2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Diş çıkarırken bizimki üç dört gün öyle oldu.
Benim ki 1 hafta 10 gündür hiçbişey yemiyor ek gıdaya dair muz canavarı idi şuan onu bile istemiyor kavga kıyamet etini koparıyorum sanki mama harici bişey versem.. İnşallah geçicidir yoksa çok zor bir süreç

Bende şuan 4 kullanıyorum bu aydan sonra 5 e geçerim gibi duruyor .
Ben bezin üstündeki kiloya göre bakmıyorum; darlığa göre devam ediyorum. Gerçi biz Primaya bu ay geçtik. Ama bi 10 güne 5 e geçeriz gibi duruyor.

Bence 20 büyük olur gibi , bi de kız bebek ya ayak hemen büyümez heralde Şimdi 20 numara alsan ilk etapta yürümeye çalışırken ya da inşallah yürürken tökezleme falan yapabilir.

Evet ben de hiç bezin üstünde ki kiloya göre gitmedim , mesela 4 numara bezdeki yazan kiloya uysam 1 yaşında bile aynı bezi takacak ki mümkün değil. Bu arada migrosta çok güzel bi indirim varsı primada dün alfık ikincisi yüzde 40 indirimliydi. Bi bak istersen devam ediyomu bilmiyorum

Aaaaa netten baktım suan yok öyle bişi tüh

Kızlar benim kızçe inanılmaz ishal
Var mı önerebileceğiniz bir şey ? Cuma’ya kadar bekleyeceğim doktora öyle gideceğim yine de o zamana kdar varsa tecrübeli anne kankalar fikirlerlere açığım

Bizde de diş döneminden önce kase kase yiyen çocuk gitti güç bela yiyor bi öğün oh düzeldi diyorum diğer öğün bozuluyor. Hiç yemiyor değil ama iştah azaldı çok net.
Doktora sordum iştahsız bebek kendini 8. Aydan sonra belli eder zaten ve 2 yaşa kadar sürebilir dedi ben yıkıldım inşallah kalıcı değildir bi ihtimal üst dişlere attım suçu ama kendimi kandırmıyorumdur inş

Var mı önerebileceğiniz bir şey ? Cuma’ya kadar bekleyeceğim doktora öyle gideceğim yine de o zamana kdar varsa tecrübeli anne kankalar fikirlerlere açığım
Bizde diş tam çıkarken 2 gün oldu canım ishal bide menenjit aşısı olmuştu onunda ishal etkisi var ikisi birleşti yani. Ben muzu dayadım valla başka bir çözüm bilmiyorum ama işe yaradı her şeye muz koydum eline muz verdim falan

Muz canavarı olan cocuk onu bile yemek istemiyor ağzına 1 lokma koysam şükredeceğim, yok aslaaa ama asla yemiyor hcbsey veremiyorum sadece mama

Demeeeee
Deme yanarızzzz
İnşallah öyle değildir, inşallah böyle geçip geçici bir şeydir yaaa

Kızlar oto koltuğu bakıyorum yaa besafe chıcco cok pahalı baktım yoyko biraz daha makul fiyat kullanan varmı yoyko oto koltuğu? Tavsiye eder misiniz su 360 derece dönenlerden
Bizimki bu model asiri memnunum...suan fiyatla 13bin civari...ben 8bine almistim....gerci simdi de yurtdisina tasinma sebebiyle satmaya calisacagimaynisini bulursam ordan alirim artik

Boll emzirin ve su verin....sivi kaybini onleyin yani...bir de lifli gida degil de ishal bebege daha cok patates haslayip verin, yogurt verin....bende ise yaramisti

Gecmis olsun canim, 2hafta once benim kizda da vardi. Resmen bezinden tasiyordu sasiriyordum cunku kabiz bi bebek bizimki. Ayni zamanda istahsizlik da oldugu icin diş geliyor dedim ben ama megerse hastaymis salgin varmis farketmedik biz. Hatta 3 4 gun sonra ben ishal oldum acillik oldum, sonra da eşim. Su an ishal salgini varmis acildeki dr soylemisti. Biz agir gecirdik ama kucucuk bebek masallah 2gunde toparladi, rotavirus asisi vardi ona bagliyoruz. Tabii sizinki de oyle bisey olmayabilir, siradan ishal de olabilir ama bizimkinin kaka rengi acik sari renk ve cok degisik kokuluydu. Daha once dis cikarmadigi icin de normal sandik bu durumu, huysuzlandikca tetagil calpol verdik. Siz bol bol anne sutu yada mama, muz patates pirinc verin. Bizde ozellikle muz cok ise yaradi. Biraz uzun yazdim ama bu gibi bi durum icin nacizane uyarmak istedim tekrar gecmis olsun

Maalesef emmiyor .. emme işi bitti bizim
O zaman sivi kaybini onleyecek sekilde bol bol su ve mama veya corba felan vermeye calisin....haslama patates ,muz ve bir dis sarimsagi yogurdun icine ezip yedirmeye calisin...varsa bir enfeksiyonu o sekilde yardimci olacaktir...instgramda hastaolmayancocuk diye bir sayfada gormustum...siz de bir incelerseniz sayfayi ...ishal icin yararli bir postu vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…