2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar size topicten bağımsız bişey soracağım. Kalıcı oje/ jel tırnak ve abdest hakkında ne düşünüyorsunuz. Bayadır aklımda yaptırcam ama kimisi öyle abdest alınabilir kimisi olmaz diyor.
Yani bu konuda ehil kişi değilim ama :) bence abdest olmaz. Çünkü tırnaklarına su değmemiş olucak

Bu konuya bende çok takıyorum ama tam diyet yapayım diyorum kendim olmuyor. Ya iradem bi noktada zayıf kalıyor ya da süt olayından yapamıyorum. Belkş şu emzirme muhabbeti olmasa verirdim. Doğumdan çıktıktan sonra bile daha zayıftım şu halimden . Emzirirken kilo verilir diorlar ama bemde tM tersi oldu

Ben diyetisyen destegi aldim canim. Gecen 2ayda 8kilo verdim, simdi 1aydir duraklamadayim. Diyet de yapmiyorum istedigimi yiyorum, ramazan bayramindan sonra tekrar baslicam bu defa spor hocasindan da destek alicam cunku alt gobek gitmedi birturlu. Bilincli birinden destek almak gerekiyor. Ben de cok takintiliyim kilo konusunda. Cevremdeki herkes cocuk dogurdun olur o kadar diyor ama ben kendimi sevmiyorum boyle. aylardir kendime yeni kiyafet almadim ben de zayiflayacagim diye, daha yeni bayram icin birkac sey aldimSon 5kilo kaldi ins o da gidecek yakinda

spor yapmak lazım ya. İnsanın canına nefesine can geliyor. Keşküllükten çıkmak lazım yazdan evvel. İteleyecek biri lazım pt fiyatları uçmuş

Soguk salatalik verebilirsiniz. Biz de cok ise yaradi. Onu kemirirken epey rahatliyor. Tadini da seviyor

Kızlar bebekleriniz kaç dakika kendi başına oynuyor. Ya ben çok yoruldum tek başına asla oynamıyor. Yapışık ikiz gibiyiz hala. Ne yemek ne bulaşık hiçbirşey yapamıyorum.

Kızlar bebekleriniz kaç dakika kendi başına oynuyor. Ya ben çok yoruldum tek başına asla oynamıyor. Yapışık ikiz gibiyiz hala. Ne yemek ne bulaşık hiçbirşey yapamıyorum.
Ben çok alıştırdım kendi oynamasına o yüzden uyanıklık süresi boyunca kendi oynuyor
Kucak isteme durumumuz yok yani rahatsız olduğu bir durum yoksa susarsa, altı rahatsız ederse belli ediyor vs
Emeklediği için güvenlik gereği peşindeyim bu aralar o ayrı
Emeklediğinden beri ekstra hiç kucakta durmuyor bırakın beni modunda

Yaaa ne güzel. Bizde evde babada olsa illa bana gelecek yerde oturma süresi 1 dk altındadır. Sürekli gezecek koltuk kenarlarında ayakta duracak. Ya da bana gelmek için ağlayacak. Asla emeklemiyor pozisyonda bile ağlıyor. Gerçekten çoook yoruldum. Nasıl alıştırdınız ya.

Oyun halısı döneminden itibaren kendi kendine vakit geçirmesi için fırsat verdim hep
Destekli oturma döneminde de aynı şekilde
Ağlamaya başlayınca ilgisini değiştirdim başka oyuncak şarkı vs ama ağladığı anda kucağıma almadım. Kucağıma alacaksam önce sakinleşirdim sonra aldım böylece ağlama kucak Bağlantısı kurmasını sağlamadım yani Tabi burda sıkıldığı için ağlamasından bahsediyorum yoksa düşüyor oyuncağı bir yerine vuruyor ya da beni özlüyor falan ozaman tabi ki alıp kucaklıyorum.
Annem gık dese hop alıyor baktım ayarları bozuluyor şimdi onu da alıştırdım önce sevdiği bir sey ile sustur sonra al diye kendi kendine vakit geçirmeyi bu yöntemle öğrendi diyebilirim

Aynen ben normalde de mutfagi sevmem zaten ben de cignemeyi ogretmeye calisiyorum. Dr. Dun direkt taneli corba vs verme ogurtur dedi. Ekmek icini ver agzinda cevirsin. O sekilde alisir dedi. Denemek isteyenlerin aklinda olsun
Ben de püreyle başlamadım pankek yaparsam önüne koyuyorum kendisi yiyebildiği kadar yiyor yemeklerimi çatal arkasıyla ezip veriyorum köfte gibi sert olanları hala yiyemiyor ama bazen sebze yemeğine bulguru çok koyuyorum pilav gibi oluyor onu yiyor babası pilav da vermişti yemişti boğazına takılıyor bazen yedikleri ama asla panik yapmıyoruz kendisi öğürerek çıkarıyor ya da yutuyor bir kaç gündür de tükürmeyi öğrendi istemezse ağzındakini tükürüyor
Benim kızım da koltuktan tutarak yürüyor aynı hizada. Birkaç saniye ellerini bırakıp ayakta durabiliyor bir tane sehpamız var ona alnını dayayıp ellerini bırakıyor sehpanın alt katındaki kurtula oynuyor o şekilde
Ben de hala iki öğündeyim ne zaman üç yapmalıyız acaba? Bir de benim herşeyi kolayca yiyen kızım bir aya yakındır çok zor yiyor artık ya üzülüyorum diş de çıkmadı salyamız yine çeşme halinde

Bilemedim ki 3 öğünü, doktora giden , tavsiye alanlar yazarsa iyi olur. Ağır gelir diye vermiyorum ben ama versem öğlen de yemek yer

Bizimkinin bir oyuncakla oynama süresi maksimum 10 saniye filandır. Aşırı sıkılıyor hemen herşeyden Ve hareketli bir bebek. Bazen hiperaktivitesi var mı diye düşünmüyor değiliz. Bizi de kullanıyır olabilir tabi

Kızlar size topicten bağımsız bişey soracağım. Kalıcı oje/ jel tırnak ve abdest hakkında ne düşünüyorsunuz. Bayadır aklımda yaptırcam ama kimisi öyle abdest alınabilir kimisi olmaz diyor.
Abdest tutmaz kalıcı oje jel tırnak tatlım. Eşimin güzellik salonu var yabancilar yada abdest vs takmayanlar hep yaptiriyorlar nasilda güzel oluyor.İnançlı olsamda olmasam da abdestte karşı bir zaafim var sırf bu yüzden yaptıramıyorum bende

Bu siralar benimle dukkana geliyor babasının yanında oluyoruz , bebek arabasında yavrum takılıyor kendi başına. Evde de yürüteç ve yere koyuyorum kendi başına oynuyor ama sürekli bir aradayız bana oyun yapıyor saklanıyor kaçıyor. Ben kucağa çok alıştırmadım birde hep ikimizdik, öteki türlü hepten canım çıkardı. Zaten oyle kucaktada cok duran bir cocuk degil birakin ben kendi halimde takilayim diyor bu konuda bana çekmiş

Kizlar aranizda ferrium demir damlasi bebegine kullanan var mi ? Bize gunde 25damla verin dedi doktorum bebegim ikdiir kaka yapiyor ama kakasi kopkoyu yesil ve asiri derece pasli demir gibi kokuyo...doktoru normal.dedi ama aranizda varsa kullanan yapti mi boyle bisey veya yaptiysa hep mi oyle olur kakasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…