2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar çocuklarınızın severek yediği tarifler neler? Oğlum yaptığım yemekleri bir iki kaşık yedikten sonra güç bela yediriyorum. Zorlamak da istemiyorum ama iki ay oldu toplam 600 gr almış Varsa sevilen yemekler yazarsanız sevinirim.

Bizimde aynı bezden taşıyor açık sarı ve kokulu ..
hcbsey yediremiyorum ki vereyim asla yemiyor sadece mama o kadar.. bizim bugün 4. Gün oldu kilo da kaybedecek vücuttaki su oranı da gidecek diye endişe ediyorum artık. Yarın doktora götüreceğim 4 gündür geçmiyor gram azalma yok

Maalesef emmiyor .. emme işi bitti bizim
Ben de çok çok minik sarımsaklı yoğurdun işe yarayabileceğini düşünüyorum, bizimkinde öyle bir gözlemim var. Bizim de iki gün boyunca kakalar akışkandı geçen hafta, menülerini sadeleştirdim, yoğurduna sarımsak kattım, başka bir şey yapmadım. Neden oldu nasıl geçti bilmiyorum.

Son düzenleme:
Tarhana ve yayla çorbası: ) Galiba yayla çorbasını çoğu çocuk seviyor. Ben yumurtasız yapıyorum, mutlaka yağda nane sosu yapıp döküyorum.

Bir de meyveli muhallebi gibi şeyler yaptığımda tarçın atınca daha çok yiyor gibi geliyor.

Baktım ama bahsettiğiniz gibi bir tarif bulamadım ishal postunda

Baktım ama bahsettiğiniz gibi bir tarif bulamadım ishal postunda
Geçmiş olsun, ishal için bir şey diyemeyeceğim ama bizimki 2,5 aylıkken olmuştu, pişiğe dikkat edin. Arada havalandırın. İshalle birlikte pişik çok yaygın bir durum, kantaron yağı sürebilirsiniz.
Muhtemelen salgına yakalandınız, çocuklar daha iyi atlatıyormuş, size de geçmesi çok olağan. Yetişkinler olarak biz serumla toparladık, hayatımda ilk defa hasta oldum diye serum aldım.

Muhtemelen ayni canim cok gecmis olsun. Rota asisi var miydi belki o sayede hafif gecirir sizin de.

Kizlar, emzirme sıkliginiz nasil acaba? Bizim kiz artik sadece uyumadan once emiyor, gece uyandiginda emziriyorum birde. Ama sut miktari da cok azaldi gibi hissediyorum goguslerimde doluluk hissetmiyorum hic. Dolayisiyla kac cc iciyor bilmiyorum ama miktari da cok azaldi. Saglikli olan nedir bu aylarda bilmiyorum bu gidisle yasina gelmeden birakmasa bari modundayim. Cok sut gelmiyor gibi hissediyorum cunku

Merhaba sürecinizi okudum benimde aynisekilde. Ne yaptınız acaba son durumda sütünüz arttı mı?
Merhaba hayır 6. Aydan sonra tamamen kesildi maalesef, 6. Aydan sonra ek gıdada da sorun yaşıyoruz herşeyi reddediyor şuan 9 ay olmasına 10 gün kaldı süt probleminden sonra başka bi problemle uğraş içindeyim uzun zamandır

Cnm ben prima kullanıyorum 6 numarasını yaklasık 1 bucuk aydır.hatta yakında 7 ye geçebilirim sanki bu da kasmaya başladı
hadi yaa ben de 5e geçtimvalla denedim daha iyi oldu gibi lastikler iz yapmadı . Ama 6 numara bşze şuan çok büyük gelir ona eminim ,sizin bebeğin boyu kilosu kaç

Canım ya geçmiş olsun Bence de götür sıvı kaybetmeye devam etmesin kuzucuk. Bu süreçte yine boool su vermeye çalış

Cnm cok güzelmiş ama çok pahalı hemde 18 kg a kadar ben biraz daha uzun kullanayım istiyorum. Zaten öyle cok uzun mesafe yol yapmıyoruz gittiğimiz yer en fazla 1 saat uzaklık oluyor. O yüzden yoykoyu aldım gitti :))

hadi yaa ben de 5e geçtimvalla denedim daha iyi oldu gibi lastikler iz yapmadı . Ama 6 numara bşze şuan çok büyük gelir ona eminim ,sizin bebeğin boyu kilosu kaç
75 cm boy 10650 kg sı. Valla altını değiştirirken bakıyorum iz yapıyor ama 7 de belki cok büyük gelir şimdilik 6 yla devam edicem

Cnm cok güzelmiş ama çok pahalı hemde 18 kg a kadar ben biraz daha uzun kullanayım istiyorum. Zaten öyle cok uzun mesafe yol yapmıyoruz gittiğimiz yer en fazla 1 saat uzaklık oluyor. O yüzden yoykoyu aldım gitti :))
Hayirli olsun insallahhh. Saglikla kullanin...biz gezentiyiz 10gunde 4000km yapmisiz saglam bisey olsun defik bi de pusetten cok korkuyordu...2kere puset kullanip sonral bunu aldik inalnilmaz konforlu ve yuksek...etrafi izleyince bi rahatladi bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…