- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.021
6. ay aşıları biraz huzursuzluk dışında bizde yan etki yapmadı çok şükürKızlar Bizde bugün 6.ay aşılarımızı olduk. Siz neler yasadınız 6.ay aşılarından sonra?
Birde calpol açıldıktan bir ay sonra kullanılmıyor diye bir konu dönmüştü burda. Gerçekten öyle mi ya? Yani her ay calpol mu alacağoz prospektüste öyle bir sey yazmıyor acaba biraz ticari olabilir mi diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz sanırım ben açalı bir bucuk ay olmuştur yenisimi almalıyım kafamda deli sorular
Aile hekimliğinde hemşireye sordum, kapağında ağzında şekerlenme yapışıklık varsa atın, yoksa devam dedi. Ben de hiç kullanmadım şimdiye kadar, bi kere kullansam mı diye açıp vazgeçmiştim. Boşuna ziyan olcak tüm şişeKızlar Bizde bugün 6.ay aşılarımızı olduk. Siz neler yasadınız 6.ay aşılarından sonra?
Birde calpol açıldıktan bir ay sonra kullanılmıyor diye bir konu dönmüştü burda. Gerçekten öyle mi ya? Yani her ay calpol mu alacağoz prospektüste öyle bir sey yazmıyor acaba biraz ticari olabilir mi diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz sanırım ben açalı bir bucuk ay olmuştur yenisimi almalıyım kafamda deli sorular
Bizde ağızdan verilen canlı aşı su gibi ishal yaptı sonrasında yavrum susuz kalmış olacak ki kabız oldu. 3 gün huysuzdu sonrasında geçti. ATEş vs yapmadı bizde.Kızlar Bizde bugün 6.ay aşılarımızı olduk. Siz neler yasadınız 6.ay aşılarından sonra?
Canım baktın tutmamış fırında hemen bi kaseye sıcak su koy kavanozu içine oturt tekrar koy fırına kapat, tutuyorNeredeyse 24 saat bekledi yok ayran gibi bile olmadı olduğu gibi süt duruyor
Bu sefer derece ile sıcaklığa bakıp yaptım bakalım
Neden kesti ki mamayı ?Bu devam sütleri mamadan farklımı kızlar. Hipp organik combiotik kullanıyordum. Ama doktor 6. Ay itibari ile kesti mamayı. Devam sütü mü versem. Mamayı kestim keseli gece uyumuyor. Gece bir kez veriyordum zaten alışmış saati gelince mama diye ağlıyor.
Elektrikten kaçar yoksa makina almak mantıklı galibFırının açık kalması gerekiiyo
Kızlar Bizde bugün 6.ay aşılarımızı olduk. Siz neler yasadınız 6.ay aşılarından sonra?
Ne aşısı olursa olsun bi grup karşıt var zararlardan bahsediyor. Ben gereken aşıları yaptıracağım. Hangi hastalığın hortlayacağı belli olmuyor güzel ülkemde. Ciddi bir hastalık menenjit. Yalnız bizim aşıya daha var ne zaman hatırlamıyorum ama yaşında olabilirKızlar bu hafta içi menenjit aşısı olcaz, Bexero , hepiniz yaptırdınız mı bu menenjit aşılarını ? Bi arkadasıma doktoru gerek yok, fazladan yük cocukların bünyelerine yaptırma demiş, zaten biliyorsunuzdur Amerika da fln bu tarz aşıların otizmi tetiklediği fln tartışılıyo, böyle aileye bırakılınca karar insanın kafası karışıyor
Benim kızım iki kez kustu aşının ertesi günü iki günde de huzursuzluk vardı ateş oldu diyemem ama iki kez parasetamol verdim ha bir de alakası var mı bilmem ama uykumuz çok kötü 3-4 gündürKızlar Bizde bugün 6.ay aşılarımızı olduk. Siz neler yasadınız 6.ay aşılarından sonra?
