2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı aynı yemin ederim tuvalete giderken bile kapının önüne yatırıyorum falan da öyle gidebiliyorum. İki dakka yalnız kalmıyo , artık kiloda aldılar belim kolum kopuyo. Oynatmak , sürekli konuşmak bile sıkınto değil ama mız mızz ağladığı zaman hiçbir şey yapamıyorum elim ayağıma dolaşıyo. Osanit sizde ile yararsa haber verirmisin ,ben de alırım

Bebeğinin dışkısında saç gören var mı, bununla ilgili fikri olan var mı.
Nasıl yuttu boğazına takılmıştır diye içim içimi yiyor iki gündür. Birden fazla kere çıktığını gözlemledim.

Yani saç okadar bütün olarak mide ve bağırsakta başına bir sey gelmeden geçebilir mi bilemedim
Altını değiştirirken düşüyor olabilir mi öncesinde falan bez boşken aksi bile olsa sorun olacağını sanmıyorum benim 2 kedim var ve İran bol tüylü
Kızımın her yeri tüy içinde valla nicelerini de yutmuştur hatta kedileri yolup baya ağzına götürüyor o derece
Ama doktor hiç bir sorun olmaz dedi aynı mantıkta saçla da olmaz gibi geldi

Ya benim kızım sürekli kabız oluyor
10 gündür kabızdı zaten geçti dedik 3 gündür çok iyiydi her gün yapıyordu rahat rahat bugün tekrar başladı ne zamana kadar sürecek bu ya pfffff

Kızlar benim kız bir haftadır emeklemeye başladı iyice gidiyor artık sürünerek gidiyordu ama şu an baya her yerde… ve bugün koltuktan tutunup kalkmaya başladı yatağında da kalkıyordu ama koltuğu keşfetmesi bizi mahvetti hatta yana iki adım attı zaten durmuyordu şimdi kovalamaca başladı… var mı sizde de bu denemeler daha ağzında da diş yok ona da ayrı geriliyorum

Bizimki 1 haftadır yeni sürünmeyi öğrendi bizim 4 dişimiz var bi üç tane daha şiş peşpeşe geliyor çok zorladı. Bizimkide kanepeye tutunup kalkmaya çalışıyor ama daha beceremedik

Hayırlı olsun
5.ayına girdi bir hafta süründü sonra emeklemeye başladı. Bunlar fragman bundan sonrası için ev kazalarına çok dikkat. Tuvalet bile lüks, peşinizden gelir. İki saniyede aklınıza gelmeyen köşeyi kapıyı bulup usulca süzülür aman da giden kafamı ağzımı kaşıyam vuram diye. Sessizlik varsa kesin bi iş karıştırıyor. Bizimki o ay az kilo almıştı hareketten, sonra da öyle gitti.
Diş bizde de yok, nasılsa çıkar acele etmesin memeleri parçalama başlayacak

Bugün elime geçti Osanit çok minikmiş toplar. Bugün deneyeceğim, bilgi veririm

Ya kızlar bana bir akıl verin size danışayım! Kızım 11 gibi yatıyor 11 gibi kalkıyor(uzun olduğuna bakmayın 2 saatte bir kalkar emer az çok) emzirip kahvaltı veriyorum bir tatlı kaşığı peynir bir yumurta sarısı bir tatlı kaşığı avakado veya tahin pekmez sonra aralarda emzirme akşam 18:30-20;30 arası 100-150ml arası kıymalı sebze püresi vs yer artık ne yaptıysam. Şimdi sorum şu; bu aralarda emzirme dediğim çok azaldı yani kızım canhıraş emmiyor 2-3 dk anca emiyor ve çiş sayısı da az eskisi gibi bezi dolu dolu olmuyor kaka yapmasa akşama kadar dolmaz bezi(yani dolu dolu şişmiyor hiç) ama çiş rengi koyu değil ve kokmuyor sizce ben ek gıdayı çok mu veriyorum beni bırakması en büyük korkum zira bu aya ne zorluklarla geldim siz biliyorsunuz günlük 200ml’e yakın su da içiyor ayrıca. çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen

Kizlar bebek yatagi olarak ne kullaniyorsunuz? Besiginde sunger yatak var, yenidogan doneminde sert sungerde yatmasi lazim deniliyordu onun icin aldim ama hala onda yatiyor. Daha rahat yatak almak istiyorum ama ne almaliyim bilmiyorum. Varsa tavsiyeniz alirim

