2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde akışına bırakmıştım gece 12yide buluyodu yatması sabah ta 9 filan ama baktımki kendime hiç vakit ayıramıyorum eşimle hiç vakit geçiremiyoruz dedm enazından erken yatsın da bana bize vakit olsun oturup bi dizi izliyip cay içelim artık erken kaldırmaya basladım ki gece uykusunu da erkene cekmek için şimdi gene düzene tam girmedi ama 9 gibi yatıyor hatta geçen iki uyku yaptıgında aksam 7de yattı ama iki aralıkları cok uzun bizimki dayanamıyor gibi okadar tekrar üçteyiz şuan

Bende artık dayanamayıp yürüteç alıcam çünkü 1 aydır belki daha fazla süreklli kalkmak gezdirilmek yürütülmek istiyor sonra da uyanık biz yapmayınca basıyor yaygarayı ağlıyor. Kendi kalkmaya çalışıyor kalkıyor düşüyor ağlıyor korkuyor. Yüz üstü gelmesin hele ağla ağla perişan oluyor. Sanki dövmüşler Sabahtan akşama kadar her odaya 30 kez giriyoruz haliyle bel filan kalmadı yürütmekten. Herkes perişan. Dünya kadar oyuncağı var oturuyim de oyniyim demiyor aklı fikri nerde çiçek var toprağını karıştırmak nerde ayna var yalamak nerde perde var cee yapmak nasıl öğrenecek bilmiyorum oyuncaklarla oynamayı. Yürümeyi keşfeden bebekler hep mi böyle ne zaman oturur acaba. Yürüteç almama az kaldı.

Ben alalı 1 ay oldu valla 7. aya girdiği gibi yürüteci aldım ben
sabahtan akşama kadar üzerinde değil tabi günde 2-3 kez 10-15 dk şeklinde duruyor
Günde 30 dakikayı geçmiyor yani yürüteçte kaldığı süre ama emin ol bi zaman sonra ondan da sıkılıyor benm kız sıkılıyo artık mesela şuan koltuktan tutunup kalkmalara merak saldı tutunup tutunup kalkıyor

Ha bu arada oturup oynama bizde de yok zilyon tane oyuncağı var yüzüne bakmıyor daha da asla bir şey almayacağım en kötü oyuncak 80-90 lira.. oynasa gam yemeyecegm oynamıoda.
Geçen arkadaşıma gittik orada eğitici kumanda gördü fisher price elinden bırakmadı, elinden aldık diye agladı.. 1 günde sonra gittim aynısını aldım e bebekten 95 lira verdim, eve geldim verdim eline baktııı baktıııı sonra bidaha baktıı 1-2 tuşuna bastı kaldırıp attı şuan yuzune bakmıyo

Ben hala şu vicco ayakkabı konusunda numarada karar veremedim yaaa ayağı 10-11 cm arası .. 18 bile biraz büyük geliyorken 20 alasım yok açıkcası.. 19 alsamda şöyle ekim- kasıma kadar giyebilir mi acaba diyorum öffff

Avmlerde vicconun mağazası oluyor genelde aklına takılıyorsa en güzeli orda deneyerek almak. Ben indiirmi yakalayınca almıştım 20 numara. Dışarıda giydirdim eskidi bile Evde hep çıplak ayak. Sağlam kalırsa sonbahara da giyeriz kalın çoraplarla iyi olur.

Ya sorma dün babası 100 lira vermiş oyuncak almış. 5 dk sürmedi oynaması. Sabah oynayalım dedim yüzüne bakmadı. O da öyle sesli filan bişe değil. Fisher price eğlenceli tırtıl mi ne ismi. Basıyorsun pıt hayvan çıkıyor. İşlevsellik minimum. 100 tl. Zarar ziyandan başka bişe değil

Bizde de yok hala. Gece 4.45 te uyanıp 1 saat boyunca emziğiyle diş kaşıdı, ağlamıyor da. Gıcırtıdan uyuyamadım. En son hırpalandı da tetagil verdim, sonra uyudu.
Valla ben bir şeyde vermiyorum anlamıyorum ki diş var mı yok mu
göremiyorum da bakayım diyorum izin vermiyor normal yani henüz yok gibi gibi
Doktoru 11.aya kadar gelmezse bi bakalım dedi neye bakacak bilemem

Cnm ben prima kullanıyorum 6 numarasını yaklasık 1 bucuk aydır.hatta yakında 7 ye geçebilirim sanki bu da kasmaya başladı

Bende yürüteç kullanıyorum belli aralıklarla 10 ar 20 şer dk en fazla ama hayat kurtarıyor gerçekten eskiden hep binmişiz bişey de olmamış yemek yaparken ev toplarken bebeğimi başka türlü oyalayamıyorum maalesef anane babanne desteği de olmayınca böyle seylere ihtiyaç duyuluyor

Valla ben bir şeyde vermiyorum anlamıyorum ki diş var mı yok mu
göremiyorum da bakayım diyorum izin vermiyor normal yani henüz yok gibi gibi
Doktoru 11.aya kadar gelmezse bi bakalım dedi neye bakacak bilemem
Parmağınla dokun canım anlarsın sert bişey gelir parmağa. Yada kaşıkla vurun diyorlar ses geliyorsa diş geliyordur Benimkinin 4 tane var 2 tane de yolda

Kızlar oto koltuğu bakıyorum yaa besafe chıcco cok pahalı baktım yoyko biraz daha makul fiyat kullanan varmı yoyko oto koltuğu? Tavsiye eder misiniz su 360 derece dönenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…