2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gelişim bireysel olduğu için zamanla hepsi emekleyecek.takip ettiğim bir pediatrik fizyoterapist var karın üstü zamana çok önem veriyor, kol bacak sırt kaslarının güçlenmesi için gerekli devamında da emekleme becerisi gelişir.

Valla oğlum doğdugundan beri biberonla mama içiyor, ana öğünü oldu hep ve emiyorda memeyi hiç bırakmadı. Ek gıdaya geçince biraz az emmeye başladı mamayla alakası olmadı. Bi ara bizde de emerek uyuma vardı kabus gibiydi benim için, kendime gelemiyordum gündüzleri. Şimdi yatarken biberonu veriyorum kendi içerek uyuyakalıyo, gece o uyurkende emziriyorum yine.
Araştırmalarınızı bizimlede paylaşır mısınız Yavaştan hazırlık yapalım bizde Bende bebek mayosu ve kolluklara bakıyorum

Bugün chicco goody aldım ben de kabin boy tek tuşla kendisi kapanıyor ve gayet hafif tam yatıyor ayaklığı da var henüz kullanmayacağım biraz daha büyüsün bebişim ama şimdiden bayıldım

Merhaba muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz acaba? Şu ek gıda ile başım dertte hergün ne yapıcam diye düşünmekten bunaldım vallahi

Kızlar yürüteç kullanan varmi. Biz henüz kullanmiyoruz ama kullanalar varmis
Ben aldım valla sipariş verdim
Günde 3 kereden 15-20 dk binme ile herhalde bir sorun yaratacak hali yok diye düşündüm
Çünkü baş edemiyorum sürekli yürümek istiyor ne kısala sığıyor ne başka bişeye sürekli yürütün

Merhaba muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz acaba? Şu ek gıda ile başım dertte hergün ne yapıcam diye düşünmekten bunaldım vallahi
Merhaba, vallahi ben de ayni durumdayim, surekli ayni seyleri yiyor garibim, kabizlik yuzunden cesaret edemiyorum farkli seylere. Yulaf ununu suda pisiriyorum, pistikten sonra cam rendeden gecirilmis elma ve suda haslanmis kuru kayisiyi icine atip blenderdan geciriyorum

Ona bende baktım ya, 420 Lira isyan diye bağıracağım
Bizde Ağustos son haftası gideceğiz, pazardan alayım 1 tane kolluk ne olacakki jksksms
Ya bizim arkadas tavsiye etti onlar gecen yil bebisi 1yasindayken gittiler, myminibaby almadik decathlondan bi kolluk aldik ama oteldeki tum bebekler suda rahatken bizimki batip cikiyodu dediler o yuzden simdi onlar da aldi, ben de aldim indirim takip edin 340liraya dusmustu d&rda ben ordan aldim. 23nisanda da indirim yapiyolarmis genelde, arkadasim oyle soylemisti

Kızlar herkes tatilden knuşmuş,
Peki koruyucu onerileriniz nedr ? Bizim herşeyimiz Hipp, onunda 50 faktör koruyucu var ama bilemedim onuda mı Hipp tercih etsem yoksa Sebamed mi yoksa Mustela mı

Kızlar şu oioi markanın kaşık, tabak vs ilk kullanımdan önce suda kaynatmak gerekiyor mu? Normal de bu tarz ürünler 5 dk kaynatılır ya, oioi nun kaynatın yazmıyor. Yinede içime sinmedi kaşığını kaynattım, okadar kötü koktu ki ve o koku kaldı gitmiyor

Kızlar bebeğime kuru aysi hasladim ezdim içine zeytinyağı döktüm yedirdim. Kayisinin suyunu icirdim. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Ama fayda etmiyor bebegim kabız yapamıyor. Şimdi uyudu. Çorba yapıp içirsem diyorum. Yaptığınız bebeginizin sevdiği çorba tarifi yazarmisiniz. Uyanana kadar yapiyim uyaninca içsin belki sıvı oldugundan yapar kakasi

Kabızlığa iyi gelen sebzelere Google’dan bakıp onlarla yapabilirsin canım bence brokoli pırasa vs

Kızlar herkes tatilden knuşmuş,
Peki koruyucu onerileriniz nedr ? Bizim herşeyimiz Hipp, onunda 50 faktör koruyucu var ama bilemedim onuda mı Hipp tercih etsem yoksa Sebamed mi yoksa Mustela mı
Canım biliyorsun ben dubaideyim ve en geç 1 aya denize girmeye başlarız ben mustela aldım siz gitmeden yorum yazarım size kullanıp

Bal kabağı çorbası yapabilirsin.
Herhalde yine 3 gün kuralı yapacağız dimi
Zaten normalde az miktarda veriyorum canım. İlk gün 1 çay kaşığı verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…