- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.001
Anında kaçıp kurtuluyor: ) okşamayı, cici yapmayı gösteriyoruz ama bakalım ne zaman öğrenecek..Kediniz hircinlasmiyor mu canı yanınca
Gelmiyo demekki yokParmağınla dokun canım anlarsın sert bişey gelir parmağa. Yada kaşıkla vurun diyorlar ses geliyorsa diş geliyordurBenimkinin 4 tane var 2 tane de yolda
Benim ki 1 hafta 10 gündür hiçbişey yemiyor ek gıdaya dair muz canavarı idi şuan onu bile istemiyor kavga kıyamet etini koparıyorum sanki mama harici bişey versem.. İnşallah geçicidir yoksa çok zor bir süreçDiş çıkarırken bizimki üç dört gün öyle oldu.
Bende şuan 4 kullanıyorum bu aydan sonra 5 e geçerim gibi duruyor .prima kullananlar şuan kaç numara kullanıyorsunuz? Ben aylardır 4 numara kullanıyorumSünnet olduğunda büyük almıştım sonra öyle kaldı . Şimdi kilodan değil de boydan kaynaklı bez kasıyo gibi geliyo. Yani bezin üstündeki kilo aralıklarına uyan var mı
Biz :)Kızlar oto koltuğu bakıyorum yaa besafe chıcco cok pahalı baktım yoyko biraz daha makul fiyat kullanan varmı yoyko oto koltuğu? Tavsiye eder misiniz su 360 derece dönenlerden
Bence 20 büyük olur gibi , bi de kız bebek ya ayak hemen büyümez heraldeBen hala şu vicco ayakkabı konusunda numarada karar veremedim yaaaayağı 10-11 cm arası .. 18 bile biraz büyük geliyorken 20 alasım yok açıkcası.. 19 alsamda şöyle ekim- kasıma kadar giyebilir mi acaba diyorum öffff
Evet ben de hiç bezin üstünde ki kiloya göre gitmedim , mesela 4 numara bezdeki yazan kiloya uysam 1 yaşında bile aynı bezi takacak ki mümkün değil. Bu arada migrosta çok güzel bi indirim varsı primada dün alfık ikincisi yüzde 40 indirimliydi. Bi bak istersen devam ediyomu bilmiyorumBende şuan 4 kullanıyorum bu aydan sonra 5 e geçerim gibi duruyor .
Ben bezin üstündeki kiloya göre bakmıyorum; darlığa göre devam ediyorum. Gerçi biz Primaya bu ay geçtik. Ama bi 10 güne 5 e geçeriz gibi duruyor.
Aaaaa netten baktım suan yok öyle bişi tühEvet ben de hiç bezin üstünde ki kiloya göre gitmedim , mesela 4 numara bezdeki yazan kiloya uysam 1 yaşında bile aynı bezi takacak ki mümkün değil. Bu arada migrosta çok güzel bi indirim varsı primada dün alfık ikincisi yüzde 40 indirimliydi. Bi bak istersen devam ediyomu bilmiyorum
Tek arabasız çocuklu biz miyiz diye şeydiyordum: ) yine de otokoltuğu alıcaz, paso araba kiralıyoruz ve anakucağı artık konforlu olmuyor arkadaş için.Biz :)
Ama hiç kullanmadık, çünküsü oto koltuğunu aldık, arabayı sattık ahasadandj
Bizim ki bu model
Ayy tamam bende aynısını aldım bugün artık umarım memnun kalırızBiz :)
Ama hiç kullanmadık, çünküsü oto koltuğunu aldık, arabayı sattık ahasadandj
Bizim ki bu model
Bizde de diş döneminden önce kase kase yiyen çocuk gitti güç bela yiyor bi öğün oh düzeldi diyorum diğer öğün bozuluyor. Hiç yemiyor değil ama iştah azaldı çok net.Benim ki 1 hafta 10 gündür hiçbişey yemiyor ek gıdaya dair muz canavarı idi şuan onu bile istemiyor kavga kıyamet etini koparıyorum sanki mama harici bişey versem.. İnşallah geçicidir yoksa çok zor bir süreç
Bizde diş tam çıkarken 2 gün oldu canım ishal bide menenjit aşısı olmuştu onunda ishal etkisi var ikisi birleşti yani. Ben muzu dayadım valla başka bir çözüm bilmiyorum ama işe yaradı her şeye muz koydum eline muz verdim falanKızlar benim kızçe inanılmaz ishal
Var mı önerebileceğiniz bir şey ? Cuma’ya kadar bekleyeceğim doktora öyle gideceğim yine de o zamana kdar varsa tecrübeli anne kankalar fikirlerlere açığım
Muz canavarı olan cocuk onu bile yemek istemiyor ağzına 1 lokma koysam şükredeceğim, yok aslaaa ama asla yemiyor hcbsey veremiyorumBizde diş tam çıkarken 2 gün oldu canım ishal bide menenjit aşısı olmuştu onunda ishal etkisi var ikisi birleşti yani. Ben muzu dayadım valla başka bir çözüm bilmiyorum ama işe yaradı her şeye muz koydum eline muz verdim falan
DemeeeeeBizde de diş döneminden önce kase kase yiyen çocuk gitti güç bela yiyor bi öğün oh düzeldi diyorum diğer öğün bozuluyor. Hiç yemiyor değil ama iştah azaldı çok net.
Doktora sordum iştahsız bebek kendini 8. Aydan sonra belli eder zaten ve 2 yaşa kadar sürebilir dediben yıkıldım inşallah kalıcı değildir bi ihtimal üst dişlere attım suçu ama kendimi kandırmıyorumdur inş
Bizimki bu model asiri memnunum...suan fiyatla 13bin civari...ben 8bine almistim....gerci simdi de yurtdisina tasinma sebebiyle satmaya calisacagimKızlar oto koltuğu bakıyorum yaa besafe chıcco cok pahalı baktım yoyko biraz daha makul fiyat kullanan varmı yoyko oto koltuğu? Tavsiye eder misiniz su 360 derece dönenlerden
Boll emzirin ve su verin....sivi kaybini onleyin yani...bir de lifli gida degil de ishal bebege daha cok patates haslayip verin, yogurt verin....bende ise yaramistiKızlar benim kızçe inanılmaz ishal
Var mı önerebileceğiniz bir şey ? Cuma’ya kadar bekleyeceğim doktora öyle gideceğim yine de o zamana kdar varsa tecrübeli anne kankalar fikirlerlere açığım
Maalesef emmiyor .. emme işi bitti bizimBoll emzirin ve su verin....sivi kaybini onleyin yani...bir de lifli gida degil de ishal bebege daha cok patates haslayip verin, yogurt verin....bende ise yaramisti
Gecmis olsun canim, 2hafta once benim kizda da vardi. Resmen bezinden tasiyordu sasiriyordum cunku kabiz bi bebek bizimki. Ayni zamanda istahsizlik da oldugu icin diş geliyor dedim ben ama megerse hastaymis salgin varmisKızlar benim kızçe inanılmaz ishal
O zaman sivi kaybini onleyecek sekilde bol bol su ve mama veya corba felan vermeye calisin....haslama patates ,muz ve bir dis sarimsagi yogurdun icine ezip yedirmeye calisin...varsa bir enfeksiyonu o sekilde yardimci olacaktir...instgramda hastaolmayancocuk diye bir sayfada gormustum...siz de bir incelerseniz sayfayi ...ishal icin yararli bir postu vardiMaalesef emmiyor .. emme işi bitti bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?