- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.621
Sorun tabi hiç sorun değil ,burdaki amacımız bu, soru sormakYaaaa ne güzel yaaa vallagecen cafenin önünden geçiyordum kahveye otursammı diye düşündüm ama güvenemedim daha kahve gelmeden ağlamaya baslar diye cesaret edemedim ama şu termosları aldıktan sonra bende cıkarım nası oyuncaklar asıyorsunuz örnek varmı bebek arabasına? Birde meyveli muhallabi siz mi yapıyorsujuz ne kadar süre dayanır ? Termosun içindemi ? Cok soru sordum
Vala attım hafif silik vardı ama bu ayın 21 de kan da baktım yoktu doktor rahim kalınlaşması var gebe değil sin bir hafta sonra tekrarla dedi ve daha regal olmadımKan vermeden önceyse yanlış çıkmıştır çünkü kan daha garanti ama kan verdikten sonraysa bir daha kan verin bence. Fotosu var mı testin?
Yaparsın yaparsın. Benimki deli gibi, bebek arabasında da durmuyor ama çıkıyorum valla. Ama kafede tek başıma oturup kahve içmeyi denemedim pek, daha çok çarşı pazar arkadaş buluşması. Bi geçen hafta gittim, rüzgar çıktı her şeyim devrildi sağdan soldan yardım ettilerAy ne guzel ya bnde alısırım inşallah korkuyorum birazda cesaretm yokkullandıgınız termos,kasıklıklı kasık ve önlük linki istesem yani markalarını memnunsanız yazabilirmsnz bide anne bebek çantası nası? Birde mesels yulaflı irmikli meyve püresi yaptım diyelim sıcak sekıldemi koymam lazm termosa? Ben normalde onu soguk yediriyorm ama nası yapmam lazım
Ben mustela almıştımGüneş kremi aldınız mı bebelere? Ne marka alıyoruz şimdi :)
Trukid aldım ben.Güneş kremi aldınız mı bebelere? Ne marka alıyoruz şimdi :)
Ya ne güzelMerhaba benim bebeğim kız olduğu için ben kızıma 6 ay kınası yaktım bebek mevlüdüde yapamamıştık pandemiden dolayı hem kına hem mevlüt ikisi bir arada otelde yaptık. Çok güzel eğlendik dj fln tuttum.fotoğrafcısı kameramanı organizasyonu hepsi vardı Bütün hevesimi orda aldığım için doğum gününü daha basit birşey yapmayı düşünüyorum:))
Ben de bi organizasyonla anlaştım ama daha yer belli değilBennn beenn beeennn :)
Pandemiden dolayı ne hastane süsleybildim ne yenidoğan çekimi yaptırabildim ne de baby shower
1 yaş için bi organiasyon firması ile anLaştım bileyapacagım yeri de ayarladım gibi bir şey kaporası verip bitirricem işi
kıyafet için kızımla aynı giiyineceğim o yüzden son 1-2 ay kala diktireceğim.. bende çok çok özel olsun istiyorum inşallah aksilik çıkmaz :)
Sizin bebiş daha şanslı kardeş geliyor en güzel hediye onun içinBen o zaman bir aksilik olmazsa 32 haftalık hamile olacağımnerde olacağımız da belli değil, tatilde mi oluruz, yazlık da mi oluruz yoksa ben kendimi tasiyamadigim için bebekle ilgilensin diye annemlerde mi oluruz hiç bilmiyorum, o yüzden hiç plan da yapamadım, ne güzel bebişiniz çok şanslı, çok güzel anılar kalacak
Kısık ateşte pişiyor demi. Bende su ekleniyor sanıyordum teşekkür ederim. Bana ilk yarım saat kaynat suyu dök sonra tekrar 3 saat kaynat dedilerBen kendim yaptim, suyu cektikce su eklemiyorsun, uzun uzun pisiyor ben 4 5 saat pisiriyorum. Su eklersen yogun olmuyor,o yogun kivam icin ekstra su eklememen gerekiyor.
