yapışmıyor hem de lezzetli oluyor. .

Kızlar ya, bizim kız tırnak keserken hiç rahat durmuyor.
O kadar dikkat etmeme rağmen bugün parmağını acıttım galiba, bir iki damla kanadı geçti, şimdi minik bi çizgi gibi duruyor.
Batikon falan mı sürsem acaba? Ne yapsam?

Bir sey olmaz canım küçücük geçer belki batikon içeriği risklidir bilemedim Bende bi kere kıstırmıştım minicik eller cidden zor oluyor
Uykudan yeni uyanınca kesmeni tavsiye ederim mahmurlukla çıt çıt gidiyor ben öyle yapıyorum

Bide çığlık dışında ses yok kulaklarımızın pası silindi sesi bile kısılıyor o derece ama aaa bile demiyor aguda olmadı konuşmaya yönelmiş sizin bebiş annesi seçimini yapmış
Evet ya hepsinin dikkatini farklı şeyler çekiyor Birinin hoşuna giden öbürünün gitmiyor. Sağlıkla büyüsünlerde hepsi olur inşallah

Ben uyurken kesiyorum

Hanımlar merhaba bende grubu sessisden takip eden bi agustos annesiyim bu tırnak kesme olayı korkulu rüyam o yuzden yazayım dedim ben oglusumun minicik tırnaklarını doğduğundan beri kagit bebek torpusuyle torpuluyorum kesme sıkıştırma gibi bir risk yok ve hiç acıtmıyor tavsiye ederim sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…