2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
7 yılda 7 defa taşınmış olman da beni benden aldı

Benim de basima gelmisti ayni sey. Hareket ettigi icin kanatmistim biraz. Ama ben sadece bebek kremi surmustum. Baska bir sey surmemistim. Hizlica iyilesiyor zaten hucreler karinca gibi calisiyor

Kızlar bazılarınız numara gönderiyor mesajla ama yasakmış canlarım
Biz instadan takipleşiyoruz bebelerimizin gelişimlerini takip edek en aZından dedik. Site yöneticisi de insta olablr ona bişey demiyoruz dedi.

Kızlar bazılarınız numara gönderiyor mesajla ama yasakmış canlarım
Biz instadan takipleşiyoruz bebelerimizin gelişimlerini takip edek en aZından dedik. Site yöneticisi de insta olablr ona bişey demiyoruz dedi.
Ay evet bende göndermiştim :) msjları geriden okuyorum çünkü yeni gördüm yasak olduğunu sorry :))

Kızlar günaydınnnn
bir sey soracağım doktor bana günlük pastörize süt ile yoğurt mayala demişti. Dün yapayım dedim
Maya olarak babymix kullandım ama tutmadı aynı süt duruyor hayatımda ilk yoğurt denemem ondan mı biri bi tarif etse bana hayrına

Fırın da mayalandırma yapın 40 50 derece yeterli olur iyice sarın mayalama yaptığınz kabı fırında kalsın Bi 12 saat kadar

Bende mayayı e bebekten almıştım benimki de tutmamıştı
2. defa normal hazır yoğurttan 1 kaşık alıp öyle mayaladım bu sefer tuttu, demek ki sorun bende deilmiş dedim başka seçenekler dene

Bende mayayı e bebekten almıştım benimki de tutmamıştı
2. defa normal hazır yoğurttan 1 kaşık alıp öyle mayaladım bu sefer tuttu, demek ki sorun bende deilmiş dedim başka seçenekler dene
Şimdi tekrar yaptım yarısını babymix yarısını normal yoğurttan bakalım en azından biri tutar inşallah
Pastörize süt mü tutmuyor acaba ama doktor onunla yap dedi

Fırın da mayalandırma yapın 40 50 derece yeterli olur iyice sarın mayalama yaptığınz kabı fırında kalsın Bi 12 saat kadar
Neredeyse 24 saat bekledi yok ayran gibi bile olmadı olduğu gibi süt duruyor
Bu sefer derece ile sıcaklığa bakıp yaptım bakalım

Şimdi tekrar yaptım yarısını babymix yarısını normal yoğurttan bakalım en azından biri tutar inşallah
Pastörize süt mü tutmuyor acaba ama doktor onunla yap dedi
Yok kuşum bize de çiğ süt ya da günlük sütten dedi işte. Ben güvenemedim çiğ süte normal cam pastörizeden yapıyorum E bebekten aldığım maya ile yaptım olmadı cıllık cıllık kaldı, normal market yoğurdundan 1 kaşık atıp mayaladım öyle taş gibi oldu, sorun ne sende ne sütte

Neredeyse 24 saat bekledi yok ayran gibi bile olmadı olduğu gibi süt duruyor
Bu sefer derece ile sıcaklığa bakıp yaptım bakalım
Az mayaliyoruz ya süt çabuk soğuyor o yüzden tutmuyor, iyice sar bir kac kat sonra da kalorifer peteginin üzerine mayalanmaya bırak 6-7 saat dursun, daha fazla durunca da ekşi bir yoğurt oluyor bebisler yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…