2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya bizim için mümkün değil bana çekmiş tırnakları
kaya gibi bebek tırnak makası zor kesiyor normal törpü ile törpülüyorum ben ilk doğduğunda bile kağıt gibi olur kopar falan ya yok yani bildiğin keratin patlaması yaşamış karnımda heralde

Yaa masallah masallah hep öyle sağlıklı olsun insallah kırılıp kopup gitmesin tırnakları

Pilli törpülerden aldım ben bazen onu kullanıyorum basen de uyurken kesiyorum birkaç kere kanattım ben de korkma bir şey olmaz çok derin değilse

Bir de pamukçuk için bir arkadaş sprey önermişti bana tekrar mesajımı görürse yazabilir mi bana? Doktor solüsyon verdi su ile karıştır sil dedi ama tamamen geçmiyor tam geçti derken yeniden peyda oluyor

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olup evine yardımcı bayan ( temizlik için ) gelen var mı ? Önerebileceğiniz.

Konumuzla hiç ilgisi yok ama

Kağıt bebek törpüsünü nereden aldınız ben bulamadım da.
Benimki kumaşları tırnakladığı için kesecek tırnak kalmıyor hep kopuyor kırılıyor. Minikken uyuyunca kesiyordum şimdi kesecek fırsat bırakmadan

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olup evine yardımcı bayan ( temizlik için ) gelen var mı ? Önerebileceğiniz.

Konumuzla hiç ilgisi yok ama
Benim var canım her hafta geliyor hemde 7 yıldır
Balayından döndüm ilk haftasonu geldi
Geliş o geliş 7 yılda 7 kere taşındım ama kadınım hep aynı cok memnunum
Evlilik yıl dönümümü onunla kutlayabilirim kocamdan bile daha çok ondan memnunum hahahah

Yaaaa hahahaha
İnstadan bana iletişim bilgilerini gönderir misin o bayanın peki bakayım benim eve de gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…