- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.641
Aynı aynı yemin ederim tuvalete giderken bile kapının önüne yatırıyorum falan da öyle gidebiliyorum. İki dakka yalnız kalmıyo , artık kiloda aldılar belim kolum kopuyo. Oynatmak , sürekli konuşmak bile sıkınto değil ama mız mızz ağladığı zaman hiçbir şey yapamıyorum elim ayağıma dolaşıyo. Osanit sizde ile yararsa haber verirmisin ,ben de alırımBirkaç gündür aynı durum bizde de varGeceleri sık uyanıyo, normalde 1 kez mamaya uyanırdı. Çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyo, beşiğe yatınca tekrar ağlıyo, kucakta uykuya dalmak istiyo. Gündüz de oda da yalnız bıraksam hemen ağlamaya başlıyor, yalnızım şaşırdım ne yapcamı Dişten sanırım diye bugün Osanit sipariş verdim. Başka ne iyi gelirdi. Uyanması beni mahvediyo, gündüz sersem gibi dolaşıyorum.
Yani saç okadar bütün olarak mide ve bağırsakta başına bir sey gelmeden geçebilir mi bilemedimBebeğinin dışkısında saç gören var mı, bununla ilgili fikri olan var mı.
Nasıl yuttu boğazına takılmıştır diye içim içimi yiyor iki gündür. Birden fazla kere çıktığını gözlemledim.
Bizimki 1 haftadır yeni sürünmeyi öğrendiKızlar benim kız bir haftadır emeklemeye başladı iyice gidiyor artık sürünerek gidiyordu ama şu an baya her yerde… ve bugün koltuktan tutunup kalkmaya başladı yatağında da kalkıyordu ama koltuğu keşfetmesi bizi mahvettihatta yana iki adım attı zaten durmuyordu şimdi kovalamaca başladı… var mı sizde de bu denemeler daha ağzında da diş yok ona da ayrı geriliyorum
Hayırlı olsunKızlar benim kız bir haftadır emeklemeye başladı iyice gidiyor artık sürünerek gidiyordu ama şu an baya her yerde… ve bugün koltuktan tutunup kalkmaya başladı yatağında da kalkıyordu ama koltuğu keşfetmesi bizi mahvettihatta yana iki adım attı zaten durmuyordu şimdi kovalamaca başladı… var mı sizde de bu denemeler daha ağzında da diş yok ona da ayrı geriliyorum
Aynı aynı yemin ederim tuvalete giderken bile kapının önüne yatırıyorum falan da öyle gidebiliyorum. İki dakka yalnız kalmıyo , artık kiloda aldılar belim kolum kopuyo. Oynatmak , sürekli konuşmak bile sıkınto değil ama mız mızz ağladığı zaman hiçbir şey yapamıyorum elim ayağıma dolaşıyo. Osanit sizde ile yararsa haber verirmisin ,ben de alırım
TamamBugün elime geçti Osanit çok minikmiş toplar. Bugün deneyeceğim, bilgi veririm
Ya bizim kiz da oyleydi cok zor, cok zorlaniyordu yavrum benim ama neyseki toparladi. Biz duphalac surup kullandik 1hafta 10gun kadar sureyle ve simdi ptesiden beri surup kullanmama gerek olmadan yapiyor kakasini. Hatta bugun 4kez yapti bu defa bu anormallik mi var diye endiselendimYa benim kızım sürekli kabız oluyor
10 gündür kabızdı zaten geçti dedik 3 gündür çok iyiydi her gün yapıyordu rahat rahat bugün tekrar başladıne zamana kadar sürecek bu ya pfffff
Bizimki de emekliyor 3 gündür başladı daha tutunup kalkma yok ama baya gidiyor öyle. Salonun ortasında takılıyor çevirdim etrafını evde ne kadar yastık kırlent ne varsa çit Vs almak istemiyorum zaten yürüyünce onları da aşacak diye eski usul yöntemlerle takılıyoruz şuanKızlar benim kız bir haftadır emeklemeye başladı iyice gidiyor artık sürünerek gidiyordu ama şu an baya her yerde… ve bugün koltuktan tutunup kalkmaya başladı yatağında da kalkıyordu ama koltuğu keşfetmesi bizi mahvettihatta yana iki adım attı zaten durmuyordu şimdi kovalamaca başladı… var mı sizde de bu denemeler daha ağzında da diş yok ona da ayrı geriliyorum
Üstelik berbat olan uyku da gitti daha iğrenc oldu şu an salonda oynuyor uyutuyorum yatağa koyunca daha ben odadan çıkmadan uyanıyor delircem uyutamadıkça sinirlenmektense getirdim oturuyor bizimleBizimki de emekliyor 3 gündür başladı daha tutunup kalkma yok ama baya gidiyor öyle. Salonun ortasında takılıyor çevirdim etrafını evde ne kadar yastık kırlent ne varsa çit Vs almak istemiyorum zaten yürüyünce onları da aşacak diye eski usul yöntemlerle takılıyoruz şuan
Diş bizde de hala yok
Alt sağ dişi parmağıma geliyor artık tırtıklı olarak hissediyorum ama henüz görüntü yok
Yeni beceri dönemlerinde oluyor canımÜstelik berbat olan uyku da gitti daha iğrenc oldu şu an salonda oynuyor uyutuyorum yatağa koyunca daha ben odadan çıkmadan uyanıyor delircem uyutamadıkça sinirlenmektense getirdim oturuyor bizimle
Altını değiştirirken çoğu zaman örtü kullanmıyorum. Ondan olduğunu düşünüyorum benBebeğinin dışkısında saç gören var mı, bununla ilgili fikri olan var mı.
Nasıl yuttu boğazına takılmıştır diye içim içimi yiyor iki gündür. Birden fazla kere çıktığını gözlemledim.
Çıkışta yarı yolda kalmış kendim yavaşça çekip korkarak çıkardım yoksa ben de ihtimal vermezdim. Bir karış büsbütündü bir tane de kendisi yapmış çıkmış. Alt açma örtüsü mutlaka seriyorum boğulmaktan daha zor bizim bez değişimleri kalkıp gidiyorAltını değiştirirken çoğu zaman örtü kullanmıyorum. Ondan olduğunu düşünüyorum ben
Şurup aç mı tok mu ? Günde kaç kere bizede günde 3 defa 4 ml dedi doktor ama aç mı tokmu sormayı unuttum farkeder miYa bizim kiz da oyleydi cok zor, cok zorlaniyordu yavrum benim ama neyseki toparladi. Biz duphalac surup kullandik 1hafta 10gun kadar sureyle ve simdi ptesiden beri surup kullanmama gerek olmadan yapiyor kakasini. Hatta bugun 4kez yapti bu defa bu anormallik mi var diye endiselendimyapsa dert yapmasa dert ahdjkf dişten dolayi mi sık yapti bilmiyorum ama kivami rengi normal oldugu icin sorun etmedim. Bagirsaklarini duzene soktu galiba kakasini yapabiliyor ve gaz cikarmasi baya artti. Doktorunuza danisin belki o da tavsiye eder. Ben keske daha once kullansaydim diyorum cunku 1ay boyunca araliklarla hep kabizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?