2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayın 10unda ilişki olmuşsa 17 gün geçmiş, testte çıkar bence, eczaneden kaset test alıp bi yapın, kanda negatif çıkmış ama zaman da geçmiş, iciniz rahat eder en azından.

Ben o zaman bir aksilik olmazsa 32 haftalık hamile olacağım nerde olacağımız da belli değil, tatilde mi oluruz, yazlık da mi oluruz yoksa ben kendimi tasiyamadigim için bebekle ilgilensin diye annemlerde mi oluruz hiç bilmiyorum, o yüzden hiç plan da yapamadım, ne güzel bebişiniz çok şanslı, çok güzel anılar kalacak

Ben de şu an alt değişimi ve kıyafet giymede sıkıntı yaşıyorum külot bez aldım ayaklarına geçiriyorum sonra yere basıyor öyle giydiriyorum ama kıyafette bağırıp çağırıp duruyor bugün emzirirken ayağıyla beni itip eliyle memeyi çekiyordu
Bir hafta 10 gündür biz de öyleyiz gece uykusuna yatarken uyku aralarında bir de sabah son emzirmemiz iyi ama gün içinde çok zorluyor emerken acaba ek gıdayı mı fazla veriyorum dedim bir gün azalttım yine aynısı oldu gerçi kardeşim geldiği için 1 haftadır her gün dışardaydık belki ondan da oldu bakalım bu hafta nasıl geçecek
Yaptım oda hafif silik çıktı
Benim iki kızım var ikisinde de testte silik çizgi görmüştüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kullandiginiz termoslardan memnun musunuz? Marka modeli nedir acaba ben de yemekler icin almak istiyorum. Cok sık dısarı cikiyoruz biz de, yemeklerini evde yediriyorum su an yemek saatine denk getirmiyorum ama ilerde yemeklerini de yedirmek istiyorum disarda.

Bebeğe mi veriyosunuz çayı? İşe yararsa haber verin bize de lütfen
Evet 30cc verin dedi doktor, bu aksam yaklasik 25-30cc verdik. Kesin ise yaradi su ana kadar cunku 9.50de uyudu normalde 45dk sonra kesin uyanir ve emzirirdim, sonrasinda 1.5saat daha uyur ve surekli 1.5saatte bir uyanirdi, gece boyunca 6 7 uyanma garanti, daha ustu de olurdu bazen. Su an 9.50de uyudu, gece 1.30da uyandi ve birde simdi 4.45te uyandi. Şoklardayim ve cok guzel uyuyor saka gibi dr. 'uykuya geciste zorlaniyor demekki cay yardimci olur uykulari duzene girene kadar 10gun falan kullan' dedi. İns uzun sureli de faydasi olur en son 3aylikken boyle uyuyodu

yok: ) tire süt kooperatifinin yoğurdu da aynı şekilde katkısız mıdır acaba?
sık sık gidip geliyoruz izmir'e, artık orada yediği, buraya getirebildiğimiz kadar: )
Tire sut sanirim cok da katkisiz degil...izmirdeyiz biz...doktorumuz mutlaka onu da soylerdi....instgramdan tirede olup ureten kadinlar sayfasi var paşali tire doye geciyor sanirim sayfanin adi
..ordan ben tuzsuz zeytin ezmesi ,tuzsuz tereyagi ve tuzsuz gercek peynir altindan uretilen lor aliyorum kizima....onlar gercekten katkisiz tek tek anlatiyorlar da yapilisini...evde yaparim diyirdum ama bu urunler o ladar gizel ki gerek kalmiyo....almayan arkadaslar varsa onerimdir....paketlemeleri felan cok iyi 2gunde sogutucu termosla gonderiyorlar..ama direk tire markasi sut urunleri saf dogal degil diyr de duymustum...

Bildigimiz siyah cay mi

tamamdır daha önce de duymuştum paşalı tire'yi, bakayım. evde lor labne yapımına şimdilik zaman ve enerjim yok, evet kolaymış gerçekten ama hem onları hem şunları hem bunları kendim yapayım dersem yetişmiyor..

sebze-meyve, bazen un ve tarhanayı ipek hanımın çiftliğinden sipariş ediyorum. battık: )

Son düzenleme:
Memnunum uygun fiyata aldım 4-5 saat ılık tutuyor. Bebek için yenilebilir kıvam. Ama çokta böyle sıcak tuttuğu söylenemez. ebebekten almıştım markası baby plus. Uygundu 120 ye almıştım tanesini. Bütçeniz varsa skiphop bakabilirsiniz. Bir de syrıca tantitoni almıştım ml Büyük diye. Kutusunu açıp kullanmadım. Ama yorumları bayağı iyiydi baby plusa göre daha sıcak tutar diye düşünüyorum.

