- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.661
Bize gunde 1defa 5ml demisti doktorumuz, ben acken verdim cunku tokken imkansiz agzini acmiyorŞurup aç mı tok mu ? Günde kaç kere bizede günde 3 defa 4 ml dedi doktor ama aç mı tokmu sormayı unuttum farkeder mi
Bize niye bu kdr çok acabaBize gunde 1defa 5ml demisti doktorumuz, ben acken verdim cunku tokken imkansiz agzini acmiyorac tok belirtmedi doktor, ben acken verdim. tatli bisey sanirim surup acken baya istahla iciyor
Evet hergun 5ml tek doz verdim artirmadim. surup kullanirken de kakasini yapamadigi oldu ama sonra duzene girdi. Ya doktor daha iyi bilir tabii ama prospektusunde de tek doz yada 2doza bölünerek kullanilmasi gerektigi ve 1yas alti bebeklerde gunluk 5ml verildigi yaziyordu. İnternet yorumlarindan okudugum kadariyla fazla etkili bir surup, ishal olmasin sonra bebis, yanlis anlama yok dimi 3doz icin?Bize niye bu kdr çok acaba10 gün boyunca aynı düzeyde mi verdin?
Bir de bana değişen bir şey olmaZsa arttırırsn dedi
Osanit için ilk izlenimlerim, gece 4-5 dega uykusu bölünüp ağlıyorsa 3 e düştü diyebilirim. Tamamen bir mucize beklememek gerekiyor. Kullanımında tek seferde 8 adet verilebilir diyor ama ben kıyamadım sadece gece yatarken ilk gün 2 adet verdim daha rahat uykuya daldı. Dün geceyse yine bi acıyla uyanınca 3 adet koydum diline rahatlatıyor sanırım daha rahat uykuya geçiyor. Ama etkisi az bence zaten 2 saatte 1 verilebilir diyor. İçeriği bitkisel ve doğal olduğu için bence alınıp denenebilir. En azından zor durumlarda elimin altında bulunuyorTamaminşallah işe yarar da mucizemiz olur
Canım bir sey soracağım. Tetagil kullanıyorum bende çok uyku yapıyor ya çocuğu ayakta tutamıyorum 2 gündür. Kullanmayacağım o yüzden çokta vermedim yani günde 6 kez diyor ben 2 kere veriyorum Bayhan gibi oldu bebemOsanit için ilk izlenimlerim, gece 4-5 dega uykusu bölünüp ağlıyorsa 3 e düştü diyebilirim. Tamamen bir mucize beklememek gerekiyor. Kullanımında tek seferde 8 adet verilebilir diyor ama ben kıyamadım sadece gece yatarken ilk gün 2 adet verdim daha rahat uykuya daldı. Dün geceyse yine bi acıyla uyanınca 3 adet koydum diline rahatlatıyor sanırım daha rahat uykuya geçiyor. Ama etkisi az bence zaten 2 saatte 1 verilebilir diyor. İçeriği bitkisel ve doğal olduğu için bence alınıp denenebilir. En azından zor durumlarda elimin altında bulunuyor
mrhaba konunuzun uzerınden gcmıs ama ızmırde perınatolog arıyorum..bu doktooru ıntrnette gordum..ozel muayenesı var pekı operasyon gerektıren ıslem olursa onu nerde yapıyorMerhaba izmirdeyim.ben de ama perinatolog doc. Dr.Baris Buke ye gidiyirum.ben hastane degil ozel.klinigi var
Ben de tetagil kullanıyorum ama biz de öyle bir etkisi olmadı. Eski düzen devam ediyor uykumuz. Benim kızım zaten uzun uykuların dışında 2 saatte 1 10 dakika da olsa uyumazsa huysuzlanıyor. Acaba bünyeden bünyeye değişiyor mu etkisi.Canım bir sey soracağım. Tetagil kullanıyorum bende çok uyku yapıyor ya çocuğu ayakta tutamıyorum 2 gündür. Kullanmayacağım o yüzden çokta vermedim yani günde 6 kez diyor ben 2 kere veriyorum Bayhan gibi oldu bebem
Osanitte öyle bir yan etki var mı farkettin mi
Ya olabilir tabi ama ben ondan olduğunu ilk anlamadım bu çocuk niye sürekli esniyor ayakta uyuyor derken aklıma tetagil geldi.Ben de tetagil kullanıyorum ama biz de öyle bir etkisi olmadı. Eski düzen devam ediyor uykumuz. Benim kızım zaten uzun uykuların dışında 2 saatte 1 10 dakika da olsa uyumazsa huysuzlanıyor. Acaba bünyeden bünyeye değişiyor mu etkisi.
