2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bize doktor ferrum vermişti geçen ay. Kilo başına bir damla, size 25 damla neden verdi çok değil mi? Huzursuz eder tahminim, gece uykuya zor geçer bizde 9 damla bile bu şekilde yapmıştı ve kakası bu şekildeydi. Fazla bence 25 damla

Biz kucağa çok alıştırdık sanırım ya başımızı yaktık da haberimiz yokmuş.

Demirimjz cok dusuk 25cikmis....iki cocuk doktoruna sorduk ikisi de normal dedi damla sayisima kilomuz 10.300....4ay kullanacakmisiz yani 4ay kaka bu renkte mi gellecek anladim

Kizlar bebegim 8ay 11gunluk henuz emekleme durumu yok bazen kendini kaydirarak geriye dogru gidiyor veya donerek bi yerlere gidiyo bu nirmal mi?bu ayda olup emeklemeyen var mi?
Benim bebeğim 3 gün sonra 9 aylık olucak sadece yan dönerek ilerliyor emeklemiyor emeklemek gelişim basamağı değil her bebek emeklemez direk yürüyebilir normal yani

Kizlar bebegim 8ay 11gunluk henuz emekleme durumu yok bazen kendini kaydirarak geriye dogru gidiyor veya donerek bi yerlere gidiyo bu nirmal mi?bu ayda olup emeklemeyen var mi?
Emeklemek zorunda değil direk yürüyebilir şart değil yani hiç endişelenme yani
Bizimki emekliyor evi geziyor ama güvenlik yaratmak çok zor direk yürüsün daha güzel valla

3 Ağustos doğumluyuz, daha üç dört gündür ileri doğru sürünüyor: ) biz emekleme beklemekten vazgeçmiştik, şimdi tekrar bir umut: )

Acaba tariflerinizde karbonat kullanıyor musunuz? Ben sık sık pankek yapıyorum ama karbonatsız pofidik olmuyor tabii. Kullanılabiliyor mu bebeklerde?

Acaba tariflerinizde karbonat kullanıyor musunuz? Ben sık sık pankek yapıyorum ama karbonatsız pofidik olmuyor tabii. Kullanılabiliyor mu bebeklerde?
Pankeklere ben de atmadım daha hiç ama düşünüyorum. Geçen kek yaptım ilk defa şekersiz, ona da normalden çok çok az karbonat attım.

Kızlar merhaba malum doğum günümüze az kaldı sayılır anne oğul kombini yapmak istiyorum öneriniz var mı

Kızlar bizim ilk alt 2 dişimiz çıktı üst 2 çıkar diye beklerken alt 2nin yanından çıktı diş. Sıralı gitmiyor sizde böyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…