10 saat miKendim yaptım.Yaklaşık 10 saat kısık ateşte pişirdim.İlikler iyice çıktı hatta kemikler artık yumuşamaya başlar gibi oldu yeterli dedim.20 saat mum ışığında kaynatan var benim sabrım yoktu ona
Ben pişirip biraz sulu bıraktım ve buz kalıbına koydum ihtiyacım oldukça ordan alıp corbasına yemeğine atıyorum gayet pratik olduKızlar bebişime kıyma veriyorum ama ilk sefer direk çiğ porsiyonluk koymuştum buzluğa minik minik pişirmek zor oldu topaklandı hep daha pratik çözümünüz var mı siz nasıl muhafaza ediyorsunuz buzlukta?
çok kısık ateşte olduğu ve sırf su olduğu için tutmuyor.Su azalıyor biraz o kadar.10 saat miben kesin dibine tuttururum
Pişirip dondurup tekrar çözdürmek vitamin değerini azaltır mı acaba diye endişem benim de yoksa senin dediğin çok pratik evetBen pişirip biraz sulu bıraktım ve buz kalıbına koydum ihtiyacım oldukça ordan alıp corbasına yemeğine atıyorum gayet pratik oldu
günler sonraa anca yazabiliyorumBugün yine bi çarşı market işlerini halledeyim diye çıktım. Arabasında kafayı yedi çıldırdı. Toplam 15 dk durdu, kaka yapmış meğer yavrumAma sonra da durmadı. Ben bu bebek arabasını boşuna aldım galiba, ya da kanguruya çok para verdim diye hakkını verelim anne diyor olabilir. Sadece uyandıktan sonraki ilk yarım saat içinde keyfi iyi onun dışında sürekli bi rahatsızlık içeren ses çıkartıyor. Neyse işte, iyileşir heralde zamanla...
Biz eşimle beraber kendi işimizi yapıyoruz. Ben keyfi olarak fırsat buldukça çalışıyordum yani çok az :) ama artık sezon yaklaşıyor tek kişi mümkün değil, benim de dönmem lazım işe. Bir de bu hafta 2 gün annelere bıraktım bebeği, toplantılara katıldım tüm gün çok iyi geldi.
Şimdi ptesi biriyle görüşeceğiz, anlaşırsak direkt başlayacak. Yani daha önce de iş amaçlı yanımızda çalışan biriydi, her işi yapacak şekilde konuştuk. Bebekse bebek, yemekse yemek, ev işiyse o gibi. O sırada neye ihtiyaç varsa. Ben de ona o eksik bunu yapmamışsın demem, öncelik bebekte. Eğer anlaşırsak hiç aramaya girmeyeceğim.
Birkaç gündür aynı durum bizde de vargünler sonraa anca yazabiliyorumOğlum günlerdir aşırı mız mız sürekli ama sürekli kucakta ,peş peşe dişlerimiz çıkıyor ondan heralde. Siz umarım anlaşmışsınızdır kadınla ,gerçekten şart ya . Çalışmasak bile şart sanki
Yinede 10 saat kaynatamam sanırım sürekli dibine tuttumu diye bakarımçok kısık ateşte olduğu ve sırf su olduğu için tutmuyor.Su azalıyor biraz o kadar.
Bazen gazdan ya da kakadan da olabiliyor bu durum biz bugün gunduz yaşadık bununpatates havuç karışık vermiştik dün mama ile açarak zorladı bebeği.Birkaç gündür aynı durum bizde de varGeceleri sık uyanıyo, normalde 1 kez mamaya uyanırdı. Çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyo, beşiğe yatınca tekrar ağlıyo, kucakta uykuya dalmak istiyo. Gündüz de oda da yalnız bıraksam hemen ağlamaya başlıyor, yalnızım şaşırdım ne yapcamı Dişten sanırım diye bugün Osanit sipariş verdim. Başka ne iyi gelirdi. Uyanması beni mahvediyo, gündüz sersem gibi dolaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?