Ya ben de kullaniyorum ama bizde oyle bir etki olmadi keske olsa hatta ahssjfjYa olabilir tabi ama ben ondan olduğunu ilk anlamadım bu çocuk niye sürekli esniyor ayakta uyuyor derken aklıma tetagil geldi.
Sonra yorumlara baktım çok yazan olmuş uyku yapması durumunu o nedenle diş dışında kullananda varmış uyku yapıyor diye
Ama bizde öyle böyle uyku yapmadı kullanmayı bıraktıracak kadar o derece yenidoğan gibi oldu cocuk
Uyku dışında cok etkili buldum ama huzursuzluğu vs aldı hatta yeme reddi oluyor verince granülü yiyordu falan.
Miktar azaltıp deneyeceğim birde paketin tamamını veriyordum yarım deneyeceğim.
İshal ve ateş olmadı ama diğer bütün semptomlar varYa ben de kullaniyorum ama bizde oyle bir etki olmadi keske olsa hatta ahssjfjistahsizlik bizde de var, yemek oncesinde vermeyi deneyeyim ben de ins ise yarar. Huzursuzluga iyi geliyor 2gundur cok fena haldeyiz, birde dis ishal yapiyor diyolardi bizde o da basladi, bugun 2kere kaka yapti ikisinde de tum kiyafetleri degistirmek zorunda kaldik bezinden tasti
Ben de üç kere tetagil verdim, çocuk 10 dakikada mindere dönüştü, köşe yastığı oldu. Koyduğumuz gibi duruyor, hiç bi sıkıntısı kalmadı ve ekstra düzeyde sakinlik geldi. Bu kadar zihinsel uyuşukluk yapmasını pek sevmedim ben. Ağrıyı sızıyı da aldı amaCanım bir sey soracağım. Tetagil kullanıyorum bende çok uyku yapıyor ya çocuğu ayakta tutamıyorum 2 gündür. Kullanmayacağım o yüzden çokta vermedim yani günde 6 kez diyor ben 2 kere veriyorum Bayhan gibi oldu bebem
Merhaba...anlasmali hastlanrlerde yapiyor...mesela dogumumda da istedim onu ve banaistedigim hastaneye gelebilecegini soyledi ama en cok cinarli hastanesi ekibine guveniyorum dedi ve benim yerime hastaneyi arayip gerekli ayarlamalari yaptilar ....asiri ama asiri profesyonel bir hastaneydi ..eve kucuk ve eski ama cidden uzmandilar yine olsa yine baris hoca ve yine cinarli derimmrhaba konunuzun uzerınden gcmıs ama ızmırde perınatolog arıyorum..bu doktooru ıntrnette gordum..ozel muayenesı var pekı operasyon gerektıren ıslem olursa onu nerde yapıyor
Tam olarak beni de o uyuşukluk rahatsız etti işte Bayhan gibi boş boş bakıyor içi uyuyor çocuğunBen de üç kere tetagil verdim, çocuk 10 dakikada mindere dönüştü, köşe yastığı oldu. Koyduğumuz gibi duruyor, hiç bi sıkıntısı kalmadı ve ekstra düzeyde sakinlik geldi. Bu kadar zihinsel uyuşukluk yapmasını pek sevmedim ben. Ağrıyı sızıyı da aldı amabu etki 1 buçuk saat sürüyor sadece. Verdiklerimden birinde uyku arasıydı yani sabah 5 gibi verdim. 6 buçukta uyanan çocuk 8 buçukta uyandı, bu kısmı iyiydi. Bir daha ağrısı olursa önce jel verdi doktoru onu kullanacağım.
