2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sorun tabi hiç sorun değil ,burdaki amacımız bu, soru sormak uyku saatleriniz aşağı yukarı belliyse uyku saatinizde çıkın bence, hem o uyuyo hemde siz kafede rahatça kahvenizi içiyosunuz. Bizimki asansörde mayışıyo artık, dışarda uykuya çok alıştı.
Oyuncak aslında,asma aparatlarıyla hepsi asılıyo. Arabada pusetimiz foto çekemedim şimdi Vurunca ses çıkaran renkli bişeyler asabilirsiniz dikkatini çeken. Uyursa ona da gerek kalmıyo. Muhallebi kendim yapıyorum zaten çok pratik 10 dk sürmüyo. Termosa koymuyorum , cam kavanoz yetiyo muhallebilere, zaten oda sıcaklığında tüketebiliyorlar. Sadece kavanoza koyunca üzerine 1-2 damla zeytinyağ damlatıyorum kurumasın yüzeyi diye. Hurmalı çok seviyo, tahinde ekliyorum güzel oluyo tavsiye ederim.

Kan vermeden önceyse yanlış çıkmıştır çünkü kan daha garanti ama kan verdikten sonraysa bir daha kan verin bence. Fotosu var mı testin?
Vala attım hafif silik vardı ama bu ayın 21 de kan da baktım yoktu doktor rahim kalınlaşması var gebe değil sin bir hafta sonra tekrarla dedi ve daha regal olmadım

Yaparsın yaparsın. Benimki deli gibi, bebek arabasında da durmuyor ama çıkıyorum valla. Ama kafede tek başıma oturup kahve içmeyi denemedim pek, daha çok çarşı pazar arkadaş buluşması. Bi geçen hafta gittim, rüzgar çıktı her şeyim devrildi sağdan soldan yardım ettiler anca öyle toparlandım. Neyse ki toplumca bebeklere ve bebeklilere yardım etmeyi seviyoruz. Gün geçtikçe tecrübeleniyor insan. Bizim asansör yok, yoksa var ya her gün çıkarım, asansör olmayınca bebek arabasını aşağı indir vs zor geliyor.

Alt değiştirme bezi kullan at, kirli bezi koyacağın torba, bir set yedek kıyafet, önlük yaka vs almak lazım oluyor.
Benimki anca yarım saat o da karanlıksa uyuyor o yüzden karartıcı bir örtü arabayı örtmek için.
Kirlenen bulaşıklarını koymak için bişey. Islak mendil, kuru mendil ve hatta kumaş mendil.

Çıkarken yoğurdunu alıyorum, bi çelik termos vardı evde ona yemeğini koyuyorum ya da sağlıklı plastik kaplar var ya da cam kaplar onlara koyuyorum. Kaşığı, gerekirse tabağı ( bu külfet yani aslında direkt kaptan yedir derim) suluğu. Meme yani ben yanında zaten. Meme önemli bizde, bağımlı zira.
3 5 ufak oyuncak. hoop dışarı.
Meyve olarak da dışarı çıkarken en iyisi muz. At çantana açar verirsin gittiğin yerde.

Benim için kanguru olmazsa olmaz bir de. Bir süre sonra kanguruya alıyorum öyle dolaşıyoruz işte.

Kızlar bebişime kıyma veriyorum ama ilk sefer direk çiğ porsiyonluk koymuştum buzluğa minik minik pişirmek zor oldu topaklandı hep daha pratik çözümünüz var mı siz nasıl muhafaza ediyorsunuz buzlukta?

Ya ne güzel bende doğumgününden birgün öncesi mevlüt birgün sonrası doğum günü partisi istiyorum bakalım nasipse inşallah

Ben de bi organizasyonla anlaştım ama daha yer belli değil ev de istemiyorum bi cafe tarzı bir yeri kapattırırım sanırım

Sizin bebiş daha şanslı kardeş geliyor en güzel hediye onun için

Ben kendim yaptim, suyu cektikce su eklemiyorsun, uzun uzun pisiyor ben 4 5 saat pisiriyorum. Su eklersen yogun olmuyor,o yogun kivam icin ekstra su eklememen gerekiyor.
Kısık ateşte pişiyor demi. Bende su ekleniyor sanıyordum teşekkür ederim. Bana ilk yarım saat kaynat suyu dök sonra tekrar 3 saat kaynat dediler

Kızlar bebişime kıyma veriyorum ama ilk sefer direk çiğ porsiyonluk koymuştum buzluğa minik minik pişirmek zor oldu topaklandı hep daha pratik çözümünüz var mı siz nasıl muhafaza ediyorsunuz buzlukta?
Ben pişirip biraz sulu bıraktım ve buz kalıbına koydum ihtiyacım oldukça ordan alıp corbasına yemeğine atıyorum gayet pratik oldu

günler sonraa anca yazabiliyorum Oğlum günlerdir aşırı mız mız sürekli ama sürekli kucakta ,peş peşe dişlerimiz çıkıyor ondan heralde. Siz umarım anlaşmışsınızdır kadınla ,gerçekten şart ya . Çalışmasak bile şart sanki

Birkaç gündür aynı durum bizde de var Geceleri sık uyanıyo, normalde 1 kez mamaya uyanırdı. Çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyo, beşiğe yatınca tekrar ağlıyo, kucakta uykuya dalmak istiyo. Gündüz de oda da yalnız bıraksam hemen ağlamaya başlıyor, yalnızım şaşırdım ne yapcamı Dişten sanırım diye bugün Osanit sipariş verdim. Başka ne iyi gelirdi. Uyanması beni mahvediyo, gündüz sersem gibi dolaşıyorum.

Bazen gazdan ya da kakadan da olabiliyor bu durum biz bugün gunduz yaşadık bununpatates havuç karışık vermiştik dün mama ile açarak zorladı bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…