Termosu imkanınız varsa daha iyisini alabilirsiniz bence. Maksimum 4-5 saat ılık tutuyor ama bebek için iyi. Bizde 2 tane var.
Stylo Unisex Gri Food Bag Mama Ve Çok Amaçlı Yemek Taşıma Termos Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu sadece termos için anne bebek çantam ayrı

Ben hiç meyve püresi yapıp koymadım açıkcası çünkü meyveler kararıyor uzun süre bekleyince. Ama sıcak koyup termosa koyarsanız bence 3-4 saate ılık kalır.
Kavanoz mama şeklinde sıcak koyup vakumluyorlar bazı meyve pürelerini. Sonra istedikleri zaman çıkarıp veriyorlar. Öyle bir şey denenebilir gibi.

Bennn beenn beeennn :)
Pandemiden dolayı ne hastane süsleybildim ne yenidoğan çekimi yaptırabildim ne de baby shower
1 yaş için bi organiasyon firması ile anLaştım bile yapacagım yeri de ayarladım gibi bir şey kaporası verip bitirricem işi

kıyafet için kızımla aynı giiyineceğim o yüzden son 1-2 ay kala diktireceğim.. bende çok çok özel olsun istiyorum inşallah aksilik çıkmaz :)

Ne güzel çalışma hayatı olunca bir düzen tutturuluyor mutlaka tabii. Bebekle birlikte benim iş hayatım bittiği için bebeği kendime uydurdum sanırım. Bu sabah 12 de zorla uyandırdım

Aynen bende uyuyorum babamiz işe gidince yanima alıyorum birlikte öğlene kadar uyuyoruz hatta kendi uyanıyor bakıyor ben yaninda uyuyorum oda tekrar uyuyor
Aynen bende öyle babamız 9 da gidiyor yanıma alıyorum 12 lere kadar uyuyoruz bugün zor uyandırdım 12 de ama bu sefer diğer uykuları cok kısa kısa oluyor gece de geç uyuyor

Merhaba benim bebeğim kız olduğu için ben kızıma 6 ay kınası yaktım bebek mevlüdüde yapamamıştık pandemiden dolayı hem kına hem mevlüt ikisi bir arada otelde yaptık. Çok güzel eğlendik dj fln tuttum.fotoğrafcısı kameramanı organizasyonu hepsi vardı Bütün hevesimi orda aldığım için doğum gününü daha basit birşey yapmayı düşünüyorum:))

Bizde 40 ımız cıktıgından beri, hava (-) eksilere düğmediği sürece dışardaydık
İlk önceliğim hep mama + biberon eksizsiz almak.
Sıcak su için kendi kullandığım starbucks termosum vardı onu kullanıyorum. Çook memnunum uzun süre soğutmuyor ve hafif. Muz yemesi kolay olduğundan 1 tane muz alıyorum,uzun kalacaksam meyveli muhallebi alıyorum. Onun içinde 3-4 adet marketten hazır meyve püreleri alıp döktüm kavanozlarını kullanıyorum. Ölçüsü gayet yeterli.
Akşam yemeğine denk geliyosa yemeğini alıyorum. Skip hop termos kullanıyorum. Biraz pahalı ama kesinlikle değer.
Bez alt açma örtüsü ıslak mendil.
Suluğu
Evin etrafında dolaşacaksam kıyafet koymuyorum sadece mama+ yedek önlük, mendil fln.
Birde pusete asılan birkaç oyuncağı var onu alıyorum.
Hiç tedirgin olmayın, ben ilk yalnız cıkarırken ağlar diye korkuyodum , kahve içmeye oturunca kahve gelmeden hesabı ödüyodum ki ağlarsa hemen kalkayım diye Şimdi alıştım siz sakin kalınki bebekte rahat olsun iyi gezmeler

Yaaaa ne güzel yaaa valla gecen cafenin önünden geçiyordum kahveye otursammı diye düşündüm ama güvenemedim daha kahve gelmeden ağlamaya baslar diye cesaret edemedim ama şu termosları aldıktan sonra bende cıkarım nası oyuncaklar asıyorsunuz örnek varmı bebek arabasına? Birde meyveli muhallabi siz mi yapıyorsujuz ne kadar süre dayanır ? Termosun içindemi ? Cok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…