Uyku yapıyor dediniz dur hemen deneyeyimCanım bir sey soracağım. Tetagil kullanıyorum bende çok uyku yapıyor ya çocuğu ayakta tutamıyorum 2 gündür. Kullanmayacağım o yüzden çokta vermedim yani günde 6 kez diyor ben 2 kere veriyorum Bayhan gibi oldu bebem
Sekiz ayda anca 2 kez gece kaka yapan kızım Üç dört gündür her gece kaka yapıyor gece 2-4 arası yapıyor bir de sabahın 7sinde falan yapıyor öğlen bir daha akşam 2 kez daha yapıyor birden nolduda totosu açıldı anlamadım Demir ilacı veriyordum acaba o yapar mı dedim iki gündür vermiyorum acaba dişten mi diyorum ama öyle ishal de değil uykumuz doğdu doğalı en berbat zamanında saat başı uyanıyor yatağına yatırırken uyanıyor memede uyumuyor ayakta uyutuyorum yine yatağa koyarken uyanıyor hep uyanıyor hep! Tükenmek üzereyim sinirlerim yıprandıYa ben de kullaniyorum ama bizde oyle bir etki olmadi keske olsa hatta ahssjfjistahsizlik bizde de var, yemek oncesinde vermeyi deneyeyim ben de ins ise yarar. Huzursuzluga iyi geliyor 2gundur cok fena haldeyiz, birde dis ishal yapiyor diyolardi bizde o da basladi, bugun 2kere kaka yapti ikisinde de tum kiyafetleri degistirmek zorunda kaldik bezinden tasti
Şuan uyku dedin beni cezbetti bu TetagilCanım bir sey soracağım. Tetagil kullanıyorum bende çok uyku yapıyor ya çocuğu ayakta tutamıyorum 2 gündür. Kullanmayacağım o yüzden çokta vermedim yani günde 6 kez diyor ben 2 kere veriyorum Bayhan gibi oldu bebem
Üzerinde 6 kere günde diyor ama ben 2 max 3 kez vermişimdir.Şuan uyku dedin beni cezbetti bu TetagilYok canım hiç bi yan etkisini görmedim ben. İshal yapabilir fln demişler onu da görmedim. Bizim ucu görünüyo artık biraz rahatladı sanırım. Tetagili ne kadar aralıklarla kullandınız siz ? Birde Osanit içeriğinde papatya fln yok, şu şekilde içerik ekleyim Tamamı doğal içerik diye de belirtiyorEki Görüntüle 3040066
Tetagil uyku yaptı bizde yarım verdik sonrada korkup vermedik herkes aynı şeyi yaşamış sanırım.Üzerinde 6 kere günde diyor ama ben 2 max 3 kez vermişimdir.
2 saat uyudu uyanınca huysuz diye verdim 10 dk geçti esnemekten bayılacak cocuk gözler gitti içi uyumaya başladıuykusu gelmesi gereken bi an değildi. Dişten heralde uyku ihtiyacı arttı gibi düşündüm sonra sonra bağlantıyı kurdum
Şimdi yarım paket veriyorum uykuya yakın veriyorum uykusu gelse de zaten uyku saati diye
Yatağa koyduğum gibi uyuyor
Doktora sordum dönmedi henüz kullanmaya devam etmekte emin değilim o nedenle bu kadar uyuşturması korkuttu beni yani
Bende emin olamadım valla şüpheye düşürdü beni bu etki. Belkide dişe bir faydası yok cocuk mayışınca iyi geldi sanıyoruz güvenli gelmedi bana açıkçasıTetagil uyku yaptı bizde yarım verdik sonrada korkup vermedik herkes aynı şeyi yaşamış sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?