Ya benim kızım sürekli kabız oluyor
10 gündür kabızdı zaten geçti dedik 3 gündür çok iyiydi her gün yapıyordu rahat rahat bugün tekrar başladı ne zamana kadar sürecek bu ya pfffff
Ya bizim kiz da oyleydi cok zor, cok zorlaniyordu yavrum benim ama neyseki toparladi. Biz duphalac surup kullandik 1hafta 10gun kadar sureyle ve simdi ptesiden beri surup kullanmama gerek olmadan yapiyor kakasini. Hatta bugun 4kez yapti bu defa bu anormallik mi var diye endiselendim yapsa dert yapmasa dert ahdjkf dişten dolayi mi sık yapti bilmiyorum ama kivami rengi normal oldugu icin sorun etmedim. Bagirsaklarini duzene soktu galiba kakasini yapabiliyor ve gaz cikarmasi baya artti. Doktorunuza danisin belki o da tavsiye eder. Ben keske daha once kullansaydim diyorum cunku 1ay boyunca araliklarla hep kabizdi

Bizimki de emekliyor 3 gündür başladı daha tutunup kalkma yok ama baya gidiyor öyle. Salonun ortasında takılıyor çevirdim etrafını evde ne kadar yastık kırlent ne varsa çit Vs almak istemiyorum zaten yürüyünce onları da aşacak diye eski usul yöntemlerle takılıyoruz şuan
Diş bizde de hala yok
Alt sağ dişi parmağıma geliyor artık tırtıklı olarak hissediyorum ama henüz görüntü yok

Üstelik berbat olan uyku da gitti daha iğrenc oldu şu an salonda oynuyor uyutuyorum yatağa koyunca daha ben odadan çıkmadan uyanıyor delircem uyutamadıkça sinirlenmektense getirdim oturuyor bizimle

Üstelik berbat olan uyku da gitti daha iğrenc oldu şu an salonda oynuyor uyutuyorum yatağa koyunca daha ben odadan çıkmadan uyanıyor delircem uyutamadıkça sinirlenmektense getirdim oturuyor bizimle
Yeni beceri dönemlerinde oluyor canım
Uykuyu zaman kaybı gibi görüyor aslında
Uyumayıp emeklemek istiyor çünkü çok heyecanlı bi dönem onun için
Bizde uykuda tam olarak sorun olmadı sadece uykuya geçme süresi eskiye göre uzadı. Kendi ne zaman isterse ozman uyuyor desteksiz uyuduğu için müdahele de etmiyorum zaten. sadece saati gelince yatağa koyuyorum tabi yeni becerilerini sergilicem diye uyumaya pek niyetlenmiyor
Bol bol yatakta emekliyor ve yatak dar geliyor sinirleniyor falan 40 dk bile sürüyor bazen uyuması. En son pili bitince uyuyor secde de uyuyakalmış gibi görüntüleri var uyumuyor bayılıyorda olabilir emin değilim
Yatakta ayağa kalkınca sanırım daha zor olacak çünkü tutunup kalkıyor ama geri yatmayı bilmiyorlarmış ya da düşüyor yatağın içinde o nedenle ben en çok onu merak ediyorum uykuya etkisi nasıl olacak
Bir de canım emekleme bebeklerde sırt ve bacaklarda kas ağrısı yaparmış hani bizde spor yapında hamlarız ya onun gibi gece uykuları bu nedenle bölünebiliyor bilgin olsun.
Ben her akşam mutlaka duş aldırıyorum sudayken de çıkınca kremle de masaj flan yapıyorum yeterki gece uyanmasın ben spa merkezi gibi çalışırım

Altını değiştirirken çoğu zaman örtü kullanmıyorum. Ondan olduğunu düşünüyorum ben

Altını değiştirirken çoğu zaman örtü kullanmıyorum. Ondan olduğunu düşünüyorum ben
Çıkışta yarı yolda kalmış kendim yavaşça çekip korkarak çıkardım yoksa ben de ihtimal vermezdim. Bir karış büsbütündü bir tane de kendisi yapmış çıkmış. Alt açma örtüsü mutlaka seriyorum boğulmaktan daha zor bizim bez değişimleri kalkıp gidiyor
Her saniye gözümün önünde bilerek atsa denerken yutmaya çalışırken görürdüm hiç öyle bir eğilimi yok. Gece uykuları çok düzensiz çok defa memeye uyanıyor büyük ihtimalle uyku sersemi meme emerken üzerimde kalanı çekti gece ışık açarsam uyanır karanlıkta emzirdiğim için farketmedim sanırım ya da emziğe takıldı aynı şekilde yuttu.

Şurup aç mı tok mu ? Günde kaç kere bizede günde 3 defa 4 ml dedi doktor ama aç mı tokmu sormayı unuttum farkeder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…