Ben yaptırdım bexseroyu.Açıkçası güvenemiyorum ortama ne gerekiyorsa hepsini yaptırmayı düşünyorum.Kızlar bu hafta içi menenjit aşısı olcaz, Bexero , hepiniz yaptırdınız mı bu menenjit aşılarını ? Bi arkadasıma doktoru gerek yok, fazladan yük cocukların bünyelerine yaptırma demiş, zaten biliyorsunuzdur Amerika da fln bu tarz aşıların otizmi tetiklediği fln tartışılıyo, böyle aileye bırakılınca karar insanın kafası karışıyor
Ben kendi araştırmalarımla yaptırmaya karar verdim canım. Doktorum önermişti de zaten.Kızlar bu hafta içi menenjit aşısı olcaz, Bexero , hepiniz yaptırdınız mı bu menenjit aşılarını ? Bi arkadasıma doktoru gerek yok, fazladan yük cocukların bünyelerine yaptırma demiş, zaten biliyorsunuzdur Amerika da fln bu tarz aşıların otizmi tetiklediği fln tartışılıyo, böyle aileye bırakılınca karar insanın kafası karışıyor
Bize de doktorumuz önerdi yani rota mı menenjit mi desen tabkde rota derim ama menenjitte önemli olmaz dersin olur dedi..Kızlar bu hafta içi menenjit aşısı olcaz, Bexero , hepiniz yaptırdınız mı bu menenjit aşılarını ? Bi arkadasıma doktoru gerek yok, fazladan yük cocukların bünyelerine yaptırma demiş, zaten biliyorsunuzdur Amerika da fln bu tarz aşıların otizmi tetiklediği fln tartışılıyo, böyle aileye bırakılınca karar insanın kafası karışıyor
2 günde bir genelde bizim kızKizlar bebisleriniz kac gunde bir kakasini yapiyor? Ek gida surecinde kac gune kadar normal acaba kaka yapmamasi?
Benimkinin doğduğu günden beri kafası hep terliKizlar bir sey sormak.istiyorum. Oglusum 2-3 gundur terliyor. Gerek emerken gerek mama yerken gerek uyurken. Neden olabilir?. Bebisi terleyen var mi? Daha once terlemezdi. Simdi boyle olunca merak ettim.
Ne aşısı olursa olsun bi grup karşıt var zararlardan bahsediyor. Ben gereken aşıları yaptıracağım. Hangi hastalığın hortlayacağı belli olmuyor güzel ülkemde. Ciddi bir hastalık menenjit. Yalnız bizim aşıya daha var ne zaman hatırlamıyorum ama yaşında olabilir
Ben yaptırdım bexseroyu.Açıkçası güvenemiyorum ortama ne gerekiyorsa hepsini yaptırmayı düşünyorum.
Ben kendi araştırmalarımla yaptırmaya karar verdim canım. Doktorum önermişti de zaten.
Bu ay 2.dozu olacağız
Özellikle 2 yaş altında bu hastalığa yakalanılması durumunda kalıcı hasar oranı bana çok yüksek geldi risk almak istemedim o nedenle yaptırdım.
Umarım zamanla devlet de karşılar maddi yetersizlik yüzünden aşı yapılamayan bebeklerin ne suçu var yani
Teşekkürler kızlarBize de doktorumuz önerdi yani rota mı menenjit mi desen tabkde rota derim ama menenjitte önemli olmaz dersin olur dedi..
9-12 ayda olacağız 2 doz bakalım
Benim kız da öyle ama ben yaşadığım yerin havasına veriyorum ısındı havalar çorapsız gezdi bugün tüm gün yarından itibaren atlet de giydirmeyeceğimKizlar bir sey sormak.istiyorum. Oglusum 2-3 gundur terliyor. Gerek emerken gerek mama yerken gerek uyurken. Neden olabilir?. Bebisi terleyen var mi? Daha once terlemezdi. Simdi boyle olunca merak ettim.
Her gün neredeyse ama bugün sabah iyiydi akşam yine az ve katı yapmış iki gün önce kabızdı kayısı püresi vermiştim bir de gruptaki çoğu arkadaşa göre ben çok az veriyorum ek gıdayı mesela sabah yarımdan az yumurta sarısı ve yarım kahve fincanı armut yedi akşam da bir çay bardağı sebze benim çay bardağım da İzmir bardağı en küçüğünden fincanım da küçüklerden ha bir de yatmadan 2 tatlı kaşığı yoğurt verdim belki daha çok uyur diyeKizlar bebisleriniz kac gunde bir kakasini yapiyor? Ek gida surecinde kac gune kadar normal acaba kaka yapmamasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?