2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ben yürüteç alacağım galiba ya, ben çocuğumu durduramıyorum yok yani benim kızım dur durak bilmiyor
ne kucakta gezmek istiyor ne yatmak istiyor ne oturmak beni indirin tutun ben yürüyeym tek derdi yürümek. Daha dönmeyi bile bilmiyor ama yürümek istiyor benim belim koptu fıtık oldm eğilmekten onu yürüteğim diye.
Yok yani pes ediyorum aslaaaaağğğ diyodum ama yok alacağım, günde 2-3 defa 15-20 dk binmesinin kimseye bir zararı olmaz diye düşünüyorum .

Artık gerisi Allah-u teala

Kızlar siz ev yoğurdun günlük mu yapıyorsunuz birde bebek loru yapan var mı aranızda
Ben günlük yappmıyorum açıkcası.. Zaten ben çalışıyorum benim öyle herşeyi günlük yapmaya çok vaktim yok açıkcası..
Çorba yapıyorum mesela 2 gün yiyor, ya da yoğurt yapıyorum kızımın kavanozları var 4 tane ona koyuyorum yani 1 hafta da falan bitiyor işte. Evde olsam belki hergün 1 kavanoz falan yapardım ama çalışınca maalesef o kadar dikkat edemiyosun yani..

Kızlar siz ev yoğurdun günlük mu yapıyorsunuz birde bebek loru yapan var mı aranızda

Ama çok sulanırsa kendimiz yiyoruz ya da ayran yapıyoruz.
Çok fazla sulanmadığı takdirde ekşimediği sürece sorun yok. Zaten kavanozda olduğu için hava ile temasıda az olduğu için ekşime ya da sulanma çok olmuyor. 5-6 gün güze dayanıyor yani

Ben yogurdu 2 günlük mayaliyorum canım, lor da daha yapmadım, 2 gün sonra yumurta tadımı bitecek sorun çıkmazsa peynir tadimina başlayacağız o zaman yapmayı deneyeceğim bakalım olacak mı.

Neredeyse 24 saat bekledi yok ayran gibi bile olmadı olduğu gibi süt duruyor
Bu sefer derece ile sıcaklığa bakıp yaptım bakalım
Küçük kavanozda yapıyorsan onlar çok çabuk soğuduğu İçin tutmuyor canım normalde yoğurtta fire vermem ama küçük mayalayınca tutturamıyorum ben de bizimkinden veriyorum
Ben yapmıştım günlük pastörize sütten şirden maya ile peynir yaptım 4-5 kilo sütten fincanın 1/3’i kadar çıktı çok az oluyor ben de peynirini vereyim diyorum olur mu ki?

hahahhh sesli güldüm yemin ederim Valla gülmeyi unutmuştum yorgunluktan Keşke gerçekten aynı yerlerde olsaydı bı gruptakiker de bir buluşma olsaydı. Pek aktif gibi gözükemesemde tek tek okuyorum mesajları,mümkün olduğuncada katılım yapmaya çalışıyorum ,başından beri birçok şey paylaştık burada . O yüzden bu grubun yeri ayrı İnstanızı atarsanız sizi de takip edeyim Bir de influencer arkadaşımız da paylaşırsa onu da takip edelim

Insallah bu son olacak. Ya biz biraz macera yasadik koy hayati yasayalim dedik memlekete gittik ordan merkez sobra hamile kalinca istanbul. Sonra istanbuldaki ilk ev kucuk geldi. 3 hafta once su anki evimize tasindik iste. Ama alistim. Nasil tasiniyoruz nasil ev yerlestiriyorum hic anlamiyorum bile. Tasindigimiz gunun aksami evi yerlestirmis oluyorum tasinacaklara danismanlik hizmeti verebilirim

Msj attım size özelden
Şimdiden çok memnun oldum

İnfluencer dediğiniz ben oluyorum sanırım
yazdım özelden :)

Civilden almıştık biz tırnak makası setinin içinde vardi 4 5 tane hala da onu kullanıyoruz cok uzun süre gidiyo zaten bi tanesi

Kızlar archerwoman ile konuşanınız var mı aranızda ne oldu iyi mi bebegi cok merak ediyorum

Benden çok yaşayacaksın ben de sorayım diyordum sesi çıkmadı kaç zamandır ben de çok merak ediyorum archerwoman

Ben konuştum kızlar cok yakın zamanda
Süreç biraz uzun takip edilecek baya bir süre detaylı anlatmıştı yazısındada biliyorsunuz.
Sonuçları çıkmadı yani henüz o yüzden bekliyorlar diyebilirim.
Bebişin sağlık olarak bir şikayeti yok gayet iyiler maşallah sonuçları da inşallah temiz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…